Skocz do zawartości
IGNORED

DECK SONY TC 209 Jaki wzmak do niego ?

manioslawa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ostatnio zakupiłem bodajże drugi od góry magnetofon Sony Vintage, sprzęt waży z 15 kg i jest w idealnym stanie, teraz chciałem do niego dokupić wzmacniacz z tej serii też jakis z wyższych modeli ale kompletnie nie wiem jaki model ktory z tych wyższych. Magnetofon gra naprawde pięknie dźwiek jest powalający jakos brzmienia naprawde zaskakuje, domyslam sie ze jeżeli kupie wzmacniacz z tej samej serii bedzie jeszcze lepiej. Prosze was o pomoc jaki to moze być model, moze akurat ktoś ma na sprzedanie itd, z góry dziękuje

https://www.audiostereo.pl/topic/47348-deck-sony-tc-209-jaki-wzmak-do-niego/

Dodaje zdjecie ,coprawda znaleźione w internecie ale mój wygląda identycznie a nawet lepiej dlatego tak mi zależy zeby stworzyć komplet . nie obraze sie tez jak ktos zaproponuje tuner z tej serii z gory dzięki za pomoc

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

A np ten model :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ktos słyszał tylko tak cene decka znalazłem w necie 250EURO a cena wzmacniacza 400zł cos próg chyba nie ten

Ukryta Zawartość

A jaki model wzmacniacza pasuje do tego decka, widziałem na allegro cos takiego :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ale cena jest kosmiczna czy mozecie polecic jakis wzmacniacz sony'ego który będzie grał na poziomie tego decka albo amplitunera

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.