Skocz do zawartości
IGNORED

Russian PaperOil/Copper

Kerim

Rekomendowane odpowiedzi

Pobiegaj po Wolumenie na wiosnę, na tyłach siedza panowie zbierający na flaszkę i przynoszą masę tego"złomu" . Udało mi się kupić w zeszłym roku

fajne kondensatory - przepięknie brzmiące - a po rozebraniu jednego , stwierdziłem, że warstwę srebra to chyba kowal nakładał.

Reasumując , tak jak powiedzieli koledzy - Wolumen, tyły, panowie ze złomem na stoisku.

Zgadza się Fadeover.

Sa niezłe.Szczególnie te bordowe/czerwone ,które są z foli miedzianej.Te z aluminiowej są trochę słabsze.

Są jeszcze inne stare kondensatory,które czasami za niewielkie pieniądze mozna znaleźć z odzysku.Są jeszcze o dwie klasy lepsze od tych ruskich.I sa to chyba jedne z najlepszych jakie kiedykolwiek produkowano (to nie tylko moje zdanie).Porównywałem je Hovlandami i innymi "audiofilskimi" po 400zł za sztukę i są wciąż o klasę lepsze.Szczególnie wysokie tony,przestrzeń są na nich niesamowite,jeszcze dużo lepsze niż na ruskich.

Jak byś chciał to ci napisze co to za kondensatory ,ale na pewno nie na forum.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.