Skocz do zawartości
IGNORED

Jakie napiecie w sieci ?

ygrek

Rekomendowane odpowiedzi

Ha, ha! Juz sobie wyobrażam tę korespondecję:

"Szanowni państwo, używam wzmacniacza lampowego typu SET podłączonego do kondycjonera Helion. Chciałbym wiedzieć, czy planowana przez Państwa zmiana napięcia w sieci odbije się negatywnie na dźwięku reprodukowanym przez mój zestaw (chodzi mi zwłaszcza o aspekty dynamiczne)".

Odpowiedź STOEN-u:

"Szanowny panie,

Sam jestem od wielu lat posiadaczem monobloków lampowych BAT, które podłączyłem do kondycjonego Powerbox. Pragnę zapewnić, że zwiększenie napięcia nie spowoduje negatywnych zmian w pańskim systemie, choć radziłbym zmienić kondycjoner i zadbać o wysokiej jakości kable sieciowe. Sądzę, że najlepszym wyborem będzie Powerwedge... itd."

Panowie powiem wam jedno ... zazdroszcze Wam tylko wiekszej sredniej krajowej, miejsc pracy //ale ponoc juz wawa z tym slabo stoi// i sklepow audio.

Ja mieszkam 4 minuty od lasu - Gory Chelmskiej. Takie zwierzeta jak sarny lisy a nawet dziki to ogladam w lesie a nie w Zoo. Moja byla laska mieszkala w domku ktory jest podlaczony do ujacie wody, z ktorego smakowala lepiej niz wszytkie wody mineralne i inne temu podobne.

Wychodzi na to ze w wawie mozna miec tylko jako zwierze kota. Bo wyprowadzanie psa na 5m2 to obled - znam to autopsi rodzina we Wroclawiu.

Raz bylem w Warszawie i zastanawiam sie jak mozna wogole sie myc w takiej wodzie ???

Spaliła Mi sie pralka automatyczna f-my Wirpool żywym ogniem,

sądzę jednak, że nie jest to wina STOEN-u ale tej wstrętnej imperialistycznej amerykańskiej firmy.

Zastrzegam sobie możliwość podjęcia odpowiednich kroków prawnych.

POZDRAWIAM

niedoszły pogorzelec

2 lata temu jak była rocznica warszawskich filtrów wybrałem się na wycieczkę - przez 1 weekend ożna było zobaczyć te 19-wieczne cudeńka. woda z filtrów rzeczywiście jest zdatna do picia, co z tego jak kanalizacja w wawie jest tak syfiasta, że z kranów leci syf niezdatny czasem nawet do umycia podłogi...

Frycu>

Oj przestań !!!! Nie rób smaka... bo jak pomyślę co tracę to mi się robi źałość :-). Co do wody to fakt , nie da się tego w wawie pić, a co do sklepów - zamieniłbym wszystkie sklepy świata na kawałek miejsca podobnego do Twojego .

Żal mnie w dupę ściska , kiedy co roku wracam z Mazur ( jeżdżę od kilkunastu lat w to samo miejsce - taaaaakie ryby - i kiedy w okolicach

Serocka !!!!! czuję smród spalin. Qrde ja wysiadam - już mnie wyścig szczurów nie interesuje.

Co do ryb to tez smieszna historia. Wiecie czemu Kukiz z Piersiami wpada do Koszalina na koncerty. Zeby z jednym z "Braci Panczo" polowic na morzu. Pamietam opowiadal - krata piwa, krzeselko i zestaw na morskiego leszcza "patelnie" i odlot - tyle powietrza.

Ogolnie mozna powiedziec ... o rybach - szkoda, ze moj ojciec nie zajmuje sie audio tak samo jak wedkarstwem. Jednej rzeczy jakiej nie ma to sonda. Ale mysle, ze wlasne jezioro //tzn dzierzawa 5 letnia// mu to rekompensuje :) i ta para labedzi ktora od 3 lat male wychowuje na jesiorku dodaje troche smaczku - mozna porobic fotki z lodzi :)

Frycu>

Tez ci zazdroszcze tej dziczyzny. Niepotrzebnie kupilem mieszkanie w Warszawie. Coprawda w LA, tzn 16km od centrum LA, mam w odleglosci 150m od domu pasmo gorskie Verdugo Hills, z ktorego schodza sarny i coyote. Ale odczuwa sie brak lasu.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.