Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie na Audioshow 2008

Teo

Rekomendowane odpowiedzi

Ja sobie zrobilem kilka lat temu identyfikator ploterem grawerujacym w srebrnej plexi i jest cacy.

Tylko jak maja sobie co niektorzy to przypiac jesli najpierw na siebie bluzgaja i z blotem mieszaja a tu teraz trzeba miec ,,jaja,, zeby sie ujawnic :) pisalem to wielokrotnie -klawiatura nie odda czlowiek tak.

robix

kazdego w burgundzie... gorzej jak pobijesz artyste dystrybutora... wiesz zbieg okolicznosci.. chciał byc oryginalny a ryja mu obili i to kto... ano ta hołota z forum... juz widzę oczami wyobrazni taki skandal

Ja nie zamierzam nikogo bic bo i wrogow raczej nie ma tylko wiem ze sa tacy ktorzy duzo krzycza na forum a pozniej chodza ze spuszczona glowa po korytarzach zeby nie trafic na kogos komu bluzgali .

Teo i Zydelek to chyba zaczna to kumite na AS hehe:)

robix

robix:

>Teo i Zydelek to chyba zaczna to kumite na AS hehe:)

Gdybyś łaskaw był nie używać mojego nicka w projekcjach marzeń swych sennych, niezmiernie byłbym wdzięczny. Z góry dziękuję.

>Teo i Zydelek to chyba zaczna to kumite na AS hehe:)

Miałem przyjemność gościć jednego z tu wymienionych forumowiczów. Z mojej obserwacji chociaż krótkiej (jednokrotna wizyta) wynika że to rzeczowy, konkretny słuchacz, mający wyrobione swoje zdanie na pewne tematy i sprecyzowane oczekiwania co do brzmienia które lubi. Biorący pod rozwagę opinię innych słuchaczy z którą potrafi interesująco polemizować lecz stanowczo, często przytaczając własne doświadczenia zdobyte podczas przygody z audio. Człowiek sympatyczny o wysokiej kulturze osobistej.

Zgadnijcie sami który to.

Ciekawe jaka płyta pod względem częstotliwości odtwarzania będzie królowała na tym AS.

Ja zabieram taką której nikt nie będzie miał :P

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Przez dwa lata 98 i 99 woziłem Billa Cobhama "Traveller" i żaden zestaw na AS nie dał rady tej płycie i do dzisiaj nie wiem czy ta płyta jest do d. czy...zestawienia urządzeń.

Mało ostatnio tu zaglądam ale widzę że jest wesoło. Miałem nie być na AS w tym roku. Jestem miłośnikiem sztuk walki, więc nie odpuszczę atrakcji.:)

Tak po prawdzie żarty zawsze są fajne ale jesli nie dokuczają... Nie mozna przecież bezkarnie .... bo każda kosa może trafić na swój kamień:)

L3VY, 29 Paź 2008, 17:40

>"Człowieku, 21 400 z czymś tam identyfikatorów?"

>

>A przyjedzie na as z tej liczby ile 5-7% ?

qrde, jak postulowałem identyfikatory w oficjalnym wątku o as to tylko śmichychichy byli, a teraz proszę ;D

nie rozumiem dlaczego kolega nadredaktor tak się przed nimi broni? przecież wystarczy wydrukować wkładki z logo forum i reklama przez dwa dni za darmochę. no chyba, że te 200-300 (?)plakietek to taki wydatek? najwyżej dla wszystkich nie będzie, jak kto uparty to i na czole sobie nick wymaluje (burgundową szminką żony). nie kumam. czy ja coś źle kombinuję?

pzdr

xniwax

"To jak, brać kanadyjski paralizator czy nie?"

A nie lepiej kanadyjski uspokajacz w płynie o pojemności co najmnie 0,7 litra? Tylko pytanie, czy Redakcja zapewni kubeczki z logo "Audiostereo" do kosztowania tegoż???

Jasne, ze lepiej i zdrowo :)

Póki co to na zdrowie - Bartek

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Mam głeboką nadzieję że po tradycyjnym zdjęciu forumowicze skieruja swoje kroki do hotelowej kafejki na kawę, browarek czy jednego. Mozna bedzie sobie pogadać............. Osobiście chętnie wymienię opinie z autorem wątku Teo.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.