Skocz do zawartości
IGNORED

Różnica w dźwieku Y. PianoCraft 410vs810

1siedem

Rekomendowane odpowiedzi

Wciąż zastanawiam się na mini do 15 metrowego pokoju. Na placu boju pozostały Piano craft 410 i Marantz cr401cr z głośnikami yamahy (chyba NX700). Mam mozliwość porównania marantza do E810 , E 700 i E320.

Nie mam natomiast takiej możliwości co do 410. stąd moje pytanie: czy oprócz obsługi DVD osiemsetka oferuje lepszy dźwięk? Pyta bo marantz jest wg mnie podobny brzmieniowo do osiemsetki yamahy ale daje bardziej przestrzenny, choć delikatniejszy, dźwięk. pozdrawiam, adam

Udaj się do odpowiedniego klubu w naszych zakładkach, albo wpisz w wyszukiwarkę odp. słowo. Co do kolumn, ja bym nie brał E410 czy E810 z kolumnami od E320 lub E700, tylko takimi które są dla E410 lub E810 dedykowane czyli NX800. Jednak to Twój wybór ;)

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.