Skocz do zawartości
IGNORED

muzykalne kolumny

xatt

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich forumowiczów;

Czytam wpisy szanownych kolegów i oczom nie wierzę .

Co tu robi McGyver ? kto to jest ? bo wnioskowac można że to firma Studio 16 Hertz.

PUBLICZNIE I OFICJALNIE :

ZABRANIAM dokonywac wpisów McGyverowi dotyczące tego iż podszywając się pod firmę Studio 16 Hertz dokonuje bez wiedzy i zgody właściciela wpisów mających na celu nieuprawnioną reklamę naszych własnych produktów narażając nas na utratę dobrego imienia .

ZABRANIAM McGyverowi wklejać zdjęć naszych kolumn z logiem firmowym które łamią regulamin forum audio stereo i psują naszą reputację jako byśmy my Studio 16 Hertz dokonywali na forum audio stereo kroków mających na celu nieuprawnioną reklamę .

PROSZĘ UPRZEJMIE NIE KOJARZYĆ NIGDY MCGYVERA Z FIRMĄ STUDIO 16 HERTZ .

ŻYCZĘ SOBIE USUNIĘCIE WSZELKICH INFORMACJI W "O MNIE "MCGYVERA WPISÓW ,LINKÓW DOTYCZĄCYCH FIRMY STUDIO 16 HERTZ.

WYKORZYSTYWANIE TYCH WSZYSTKICH INFORMACJI BEZ ZGDODY ICH WŁAŚCICIELA ,WŁAŚCICIELA PISM BRANZOWYCH W KTÓRYCH OPISANE SĄ PRODUKTY FIRMY JEST ZABRONIONE !!!

pozdrawiam

Grzegorz Rogala

JarlBjorn,

chciałem pogratulować opinii z 25.02, dot. Contour S 1.4 rzadko jest tak wyczerpująco i konkretnie -powinni zamieszczać na stronie dynaudio,

to też w celu przypomnienia tytułu tego wątku: "muzykalne kolumny" bo podobnie jak w nowej wersji 1 niewiele wpisów na temat.

Tak, opinia JarlBjorna wyśmienita :)

Ja swoją na temat 52 SE już pisze z rok, ale to takie niezwykłe kolumny, zaskakują mnie za każdym razem jak zmienię coś w torze ;P Reagują na wszelkie pierdoły, łączenie z kolcami, granitami, podstawkami... Już myślałem że one do znikania potrzebują większego pomieszczenia, a tu wystarczyło tylko zmienić źródło :) Im się lepsze klocki podłącza tym fajniejszy dźwięk produkują. Już się nie mogę doczekać wizyty kolegi qmana z Thetą ;)

I love the sound of crashing guitars

kurde jak ten czas leci....

Studio16Hertz 24 Maj 2007, 11:57

Moje nicki to grze... i Studio16Hertz (chyba wszyscy to zauwazyli bo w "o mnie " przy jednym i drugim nicku jest ten sam opis jako producenta) .Chyba takze wszyscy wiedzą że współpraca między mna a McGyverem jest od samego poczatku owocna, przeciez tego nie mam zamiaru ukrywać.Wszyscy to wiedzą.Ja się zajmuję praktyką i prowadzeniem działalności , na forum w zasadzie nie piszę . Po to zakłada się firmę mając na glowie ZUSy VATY i inne podatki żeby zarabiać.Skoro transakcja którą zaproponował TomekSkura miała być bezgotówkowa,zaproponował że zostawi glosniki w rozliczeniu ,to po co ja z McGyverem te glosniki wziałem ? Sami sobie na to odpowiedzcie.W audiocomponents do glosnika 9700 i innych typów są dostępne komplety naprawcze od podkładki do śrubki ,wszystko mogę zamówić. Jezeli biorę towar a nie gotówkę to po to aby go spieniężyć,czy to nie oczywiste! Mam na stanie magazynowym mnóstwo głośników i kolumn głośnikowych własnych i klientów którzy pozostawili je w rozliczeniu.Grzegorz

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Micke 13,

to czekam z niecierpliwością na opinię o 52 SE, u mnie grają dopiero 3 tygodnie (czyli niewygrzane) a już wzbudziły wiele emocji, i muszę po raz kolejny się przynać, że przede wszystkim potrzebuję mocnego wzm. a ja im obecnie tego nie zapewniam i wiele potencjału jest niewykorzystane, jak zawsze jest dylemat czy budować system w oparciu o kolumny czy w oparciu o posiadaną elektronikę i łatwiejsze kolumny, sercem i słuchem jestem za dynkami,

przy okazji pytanie do Kolegów "dynaudiowców", jak nazywa się tweeter w 42, 52 i 62, czy to wcześniejsza wersja esoteca, bo już się od Was dowiedziłem, że najlepszy jest ten esostar 2 (np. w cofidence), z kolei moje 52SE i 72SE mają esoteca ale tego, który był w Conturach 1.3 no i przynajmiej na moje ucho jest jednak wyraźna różnica na plus w stos. do 42, 52 i 62, czyli to inna wysokotonówka.

niezalażnie od tego w tych cenach co sprzedawali 42, 52 te wysokotonówki i tak biją większość konkurencji na głowę.

>>>"ZABRANIAM dokonywac wpisów McGyverowi dotyczące tego iż podszywając się pod firmę Studio 16 >>Hertz dokonuje bez wiedzy i zgody właściciela wpisów mających na celu nieuprawnioną reklamę >>naszych własnych produktów narażając nas na utratę dobrego imienia .

>>ZABRANIAM McGyverowi wklejać zdjęć naszych kolumn z .....na celu nieuprawnioną reklamę .

>>PROSZĘ UPRZEJMIE NIE KOJARZYĆ NIGDY MCGYVERA Z FIRMĄ STUDIO 16 HERTZ .

>>ŻYCZĘ SOBIE USUNIĘCIE WSZELKICH INFORMACJI W "O MNIE "MCGYVERA WPISÓW ,LINKÓW DOTYCZĄCYCH FIRMY >>STUDIO 16 HERTZ."

JEzzzzzzu jaka zacietrzewiona WIEŚ !!!

Bo to Polska właśnie !!!

Jak powiedział pewien ślepy koń, stając na starcie Wielkiej Pardubickiej: "Nie widzę przeszkód" :-D

->hazardzista5

Jeszcze trochę poczekasz ;P Dopóki nie dorobię się porządnego DACa, kabli i co najważniejsze pokoju, nie napiszę chyba tej opinii :] Wszystko to nastąpi nie prędzej jak za kilka lat ;P

I love the sound of crashing guitars

Sądze,że to są bardzo muzykalne kolumny

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) nic dodać nic ująć.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Odeony26 wkleiłem jako ciekawostkę,grają świetnie ale są drogie.Natomiast Dynki to myślę,że mogą być

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) nie kosztują aż tak dużo w szczególności z drugiej łapy.

Ukryta Zawartość

przy okazji pytanie do Kolegów "dynaudiowców", jak nazywa się tweeter w 42, 52 i 62, czy to wcześniejsza wersja esoteca, bo już się od Was dowiedziłem, że najlepszy jest ten esostar 2 (np. w cofidence), z kolei moje 52SE i 72SE mają esoteca ale tego, który był w Conturach 1.3 no i przynajmiej na moje ucho jest jednak wyraźna różnica na plus w stos. do 42, 52 i 62, czyli to inna wysokotonówka.

fakt o tym już było wielokrotnie, 2 godz. w wyszukiwarce i już wiem, że:

42, 52, 62 - tweeter D28/2,

40, 50, 52SE, 72 SE - esotec D260,

focus 140, 220 - esotec +, czy to to samo co D280?,

a wyższe modele - różne esostary.

ano tak...chciałem podstawkowe...Ale dziś moja odpowiedź na temat tego wątku brzmi :Tonsil Siesta! i basta! są super (ale po wygrzaniu dopiero i oczywiście z dobrymi kablami!) Polecam! Doszedłem do wniosku, że nie ma co wydawać grubych tysięcy na "dowartościowanie się", że MAM SONUSA FABERA... dla mnie wytwór rodzimego tonsila gra w stereo super i mi wystarczy!

youtube.com/watch?v=azHdFUdMtqc

Xatt -> a myslałeś może o tym?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

hmmm dynki z drugiej łapy niewiele droższe - żaden snobizm a czarować potrafią jak mało co. Tweeter jest tam naprawdę z wysokiej półki. tego może Ci najbardziej brakować - ale w sumie wybór niezły - słuchałem jakiś czas tonsili i jest to często sensowniejszy wybór niż pseudoangielskie paździerze.

MIłego słuchania!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ??????????????

Ukryta Zawartość

youtube.com/watch?v=azHdFUdMtqc

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.