Skocz do zawartości
IGNORED

Halo Mcgyver czytaj to i gadaj.

Simon71

Rekomendowane odpowiedzi

Administrator zaczyna mnie wkurzać. Człowieku - administratorze. Ten Gyver nie odpisuje mi na maile, nie odpisuje na PW czyli na priva. I nie odpisuje mi dalej w bocznicy. Ale w wątkach w stereo mi odpisuje. Chem sie o cos go zapytac wiec skoro watki w stereo to jedyna okazja to wez mnie człowieku nie wkurzaj! Bez obrazy tylko...

Mcgyver co o Mission M31i mozesz powiedzieć? Co do yamahy to troche poczytalem w inncyh postach ... skoro sam od siebie teraz nie chcesz nic mówic.

https://www.audiostereo.pl/topic/48127-halo-mcgyver-czytaj-to-i-gadaj/

Masz rację Andy ja jestem fiutem , a ty cipką .Ale niestety nic z tego nie wyjdzie. Bo gdyby mialo wyjść to jezeli mowa o fiucie to fiutem byłaby moja pięść a cipką twoja niedorobiona morda.

małe dzieci wiedza co to cipka. Ale nie wiedza co to fiut, dzieci mówia siusiak wiec nie zkleja o co chodzi. A propo ksiezy - takie dopasowanie o jakim pisalem nie jest na pewno cudzoustwem.

.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Odlotowy jesteś na swój sposób

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

muls napisal w innym moim poscie ze tez jest gejem. Dlatego pisze mu zeby nie mowil ze jest tez gejem tylko ze jest gejem. Bo ja gejem nie jestem ,a jezeli on mowi o sobie powaznie to mnie to nie interesuje.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.