Skocz do zawartości
IGNORED

Sugden A25 prosze o opinie-różnica A25a

kdo5

Rekomendowane odpowiedzi

Poczytaj wątek:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

To jest wątek o A21A. Na pewno chodziło Ci o A25?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Sugden A25 i A21a to zupełnie inne wzmacniacze,jednak oba grają podobnie.A21a to wzmacniacz w klasie "A" na tranzystorach bipolarnych.A25 to wzmacniacz na mosfetach pracujacy w klasie AB.Jeśli chodzo o cene to sprzedałem takiego ostatnio za 600 zł (A25) na ebay chodza około 150 funtow.Jesli szukasz prawdziwego dzwieku to zainwestuj w A25 na poczatek i zobaczysz czy ten dzwiek Ci odpowiada,bo być może zaskoczy Cie to niewielkie pudełeczko... A21a kosztuje srednio około trzy razy wiecej,wiec A25 bylby bezpieczniejszą inwestycją.Zapewniam Cie ze ten niepozorny wzmaciacz swym przejrzystym i muzykalnym dzwiekiem wyśle w kosmos wszelkie nowe wzmacniacze z przedziału ok. 3 tys.zł.A na dodatek powiem Ci ze wzmacniacze Sugdena zaskakuja niejednego audiofila choć firma ze wzgledu na kiepski marketing jest u nas mało znana.UWAZAM (to moje osobiste zdanie) ze A25 stanowi najlepszy stosunek jakość/cena.

Ja mam jakiś wzmacniacz i po zmianie chcę naprawdę odczuć poprawe,jestem przygotowany na wydatek rzędu ok 1800zł i chyba A23a jest lepszym wyborem niz A25.Obawiam sie ze A25 zbyt mało poprawi jakość obecnie w systemie do którego chcę dokupić Sugden-a jest Proton.Może znacie lub sami macie na sprzedaż A25a?

W tym szkopuł ze ogłoszenie już nie aktualne i mam problem!A ma grać z Kef Coda3 pokuj ok 8m2.Może znasz kogoś kto chcę sie pozbyć?A co myślisz o wersji A25 czy słyszałeś?

• 5 lat później...

A25 sam w sobie nie powala choć jest do dobry wzmak. jednak Po modyfikacji (Znam kogoś kto przerabia przynajmniej raz w miesiącu sugdeny) Jest to kosmiczny wzmacniacz. Jednak cena po modyfikacji to około 2,5k. Jeszcze lepszy jest a28 a najlepszym sagdenem według mnie jest końcówka P51 i to kosi już sprzęty za grube pieniądze.

jak masz ograniczony budżet to szukaj w UK Sugdena A21a, najlepiej po przeglądzie u producenta - to jest świetny wzmacniacz, na bazie, którego można zbudować system który da Ci dużo muzyki !!

----------------------------------------------------

nigdy nie wypowiadam się o rzeczach, których nie słuchałem także na powyższe nie odpowiem.

Miałem natomiast A21a i tego mogę z czystym sumieniem polecić.

----------------------------------------------------

A25 sam w sobie nie powala choć jest do dobry wzmak. jednak Po modyfikacji (Znam kogoś kto przerabia przynajmniej raz w miesiącu sugdeny)

Mozesz sie pochwalić się kogo znasz kto przerabia???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.