Skocz do zawartości
IGNORED

NSZZ S-historiaprawdziwa, ulepszona.

noster

Rekomendowane odpowiedzi

Nobla tak naprawdę otrzymali Gwiazda, Walentynowicz i Kaczyński. Jarosław Kaczyński od początku współtworzył wolne związki, tylko że trzymał to w tajemnicy przed narodem jako że znany jest ze skromności. Sam Kaczyński co prawda mowi o sobie - "Ja działaczem WZZ (wolnych związków zawodowych) nie byłem, ale działałem w opozycji", ale przecież wiemy jaka była prawda i że to on tak naprawdę jest Ojcem Założycielem WZZ.

Ponadto czystym przypadkiem jest, że Wałęsa przemawiał w Kongresie amerykańskim. To, że dla Lecha Wałęsy zawsze były otwarte drzwi do JPII sprawia, że i w życiorysie papieża Wojtyły pojawiają się znaki zapytania. Myślę, że Gwiazda, Wyszkowski i Walentynowicz powinni Watykanowi zwrócic na to uwagę, bo byc moze zbyt pochopnie mowi się o jego beatyfikacji.

Tak naprawdę, to przez ten legendarny płot do stoczni przełaził Jarosław Kaczyński a podsadzał go Janusz Kurtyka. I nie jest wcale prawdą, że PIS razem z IPN fałszują historię.

TRZEBA, ABYŚMY RAZ NA ZAWSZE WBILI TO SOBIE W TE ZAKUTE ŁBY!!!

...a tak w ogóle, to kto to jest ten cały Wałęsa???

https://www.audiostereo.pl/topic/45561-nszz-s-historiaprawdziwa-ulepszona/

Okazuje się, że to Jarosław Kaczyński podpisywał Porozumienia Sierpniowe. Niby zrobił o Wałęsa, ale tak naprawdę był figurantem. Słynny długopis był taki wielki, bo w środku ukryty był Kaczyński.

Jestem Europejczykiem.

Trzeba jeszcze dopisać koniecznie, że IV RP udało się zbudować i tylko dzięki mediom i manipulacji ludnością Polski ( co nie znaczy Polakami, bo prawdziwymi polakami przecież są jedynie zwolennicy jedynie słusznej partii, reszta ( jakieś 30 mln ) to agencji obcych wywiadów, żydzi i komuniści ) poprzez media utraci władzę ( to był spisek i to ogólnokrajowy ).

I z tym płotem to też tak nie do końca było, no niby płot i niby stocznia i niby w Gdańsku i niby przeskakiwał, a tak naprawdę to murek od piaskownicy w Warszawie i spadł.

Gość ata77

(Konto usunięte)

szaaaaaa, on pisze, nie przeszkadzajcie, bo jarek jeszcze bledow narobi i wyjdzie, że walesa na prawde istniał. Historie "pisac" to nielatwa sprawa. "Wielki" to czlowiek, że sie tego podjał no ale, ilu znacie takich co ukradli ksiezyc?

• Redaktorzy

Błąd w sztuce. "Trudno powiedzieć, co zgubiło Iwana: jego nadzwyczaj plastyczny talent czy całkowita nieznajomość tematu. Dość powiedzieć, ze Jezus wyszedł mu jak żywy, realnie istniejący, chociaż obdarzony jak najgorszymi cechami charakteru. Zdaniem redaktora zaś rzecz leżała nie w tym, czy Jezus był dobry czy zły, lecz w tym, ze wszystkie opowieści o Jezusie to mitologiczne wymysły, czyli bujda na resorach". (Bułhakow)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.