Skocz do zawartości
IGNORED

Nowa zakładka Audiofilia

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

Wiele osób myli Stereo z chorobą auiofilską, może dla takich osób wydzielić zakładkę specjalnej troski, w której nie można by wspominać o ślepych testach, kwestionować adiovoodoo, cudownych DACów, wzmaków i kondensatorów.

Dużo osób by było szczęśliwych :))

A Stereo można by zostawić dla normalnych ludzi, dla których 2+2 = 4 i dla wierzących, ale wątpiących :))

https://www.audiostereo.pl/topic/46155-nowa-zak%C5%82adka-audiofilia/

XYZ wyjdź przez okno na zewnątrz i powiedz że jesteś w środku ...

Specjalnej troski jesteś Ty, po drugie sam dobrze wiesz że za chwile zjadą ci dupsko na forum - znowu. Daj se siana.

Gość

(Konto usunięte)

wovo, 10 Paź 2008, 11:29

>XYZ wyjdź przez okno na zewnątrz i powiedz że jesteś w środku ...

>

>Specjalnej troski jesteś Ty, po drugie sam dobrze wiesz że za chwile zjadą ci dupsko na forum -

>znowu. Daj se siana.

Poświadczasz właśnie, że taka zakładka jest niezbędna :)

Nie musiałbyś się tak denerwować....

Wiele osób myli pojęcia meloman a audiofil.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Meloman słucha muzyki a audiofil sprzętu.

Pomysł z zakładką bardzo dobry. Pozbędziemy się wreszcie tej plagi mecherowych beretów z ich kablami i stolikami. Niech tam poklepują się po ramieniu i onanizują wspólnie podczas odsłuchów sieciówki za 10 klocków.

Pawle, kolesi o Twoich poglądach, czyli z uszkodzonym narządem słuchu na forum można by zliczyć na palcach góra dwóch rąk. Jesteście w tak przerażającej mniejszości, że nawet szkoda zachodu na zakładkę "laryngologiczną" dla was.

rbej, 10 Paź 2008, 11:45

>Meloman słucha muzyki a audiofil sprzętu.

>

>Pomysł z zakładką bardzo dobry. Pozbędziemy się wreszcie tej plagi mecherowych beretów z ich kablami

>i stolikami. Niech tam poklepują się po ramieniu i onanizują wspólnie podczas odsłuchów sieciówki za

>10 klocków.

Pozbędziemy :D:D:D:D

ogarnij się człowieku

Ja do 1 i 2 nic nie mam :P czasem śmieję się jak się przekomarzają, ja znalazłem swój środek i wiem że np. różnica dźwięku jest po wpięciu do listwy a bezpośrednio do gniazdka, jednak nie ześwirowałem i uważam za bujdę wpływ stolików na dźwięk zestawu. To takie dwa proste przykłady, że fajnie znaleźć jest swój własny środek w sprawie.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

• Redaktorzy

Uwaga do autora wątku: proszę o nietworzenie sztucznych podziałów i nieorganizowanie gniewu jednego ludu przeciwko drugiemu. Założenie specjalnego wątku w celu prowokowania uważam za nadużycie. Przykro mi, wątek będzie zamknięty.

rbej

Ręka cię nie boli czsem?...

...od pisania.

Pawle z końcówką alfabetu, a nie lepiej tak założyć swoje własne niezależne, smorządne forum, gdzie mógłbyś pisywać, moderować, dyskutować, wyśmiewać się z rbeja a rbej z ciebie, ślepo wierzyć, że 2X2=4 (co niekoniecznie musi być prawdą a nawet nie jest)mógłbyś z zawiązanymi oczami słuchać siebie i tylko siebie może jeszcze rbeja i...wreszcie wspólnie z rbej onanizować się nad wypowiadanymi absolutami przeplatanymi linkami do linków, linków do kolejnych linków, linków.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.