Skocz do zawartości
IGNORED

Amati Homage vs. Extrema do 25mkw

parantulla

Rekomendowane odpowiedzi

kacperek, spoko. Watek uwazam bardzo ciekawy(w taich pisuje i zalezy mi na tym zeby sie rozwijały)

Od czasu do czasu niestety trzeba sie liczyć z tym ze komuś tam coś sie nie spodoba i zacznie slac "uszczypliwosci" - nie mam pojęcia po co bo rwnie dobrze mogly napisac np. o zaletach tweetera dynaudio.

-----------gagacek - nie karmić trolla :) -------------

zwolennik łagodności

Czy każda dyskusja na Tym forum musi przybierać ten sam scenariusz?

Zaczyna się merytorycznym ptaniem a po 4 poście zaczynają się prywatne wycieczki, po co komu to czytać, może by tak zacząc te forum moderować?

Mam jeszcze jedna drobna uwagę. Jezeli już na tym serwisie jest coś taiego jak ŚCISŁA MODERACJA to moze faktycznie dobrze by bylo wykorzystac ją do usuwania wpisow niemerytorycznych z ciekawych tematów.

Moze to nei jest zle narzedzie na tym serwisie, tylko nieodpowiednio wykorzystywane.

Rozmowa z McGyverem była dośc ktrótka i w trakcie niej w moja stronę poleciao tyle "uszczypliwości", że "ohoho" :)

Nie wiem czy to dobry pomysł, zeby osoby które się w taki sposob zachowua byly tolerowane. Moze faktycznie jakies upomnienie, lub....nie śmiem proponować - 24h ban ?:)

Jak juz sa fajne instrumenty to moze przynajmniej używac ich sensownie, a nie wlepiac bany np. za to ze ktoś zapyta dlaczego komuś wlepiono bana(jak to swego czasu bywalo).

zwolennik łagodności

cypher, 100% się pod tym podpisuję.

Zresztą juz dawno pisalem ze wszelkie epitety, "uszczypliwosci"-zwlaszcza "własne":) powinny być ograniczane.

zobacz ile tego napakowali w kilku wpisach. A jeszcze conajmniej kilka kolejnych zostalo wyciętych.

zwolennik łagodności

Gość HarpiaAcoustics

(Konto usunięte)

Panowie "eksperci" a co powiecie o tym przetworniku?, jak może grać? , czy jest dobry?

Dodam, że pochodzi z bardzo znanej kolumny za kilkanaście tysięcy złotych.

>>babatular..............to na pewno gra bardzo dobrze bo przecież jest z drogiej paki!!!!

post-13845-100005100 1222011581_thumb.jpg

Ten watek jest najlepszym dowodem na to, że Redakcja nie panuje nad forum (sorry Jożwa).

Zamiast zbanować forumowicza "lenam" za posiadanie 2 nicków i/lub udostępnianie swojego konta innym użytkownikom (co w sumie na jedno wychodzi, bo i to i to jest jawnym łamaniem regulaminu forum), moderacja usuwa wpisy w których bardzo grzecznie starałem się ustalić stan faktyczny.

No jeżeli tak będziemy postępować, to niestety porzadku na tym forum nie będzie nigdy. Trzeba być KONSEKWENTNYM a nie dawać sobie włazić na głowę byle trollom.

Jestem na kilku forach specjalistycznych (nie tylko audio), ale takiej anarchii jak tutaj, jeszcze nie widziałem :-(

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

HarpiaAcoustics, 21 Wrz 2008, 17:48

>>>>savZapewniam, że misiomorowi (gdyby tu był) wystarczyłoby to zdjęcie.

niestety dla mnie to tylko to co napisałem, widać nie jestem tak wyrafinowanym znawcą, zagiąłeś mnie;-P

Elberoth ale poza Toba nikogo ten problem nie interesował,a Ty w watek tematyczny wcinasz sie z personalnymi wycieczkami i rozwalasz cała dyskusje !!!

powiem Ci dosadnie zreszta Twoim językiem załóz sobie stosowny watek na bocznicy i tam sie pytaj

podobne rady zreszta dajesz w swoich watkach wszystkim trolom

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

=>annawroc, 21 Wrz 2008, 18:27

>Redaktor, 21 Wrz 2008, 18:09

>

>>Każdy napastliwy wpis w tym wątku będzie skutkował tygodniową blokadą konta.

>

>Dlaczego tylko w tym wątku?

Pytanie jest napastliwe annawroc masz tygodniowa blokadę konta ;)

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Hmm.. nie rozumiem.

>Panowie "eksperci" a co powiecie o tym przetworniku?

To pytanie jest świadomą zaczepką, proszę więc zastosować kryteria i dać delikwentowi tygodniowego bana.

• Redaktorzy

Ostrzeżenia wysyłane są indywidualnie na PW, tutaj korzystając z okazji załatwiłem hurtem. Przy okazji, za chwilę usuwam tę nową porcje off-topów.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.