Skocz do zawartości
IGNORED

Jakie kolumny do ECI II do 6000-7000zł

dd32

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jakie kolumny polecacie do zestawu:

ELECTROCOMPANIET ECi II (classe A 50 watt)

Audio Alchemy ultra dac +transport

Okablowanie Goertz

Muzyka różna.

Kolumny używane maksymalnie do 6000-7000zł

Dziękuję i pozdrawiam

Np. Harbeth 7, może być też 8, a może i 5. Sprawdź któreś z tych i powiedz czy Ci pasuje. Otrzymasz wciągajacą średnicę (chyba nie do pobicia) i do której ciężko zbliżyć się innym konkurentom i łądnei zespoloną z nią górę. Bas ? No cóż, jest ; )

Potem może jeszcze spróbowałbym czegoś ze stajni ProAc lub VA, ale w tym ostatnim wypadku nie jestem pewien, bo mocny bas ECI i koncepcja brzmienia VA mogą si enałozyc i tryuudno powiedzieć co ztego dobrego wyjść może.

Może niech jeszcze inni Koledzy podpowiedzą, bo na pewno jest jeszcze trochę fajnych kolumn to przesłuchania. Może AE (ostatnio polubiłem ; )) lub Triangle ? Któreś b. mi się podobały, tylko zapodziałem które (musiałbym poszukać w notatkach. Możliwe, że to wyższy przedział cenowy. Zdaje się, że Triangle wypuściły nie tak znowu dawno jakieś nowe modele... (?)

Pozdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.