Skocz do zawartości
IGNORED

Audiostereo, forum prawie wolne.....

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Foxbacie!

Nie udzielałeś się, to i zamknęli...

Swego czasu miałem zamiar przeprowadzić długofalowe badania ;-) dotyczące ilości widocznych zamkniętrych wątków i przedstawić je później w formie wykresu - anlagocznie jak w przypadku wykresów kursów akcji...

Ale niestety znudziło mi się...

Pa!

PS. Wybrałem walkę o wolność dla Tybetu. Szanse na powodzenie oceniłem jako większe... :-))

rochu, heh... pal licho, niech sobie zamykaja watki, ale choc male wytlumaczenie, nawet gdyby redakcja napisala: zamykam watek bo tak! a jak teraz? sru i zamkniete...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Redaktorzy

W odpowiednim wątku wyjaśniłem że rozesłaliśmy nie reklamę tylko informację o działalnośic strony, skierowaną do forumowiczów. Prawdopodobnie wyślemy jeszcze jedną. Reklamy tą drogą nie ma i nie będzie. Temat jest zamknięty. Widzę że audiohobby znowu wkroczyło i próbuje za wszelką cenę zaistnieć. Może spróbujcie w Brukseli.

oho, juz teraz sie nie zamyka, ale odrazu kasuje watki :D ROTFL...

niech zyje Alek Redaktorowicz! :)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Redaktor, 29 Paź 2008, 16:08

>Dziękuję. I jak tam Bruksela?

Pada, a jak tam w Pekinie?

Ostatnio odnoszę wrażenie, oby mylne, że pan Redaktor - w pocie czoła moderując i redagując - zapomniał o naszym wspólnym hobby, zwanym gdzieniegdzie audiohobby... ;-)

Dymu!

Jak chcesz!

W takim razie - pozwolisz, iż jak w szkole, za karę napiszę 100 razy:

Nie będę używać słowa "Redaktor" nadaremno. Nie będę używać słowa "Redaktor" nadaremno. Nie będę używać słowa "Redaktor" nadaremno. Nie będę używać słowa "Redaktor" nadaremno. Nie będę używać słowa "Redaktor" nadaremno... :-))

Czyż nie o to słowo chodziło??? ;-)

Kurna chyba czas założyć forum audiokonik.pl ;D To że napisałem że do czasu Audio Show nic o nim nie bedę pisał bo mnie to już brzydzi, to nie znaczy żeby inni nie mogli napisać że ich brzydzi nachalna reklama pizzy dostarczana na PW. Przypomina mi to żywcem poprzednią polityczną dekadę. Audio stereo forumowicze, wspólnie idziemy na czyn partyjny obejrzeć dzieło Elberotha!

Panowie Redakcja kto ma pójść, ten pójdzie a jak kto nie pójdzie to będziecie dawali ludzi z łapanki? Bez jaj! Panowie zamykanie tematów i moderacja według widzimisię działa 100% odwrotnie od zamierzonego celu. Kurde kogo ja mam uczyć, jest takie powiedzonko "nie ważne co mówią ,ważne że mówią" i to jest właśnie ten szum medialny,skupiająca zainteresowanie reklama. Ludzie z ciekawości pójdą tylko po to zeby zobaczyć czy te wszystkie pogłoski to prawda i kto komu dokopał.Aktualne działania klakierów są żałośnie dołujące, zlitujta się Redakcja, zmieńcie taktykę bo to jakaś amatorszczyzna totalna

Wełniany

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Jęczę bo słabo mi sie robi jak widzę tą kiepska kampanie reklamową. Chłopcy radarowcy weżcie się do roboty, albo sobie zatrudnijcie jakiegoś speca od PR zapłacicie ale wyjdzie taniej i skuteczniej

Jak zwykle z dyskusji nie wynika o co w niej chodzi, na wgryzanie się szkoda mi czasu, więc może ktoś mnie sprostuje: Do tej pory forumowicze składali się na pokój DIY. Teraz chce go zafundować firma prowadząca portal, co jest oczywistym zamachem na wolność i niezawisłość twórców (i odtwórców) DIY. Propozycji tej mówimy zdecydowane NIE, tym silniejsze, im mniej się na forum udzielamy. Czy coś przekręciłem, czegoś nie doczytałem lub nie zrozumiałem?

Jestem Europejczykiem.

>foxbat, 30 Paź 2008, 00:20

>jaro, piles cos??

No właśnie jeszcze nie, i stąd bezsensowna i z góry skazana na niepowodzenie próba zrozumienia czegokolwiek z tych powracających walk frakcyjnych :-).

Właściwie to masz rację! Idę po flaszkę.

Jestem Europejczykiem.

Panikujecie bez potrzeby. Co za różnica czy ktoś pokaże swoje DIY w pokoju z szyldem audiostereo, audiohobby czy audiofreakowo. Sprzęt i wiedza tak pozostaną własnością właściciela, gospodarz pokoju może co najwyżej uśmiechnąć się, podać rękę, poczęstować kawą i tyle, organizator nie nabywa żadnych praw z tytułu prezentacji rozwiązania w pokoju hotelowym za który zapłacił.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

mlb, moze mi wytlumaczyc co ma Twoj wpis wspolnego z tym watkiem i poruszonym w nim zagadnieniem? co sie rowniez tyczy jaro747...

MBL faktycznie mądrze zauważył, wchodzac do pokoju audiostereo sprzęt, rozwiązania techniczne prawa do produkcji,etc. przechodzą na własność Redakcji, tak że raczej byłbym ostrożny, wystarczy poczytać

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Sądzę że należy się spodziewać wiernej kalki, co do regulaminu korzystania z pokoju ;)

Strach się bać

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.