Skocz do zawartości
IGNORED

90rocznica dozysk.niepodleglosci Polski

tomek7776

Rekomendowane odpowiedzi

Muls, z reguły nie wracam do rozmów w takich kwestiach=> muls, 11 Lis 2008, 21:54

>slawczenko...strzelam.Sciana wschodnia ,wykształcenie podstawowe....Statystycznie.Kurs spawania z

>wynikiem dostatecznym????

...ale napisałem wcześniejszy post, bo lubię być neutralny, obiektywny. A jestem ur. w Warszawie, 3 już pokolenie, wyższe wykształcenie humanistyczne + technik programista.Acha, moi dziadkowie i pradziadkowie to mieszkańcy okolic Pułtuska/40km od Wa-Wy/ obszarnicy przedwojenni-szlachta. I w jakim celu powiedz były te twoje zjadliwe, nietrafione uwagi?? Ja staram się nigdy nikogo nie obrażać i staram się uszanować poglądy innych nie używając kąśliwych uwag.Pozdrawiam

• Redaktorzy

Horst, ja jednak pytałem o wrażenia artystyczne w zw. z niepodległością, a nie o twoje deklaracje patriotyczno-pisowskie dotyczące "festiwalu nienawiści TVN", palanta Górskiwgo czy "buźki Komorowskiego". Więc jak, oglądałeś tą Cerekwicką? Potem sobie poszukam w sieci, ale ciekawią mnie wrażenia forumowiczów.

>Redaktor, 12 Lis 2008, 09:22

Słuchałem Cerekwickiej jednym uchem i oglądałem jednym okiem, ale za to całkiem trzeźwy. Nie było źle, byłem nawet zaskoczony bo zazwyczaj jakoś tak meeeczy jak koza. Miecznikowski (chyba on to ci był) ma niezły głos, ale coś było nie tak - tak jakby oddechu mu czasem brakowało. Za mało ćwiczeń, za dużo gorzały?

Niestety sama formuła składankowej akademii w socjalistyczno-patriotycznym stylu była chybiona i nawet najlepsi wykonawcy niewiele mogliby tu pomóc.

Jestem Europejczykiem.

slawczenko skoro tak, to musisz zapytac dziadków co oni o tobie sadza.Cos sie w rodzinie porobiło.jak sie człowieka nie widzi.. to sie słucha co gada.A ty jak sciana wschodnia.Co ja moge na to??

horściku, ale spróbuj pomyśleć zamiast pleść swoje komunały, ja proszę ja bajdzio pjosię

bo tomuś ja wiem w kanale ciemno, chyba że go rozświetli suknia pierwszej damy

tomuś, czy oprócz wklejania wiadomości na tak na temat wodza potrafisz samodzielnie wypróżnić jakąkolwiek myśl?

jak umisz czytać to przeczytaj!

akurat byłem wczoraj na placu piłsudskiego, słuchałem i oglądałem

w przeciwieństwie do twoich supernewsów z prasy

a potem widziałem 'galę' w tvp

nawet wódz wypróżnił kilka słów w łopcym jenzyku

a co tylko wklejki masz, bo nie dociera sygnał tvp do kanału?

a do dodania to mam tyle, że jakoś coś tak kiepsko mi się flagę na 11. wieszało :-(

w polsce kaczyńskiej

muls...

tylko mi tutaj tomusia nie krytykoj...

w dzien prowadzi punkt serwisowy dobrych samochodow

wiedzorem kochajacy i czuly tatus i malzonek...

to kiedy ma dzialac samidzielnie dziennikarsko co???

no!!!

PS. tomus tak mi podspawales tylnie os - jak nikt dotad...nie musisz sie tak po katach chowac...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

A ja nic, tylko wciąż usiłuję wydobyć zeznania nt. "gali". Wiem już, że był to rodzaj akademii ku czci, z udziałem "znanych i lubianych", coś w rodzaju programu dla widzów TVP I. Ciepła w bród, na widowni zdumienie, bo nikt z tych wyfraczonych lowelasów nie słyszał o Rynkowskim i Cerekwickiej. W polskich orkiestrach słyszeli, o polskich kompozytorach słyszeli, o polskich pianistach i dyrygentach słyszeli, a zamiast tego wszystkiego dostali "W polu biały krzyż". Bardzo to nowatorskie, jako retro a la lata 70. w mojej podstawówce. Szkoda że nie byłem, przypomniałyby mi sie dawne czasy. Jednak może ktoś podzieli sie bardziej szczegółowo?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.