Skocz do zawartości
IGNORED

Amplituner SONY VA8ES

ojciec

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Szanownych Kolegów. Chciałbym złożyć sobie kino domowe w dobrej klasie. Obecnie mam okazję odkupić od znajomego w/w amplituner. Cena wywoławcza to 1K zł. Mało używany (prawie wcale). Czy ktoś z Forumowiczów miał może okazję zetknąć się z tym amplitunerem? Każda info, tudież wskazówka będzie dla mnie bardzo cenna

https://www.audiostereo.pl/topic/46644-amplituner-sony-va8es/

cena wywolawcza to moze byc 400 zeta - to nie ma DD ani DTS...

czyli wszystko musisz obrobic w kompie lub w DVD ktory bedzie mial dekoder...

wszytsko zalezy teraz czy warta swieczki jest gra -

jak to chodzi pod wzgledem sonicznym

- jak to gra - najpierw po stereo..

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

Jeśli chodzi o DVD to mam PANASONIC A360EG z wbudowanym dekoderem DTS i DOLBY DIGITAL. Pozostaje odpowiedź na pytanie 'czy warta świeczki jest gra' jak napisałeś. W jaki sposób mógłbym to sprawdzić?

wiec rozumiem ze nie masz mozliwosci posluchac u siebie???

jesli tak - to loteria, bo duzo zalezy jak sie zgra z Twymi kolumnami...

review jest dosc dobry na forach angielskich... wiec moze byc dobrze...

jednak cena 1000 - to jest MOOCna przesada...

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

jeśli to sony to używka a tak rozumie to bez sensu - za 1100 masz nówkę yamahę 661 z gwarancją i naprawdę jest dobra w kinie a i w stereo daje radę , choć to jak czytam mniej Cie interesuje . Ma większość potrzebnych "normalnie" dekoderów , hdmi , system pomiarowy i całe "stado" innych bajerów . niemniej jest to model udany i wysoko oceniany . za ok 1500 yamaha 861 - bardzo dobry model . Pozdrawiam

Najważniejsza jest muzyka - później sprzęt , a najlepszy jest ten który dla mnie brzmi najlepiej .

Dzieci to przyszłość narodu więc słuchają tego co tata ;-))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.