Skocz do zawartości
IGNORED

audiosmietnik.pl

pingwin

Rekomendowane odpowiedzi

niezupełnie o taki "atom dziki" chodziło...

ale ostatnie kilka wpisów ....przynajmniej adekwatnie korespoduje z tytułem wątku...

słychać pukanie od dołu, właściwie to walenie...

...też na pewno miłe zwierzęta,

a hobby - jak każde inne...

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

• Redaktorzy

Po wcześniejszym ostrzeżeniu i skargach forumowiczów. Ostatnio było w "jej" wykonaniu coś o "trzepaniu kapucyna" bodajże. Foxbat, jeśli masz ochotę, to to sobie weź nawet do domu. Wypłaczecie się sobie wzajemnie w kamizelki - ty, że ciebie nikt zbanować nie chce, a ono, bo się na jego poczuciu humoru nie poznali na AS.

Szkoda dziewczyny. Kupiła sobie nawet "Słownik poprawnej polszczyzny". Zaczęła też nosić bieliznę, nie przez jesień, a dla przyzwoitości. Ponoć zgubiło ją uczucie do Alka.

zwolennik łagodności

• Redaktorzy

Po wcześniejszym ostrzeżeniu i skargach forumowiczów. Ostatnio było w "jej" wykonaniu coś o "trzepaniu kapucyna" bodajże. Lancaster, jeśli masz ochotę, to to sobie weź nawet do domu. Wypłaczecie się sobie wzajemnie w kamizelki - ty, że ciebie nikt tu nie nbierze za lenama, a ono, bo się na jego poczuciu humoru nie poznali na AS.

moderator jacch wpierw nachalnie proponował lidce mała zabawe z materiałem wybuchowym i pewna jej czescia ciała ,zabawa miała miec finał w postaci detonacji i jednoczesnego scisniecia miesni przywodzicieli ud.

Wpisu oczywiscie juz nie ma

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Kultura nakazuje sprzątać po swoim psie ;-)

Zostały jednak obelżywe wpisy z użyciem nazwisk:

"Tam gdzie syf jest jak zawsze bronikowski"

"psycho-bronikowski"

itd.

Moderujące dziewice uznały jednak "trzepanie kapucyna" - cokolwiek to znaczy - za godne bana na zawsze.

zwolennik łagodności

Co wy macie z tym "trzepaniem kapucyna"?

To tylko jeden wpis, a co powiecie na "rozbierane zdjecia naszych urządzeń" ? to juz caly watek i masa zdjec. Niektorzy nawet boja sie tam zagladac i nigdy nie popatrzeli;-)

• Redaktorzy

Dziękuję. Jeśli jednak mam hołubić trolla tylko dlatego, że jest to troll na gościnnych występach z konkurencyjnego forum i niegrzecznie jest się go pozbywać, bo lan, rochu i fox sobie pomyślą, że ten troll został zablokowany, żeby zrobić im przykrość, to ja odmawiam. Poza tym przepraszam, ale administracja ma obowiazki wobec wszystkich forumowiczów, a nie tylko wobec was, kochani. Jeśli zepsuliśmy wam humorek zabierając na tydzień ulubionego klauna/icę, to przykro mi, jednak jestem pewien, ze jesli zerkniecie na tytuł tego wątku, to jako ludzie wykształceni i mądrzy zrozumiecie, czym zwykle kieruje się administracja, blokując trolle. Nawet jeśli są to wasze ulubione trolle.

wróci ,wróci

bany tylko vlada wzmacniaja

ale obruszyc sie na taka niesprawiedliwosc wypada i trzeba :))

rochu a niby jak od vladowego pisania redakcji miałby sie popsuc interes ;))

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Racja, smutne jest to że ludzi naprawde uznanych i szanowanych ubywa. Wiele ludzi które mają bardzo wiele do powiedzenia niestety opuszczają to forum. Z jednej strony im sie nie dziwie z drugiej wielka szkoda. Mimo że udzielam się rzadko, to jednak staż w tym forum mam i tym bardziej do powiedzenia coś mam. Panowie wyłączmy niezdrowy neurotyzm, podziały i skupmy się... no właśnie na tym co ważne bez względu na podziały.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.