Skocz do zawartości
IGNORED

Co z tą Trójką - Skowroński odwołany.

Ocasek

Rekomendowane odpowiedzi

a napewno popieprzy.Ale jakos tak polubiłem...LPR.Co do niedawna wydawało sie ..niemozliwe.A jak pisałem w 2007 roku ze PIC tak skonczy, bo jest to normalna koleji rzeczy i elemetarna sprawiedliowosc.Po wyrzuceniu z radia i telewizji 200-300osob, czas na wyrzucenie 200-300osob.A ze sie troche popieprzy??To potem sie polepszy.Niech zyje...LPR.I nawet samo--obrona.Nabiera teraz INNEGO zaznaczenia.Samo-obrona.

Tak samo skończyło się z Polakami we wrześniu 39. Po tym jak zaczęli odpowiadać ogniem nie mogło być już dla nich litości. Zrównali się moralnie z agresorem.

Wracając do mediów - do TVP wraca Andrzej Kwiatkowski.

Dobrze że nie Włodzimierz Sokorski ale w miarę postepu nauki, po tym jak już wskrzeszą mumię Lenina, to przyjdzie czas na pomniejsze figury.

zildjian, 27 Lut 2009, 20:22

Narutowicz i Kaczyński, no no, ma się tą wyobraźnię. BTW czy do Narutowicza nie strzelał jakiś prawicowiec? A'la Paszeko?

Walery,

bo widzisz, zildjian wyczytał na www.polonica.net że czeka nas "polskie Dallas"... tylko, że to żydowski zamachowiec będzie rzucał macą w prezydĘta nieopodal księgarni w Białymstoku... ;-)

I - istotnie - to ludzie poglądów "pasztetówki" zabili prezydenta Narutowicza... taki był efekt skrajnie prawicowej, szowinistycznej nagonki.

Walery

Lekcji historii zapomniałem i wiem kto zabił prezydenta.Miałem na myśli klimat nagonki pogardy wokół osoby prezydenta. I powtarzam,nie nazwiska i nazwy ale skuteczność.Słowem, "oby żyło się lepiej.Wszystkim." I to nie w 2gim życiu.

krzych, 28 Lut 2009, 12:47

>taki był efekt skrajnie prawicowej, szowinistycznej nagonki.

Ciekawe że jak prawica - to zawsze skrajna. Tak jak gryka - jak śnieg biała.

Nie ma jakiejś nieskrajnej prawicy?

Jako nieskrajny prawicowiec nie muisałbym zaraz Narutowicza mordować, mógłbym mu jedynie nakłaść po ryju, a tak - to nie mam wyboru!

Paszeko, 1 Mar 2009, 14:11

pasztetówka, nie podniecaj się tak. z ciebie zarówno historyk i skrajny prawicowiec, jak z mysiej p*zdy resientasche... ty jesteś prosty naziol, prymitywny i głupi... i tyle.

zildjian, 28 Lut 2009, 12:51

Zaraz, zaraz. Oczywiście zgadzam się z tym że minimalna doza szacunku osobie pełniącej funkcję Prezydenta RP się należy. Ale tylko minimalna, na resztę prezydent pracuje sobie sam. I jak pracuje taki ma szacunek. Jak okazuje go innym, np. swoim poprzednikom, taki ma szacunek. Skuteczność, hmm, w czym? W wetach?

Paszeko, 1 Mar 2009, 16:42

>Krzycu, ja tam się nie znam ale nazizm to chyba skrajna lewica, nie prawica?

pasztetówka, ty nie jesteś żadna tam lewica, czy prawica... to za wysokie progi dla ciebie, bo ty jesteś prymitwem, prostym naziolem, niczym więcej. naszym pociesznym forumowym pasztetowym hitlerkiem ;-P

Sam odszedł w ramach solidarności i protestu.

Jak wywalili Dejmka to Hanuszkiewicz był dopiero jedenastym kandydatem,który przejął po nim "buty" a Pani Magda pierwszym kandydatem po Skowronie.... i to go tak wzburzył.

Inne ciekawe bufonady Jachowicza "proszę o spokój,teraz ja mówię bo inaczej niż więcej nie powiem" ,

"Panowie operatorzy poza kadrem albo się uspokoicie albo nic nie powiem" to u Ziemkiewicza.

Co za ulga, że Jachowicz odszedł z 3PR. Chyba prosto do Naszego Dziennika? :)

To dzisiejsze jego "pożegnanie" było nieprawdopodobnie żenujące. Kto tego słuchał, to na pewno miał co najmniej mdłości.

Mam nadzieję, że wreszcie Trójka przestanie być "polityczna" - szczególnie w porannym paśmie.

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

To i Jachowicz, zaraz po Mannie padł następną ofiarą ubecko-placiockiej czystki? Nota bene czy teraz słuchać nieprawdopodobne wycie i protesty z powodu "skoku na media"? Nikt nawet nie piśnie, Monika Olejnik nie zakuwa się w łańcuchy w klatce na tygrysy przed budynkiem Polskiego Radia?

Podobno za brutalnym wyrzuceniem Dejmka z Teatru Narodowego i wyrzuceniem Skowrońskiego z Trójki stoi ta sama osoba - niejaki Andrzej Chromiak, absolwent moskiewskiej Wyższej Szkoły Nauk Politycznych a w rzeczywistości kuźni kadr KGB!

W Polsce potrzebna jest Bereza Kartuska, tylko nie tam jakaś na niby, takie jakieś gilgotki, które uprawiał Piłsudski ale porządna, z dołami i wapnem. Bo niewycięty komunistyczny rak rozwija się coraz bardziej a co gorsze - dokonuje przerzutów nas młodsze pokolenia Polaków.

Wracając do Wojciecha Manna - facet nie ma szczęścia do "bezpartyjnych fachowców" (po szkołach KGB w Moskwie). Pamiętam jak opowiadał, jak to Andrzej Kwiatkowski wyrzucał go z TVP.

Komunistyczna, mongolska dzicz!

pasztetowy hitlerku, a jak pisory wyrzucali z mediów w 2005, to kto za tym stał? Watykan? Waszyngton? Czy może prezes jednak Czabański, były wieloletni aktywny PZPRowiec i jego zausznik Targalski, też w PZPR w czasach Gierka?

i szukaj dalej spisków, mówię ci, za tym zwolnieniem ekpiy pisiorskiej z mediów publicznych, m.in. Skowrońskiego i Jachowicza nie stoi żadne KGB tylko żydy i masony z LPR i Samoobrony!

Bywają takie momenty (nieliczne) ze się z tobą zgadzam, krzych!

Oyto bowiem rzeczona Magda Jethon jest... pochodzenia żydowskiego.

A to ci dopiero siurpryza, no nie?

Poza tym szeregowy członek PZPR, ba, może nawet pierwszy sekretarz, ba, może nawet Komitetu Centralnego, jest nikim przy funkcjonariuszu KGB - samym hardcore jądrze najbardziej zbrodniczego systemu w dziejach ludzkości.

gdy czytam te twoje wypociny, to czuję się jak na polonica.net czyżbyś - pasztetowy naziolku - wyżej nie sięgał? no, postaraj się od poniedziałku...

chyba nie wiesz, co ten twój medialny idol, tow. Czabański za komuny robił, szeregowym działaczem PZPRu był? mylisz się, brunatny pasztecie, korzystał z awansu społecznego za komuny pełnymi garściami...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

a ty go tak bronisz, a on pewnie też na usługach KGB był LOL ;-P

tak na marginesie, ten Mazurek, to też Żyd, prawda? takie głupie pytania panu byłemu prezesowi zadawał ;-P

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.