Skocz do zawartości
IGNORED

Beyerdynamic dt990 pro jak wyglada???

stecko

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam na oku wlasnie te sluchaweczki ale troszke sie pogubilem poniewaz nie wiem jak powinny wygladac bo na roznych stronach sa rozne foty a opis ze to sa DT990 PRO... a jak wygladaja starsze DT 990 , foty mile widziane:)

Nie chce wtopic 500zl za starszy model...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-11813-100002029 1226005674_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

[center]Studio 16hz * Karan Acoustics * Audio Research * Lumin * Transparent Reference XL & Ultra[/center]

https://www.audiostereo.pl/topic/46737-beyerdynamic-dt990-pro-jak-wyglada/

jeszcze jedno...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

[center]Studio 16hz * Karan Acoustics * Audio Research * Lumin * Transparent Reference XL & Ultra[/center]

no z tego co wyczytalem to PRO jest zdecydowanie lepsze:))

hmm czyli firma robila wersje pro w 3 odmianach? na stronie producenta widnieje fotka nr 3 .PRO czyli skrot od profesional tak? bo jedne maja pro inne profesional:) Mam nadzieje ze w srodku sa identyczne...

Fotka nr1 to wersja najnowsza Dt990Pro, wprowadzona ok rok temu.

Fotka nr2 to stara wersja Dt990Pro

Fotka nr3 to wersja Dt990 nie Pro, jeśli się nie mylę z 2003 roku, zastąpiona w 2005 modelem z serii Premium Line, czyli Dt990 Edition 2005

Niestety nie wiem czy te wersje Pro, nowa i stara różnią się pod względem budowy przetworników i brzmienia.

Pozdrawiam.

rbx

dzieki za wyjasnienie:) Mam nadzieje ze jak zamowie to przysla te najnowsza....

• 2 miesiące później...

Witam, nie chcialem zakladac nowego tematu

dalej szukam sluchawek:)

tzn zostaly mi tylko dt990 pro, grado sr60, sr80 i dt150 i mam duzy problem ktore wybrac? Muzyka rozniasta, dzwiek lubie dynamiczny z mocnym basem choc reszta pasma tez mogla by byc dobra:)

Ktore z nich sa najlepsze?

sporo czytalem o dt990pro i w sumie ma pozytywne opinie a jak ma sie do dt150? czytalem opinie forumowicza ze przesiadl sie z 990pro na dt150 i roznica byla b duza na plus dt150

a ja sluchalem DT150 (ale krotko) i wole DT990Pro (do mocniejszej muzy) badz 880Pro (do lzejszej).

Co do HD600 vs DT990Pro, chyba tez nie do konca ja moge porownac 990 do HD580 i 990 na pewno maja mocniej zaakcentowana gore.

• 4 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.