Skocz do zawartości
IGNORED

rozkodowane radio w focusie

trunek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, kupilem forda focusa i niestety mam radio rozkodowane. mam kody ale one sa jakies glugie.Moze jakis kolega zna sie na tym i poda mi jakies instrukcje.

serial nr. M020608 jest to model 5000 RDS E-O-N

dzieki za pomoc

https://www.audiostereo.pl/topic/47783-rozkodowane-radio-w-focusie/

Jako właściciel Forda Focusa spieszę z pomocą!

Po włożeniu panelu na wyświetlaczu pojawi Ci się napis COdE lub CODE - wtedy za pomocą cyferki jeden (klikając kilkukrotnie wprowadzasz pierwszą cyfrę kodu (np. pierwsza cyfra kodu - "4" naciskasz czterokrotnie cyfrę jeden do momentu wyświetlenia cyfry "4").

Następnie kolejne cyfry czterocyfrowego kodu wprowadzasz ustawiając je za pomocą cyfr 2, 3 i 4.

Po prawidłowym wprowadzeniu kodu klikasz cfrę "5".

Radio winno działać!

Zrozumiano??? ;-)

Powodzenia!

tak robilem wg wskazówek, kod powinien byc dobry bo jest on razem z instrukcja radia. 4cyfry ale po wpisaniu nic nie chodzi tylko odliczanie. a moze trzeba go jakos zapisac? czy tylko potwierdzic klawiszem 5

to nie jest radio od tego auta

szukaj kogos z kalkulatorem forda do radio,jak bedziesz sie dalej bawił zablokujesz na amen

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.