Skocz do zawartości
IGNORED

Moje Audio HK 670 AA Hyperion IIIS

Maciek19882

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszsytkich użytkowników. Chciałbym zaprezentowac mój aktualny sprzęt audio:)) Audio Academy Hyperion IIIS i Harman Kardon 670 ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-13059-100005495 1233171115_thumb.jpg

post-13059-100005496 1233171115_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/48784-moje-audio-hk-670-aa-hyperion-iiis/

Jesteś tutaj już na tyle długo, że powinieneś znać taki oto temat:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Postaw lewą kolumnę do kąta. Wiem, że normalnie takie ustawienie dało by słabiutki dźwięk, ale słuchałem Hipków IIIlux jedna stała w połowie ściany zaraz przy drzwiach a druga wciśnięta w kącie między ścianę a szafę, nie miało prawa zagrać ładną sceną, a zagrało!

Pozdrawiam Mirosław Andrejuk

Sprzęt jak cię mogę, ale ustawienie to porażka na maxa :/ Nie wiem jaki to pokój, widzę że trochę zagracony, jakieś kolumny podstawkowe nie zagrałyby tam lepiej ? :/

I love the sound of crashing guitars

Między innymi dlatego własnie dodałem ten temat;) Pokój jest umeblowany co tu dużo mówić.. fatalnie. Gdybym wstawił lewą kolumnę do samego dogu to musiałbym przysunąć łożko a ono niestety wysuwa się na pokój.. - zagraciło by cały pokój. Po drugiej stronie pokoju na przeciwległej ścianie mogę uzyskać dużo szerszą scenę bo kolumny stałyby praktycznie po rogach, lecz nie mam miejsca odsłuchu przez widoczną na zdięciu szafeczkę;P Myślałem nawet o zamianie owej komody z łożkiem z którego robione jest zdięcie 1- ale to spowoduje że dwa łózka będą stać na jednej ścianie ;p - tak i tak niedobrze.

W taki ustawieniu jak teraz kolumny mają słabiutki rozmach basowy chodz tragedii aż takiej nie ma. Scena knocentruje się na szafce- przez co jest zbyt mała przynajmniej w moim mniemaniu - a na dodatek zbyt analityczna.

Podsumowywując cięzko je u mnie ustawić- pokój bardzo mocno umeblowany przez co mam 2 wyjścia albo pozostawić kolumny tutaj, albo na przeciwległej ścianie tracac miejsce odsłuchu

Jeśli chodzi o dodatkowe foto to będzie dzisiaj;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.