Skocz do zawartości
IGNORED

choroba filipińska znowu atakuje...

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

jar1, 22 Lis 2008, 22:34

>No to czekamy, który zacznie rzygać...

No co ty, jak poseł zarzyga ławę lub mównicę po gorzale, to będzie, że grypa żołądkowa, niestrawność i że każdemu się zdarzyć może i wogóle, to o co chodzi? Dziennikarzy się zbeszta, że śmieli zauważyć.

w sprawie dziennikarzy, a raczej ich mocodawców

dlaczego długi czas nie odnotowano żadnych wyskoków ze strony polityków PO?

obecnie posypało się, nawet dochodzi do ostrego przepytywania polityków, jak Boni czy Nowak i to gdzie - w RMF FM

LOL

Trafiło akurat na ptaka, bo na kogoś musiało - statystycznie kilku-kilkunastu posłów i senatorów ma chorobę alkoholową, a kilkunastu-kilkudziesięciu jest uzależnionych.

Nowy2, 23 Lis 2008, 12:00

>w sprawie dziennikarzy, a raczej ich mocodawców

>dlaczego długi czas nie odnotowano żadnych wyskoków ze strony polityków PO?

Bo, to przecież same ciule i menele, nieprawdaż? A dla takich to normalka - niegodne odnotowania.

Co innego, gdy to robi ELITA polskiej MORALNOŚCI.

a czemu o tym tak mało w mediach?

wygląda na mniej naprutego od pani kruk?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

no jak tak kaliplatfusy?

nie chrapać jak grzegorek..

post-11853-100000676 1227515378_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

"w sprawie dziennikarzy, a raczej ich mocodawców dlaczego długi czas nie odnotowano żadnych wyskoków ze strony polityków PO? obecnie posypało się, nawet dochodzi do ostrego przepytywania polityków, jak Boni czy Nowak i to gdzie - w RMF FM LOL"

A jak by cię zadowoliło?

• Redaktorzy

"za krukową to ganiali jak wściekłe psy"

Po miejscu pracy.

"a poseł PO grzegorek leży uwalony jak dżinks"

W hotelu.

Oczywiście, chlać w każdym wypadku nieładnie. Ale zataczanie się w miejscu pracy traktowane jest przez przepisy inaczej, niż prywatne leżenie na dywaniku hotelowym. Może ten przepis jest antypisowski, nie wiem. Może trzeba będzie zmienić, w ramach poprawności politycznej.

• Redaktorzy

Właśnie myślę, jak by tu kobitce pijanej w robocie nieba przychylić. Oczywiście to incydent (chyba że pociąga stale), ale to chyba nie moja wina, że w tym stanie przechadzała się po najczęściej pokazywanych korytarzach w Polsce, prawda?

• Redaktorzy

Nie widzę komendy. Widzę natomiast żadzę zysku, czyli newsu. Pani posłanka świetnie w tej dziedzinie z nimi współpracowała. Wspólnie wypichcili newsik paluszki lizać, aż trzeba było serii z kałacha oddanej w pobliżu prezydenta, żeby bachiczny nastrój zszedł z pierwszysch stron. O wystąpieniach Palikota mówi się, że zawsze trzeba wtedy sprawdzić, co poprzedniego dnia przydarzyło się Platformie. Czyżby Lech K., onże prezydent, awansował na stanowisko Palikota PiS?

co tak poważniacko, bądźcie ludźmi więcej tolerancji..

równe chłopaki tak się nie czepiajoo, jak sfora krukowej ("choćmy za nią choćmy za nią")

mordo ty NASZA: moja twoja, a nie tego rydzyka oszołoma

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Redaktor, 24 Lis 2008, 14:23

>Nie widzę komendy.

Redaktor pomyliliście aparat poznania, bo komendy wydaje się głosem lub pisemnie (wtedy nazywamy to jednak rozkazem) (nie przypuszczam by w tym środowisku stosowano sygnały flagowe) i można je usłyszeć, natomiast efekty wydanych komend można zobaczyć, choćby w tv lub gazecie. a tak ogólnie Redaktor, to uciekliście od meritum, bo pisałem, że jak dotąd nie było ostrzejszych doniesień i przepytywań PO w/ze strony mediów, a nagle się posypały i to nawet z RMF FM, i to mocno mnie zastanawia

w domyśle sugerowałem zewnętrzne, pozaredakcyjne, sterowanie dziennikarską sforą

a pijana Kruk w miejscu publicznym, to spory kłopot dla niej i desygnującej ją partii

Horst

dlaczego dlaczego dlaczego...najnowsza taktyka kurskiego...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nowy2

A może większość ludzi posiada zasady którym uwłacza postępowanie Kaczyńskich i ich klakierów..a skoro są wszędzie to może zastanów się czy z tobą jest wszystko w porządku...dlaczego nie pracują dla rydzyka nie kupują "Naszego Dziennika" nie słuchają radia maryja....kto im zabrania?...wolny wybór w takim systemie na szczęscie żyjemy...jak to zauważysz to przestaniesz ciągle nudzić o wszechwładnym układzie ponieważ większość nie podziela twoich poglądów...tak trudno to zrozumieć?

• Redaktorzy

"[...] uciekliście od meritum, bo pisałem, że jak dotąd nie było ostrzejszych doniesień i przepytywań PO w/ze strony mediów, a nagle się posypały i to nawet z RMF FM, i to mocno mnie zastanawia w domyśle sugerowałem zewnętrzne, pozaredakcyjne, sterowanie dziennikarską sforą"

Pomijając możliwość, ze ludzie PO coś zmalowali (czy podobnie jak niektórzy, uważasz to za niemożliwe?), pozostaje czarna ręka Prezydenta. O taką konkluzję ci chodziło?

Natomaist odnosząc się do twego zdania, jakoby PiS miało mieć kłopoty w zw. ze znanym występem ptaka z rodziny krukowatych: jak wynika ze słów prezesa i jego najbliższych, PiS żadnychj kłopotów z tego powodu mieć nie zamierza, przeciwnie, szykuje się do wyplenienia pijaństwa u konkurencji.

nikt nie jest dobry czy zły bo należy/nie należy do jakieś partii. Coś z PO

Dziennik 'Fakt" opublikował zdjęcia posła Krzysztofa Grzegorka, śpiącego na podłodze sejmowego korytarza. Dziennikarz sfotografował byłego wiceministra zdrowia w czwartek późnym wieczorem. Zdjęcia wskazują na to, że poseł mógł być pijany

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jak można dostrzec piękno niedoskonałym spojrzeniem?

Dostałem trochu śmiesznego maila. Skojarzył mi się z niektórymi forumowymi dyskusjami. Nie bardzo wiedziałem gdzie to wkleić - tu chyba najbardziej pasuje.

Marcin - to nasz kumpel, Knapik - to nasz coraz bardziej były kumpel - rzecznik prasowy PiSu w Krakowie (o ile dobrze pamiętam):

Kolega Knapiq dziś w Dymie sączył wieczorem samotnie piwo.

Przechodząc podszedłem, stuknałem sie i wzniosłem modny od wczoraj toast

za zdrowie posłanki Kruk.

Jezu, jaką dostałem poważną wiązankę propagandową o Tusku i _Orlikach_ w

szczególności.

Nie sądziłem, że kolega K. tak zareaguje. Hasło Kruk skutkuje werbalnie

Orlikami :-)

A zatem - zdrowie posłanki Kruk. Polecam :-P

marcin ha

--

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Filut

21 Lis 2008, 22:23

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 330 / 219 / 0

Ciekawe kto dał cynk "hienom". Myślę, że jakiś trzeźwy... poseł.

Z pewnoscia z PO.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.