Skocz do zawartości
IGNORED

Jak sobie poradzic z serwisem Samsunga ?

wovo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam następujący problem. Kupilem mojej dziewczynie telefonik samsung J700 bo taki sie jej podobal i ble ble ble .. i wszystko kolorowowo tylko że telefon zacząl się chrzanić. Pierwsze co to bateria trzymala pare godzin - wysłalem tel. do serwisu. Po ponad tygodniu dostałem go spowrotem z jakims wydrukiem z testu baterii - wszędzie OK, i dopiska ze telefon sprawny i profilaktycznie zmieniono oprogramowanie. OK - pomyślalem sobie, wziąlem go do domu, podłaczylem pod ladoware ... 5 minut i komunikat "w celu z większenia żywotności baterii ladowanie przerwane" a telefon cieplutki... odlączylem - na wskaxniku 3,4 baterii - co z tego jak wytrzymał na tym niecałe pol godziny. Dałem go jeszcze raz do sewrisu wlaśnie podając takie objawy. Znow tydzień i telefon wrócił znow z opisem "telefon nie posiada uszkodzeń, jest sprawny"... Tym razem chyba go otwierali bo na jednej ze śrób jest plomba. Wracam do domu , podłączam pod ladowanie i ... i powtórka z rozrywki. Załadowac się nie da, wyłącza się bez powodu ... zrobilem juz zdjęcie tego komunikatu i przerwanym ladowaniu zeby miec jakąs podkladkę... ale doradźcie co moge zrobić idac trzeci raz oddac go z tego samego powodu. W glowie mi sie nie mieści jak można miec takich debili na serwisie ... ale tego przeciez nie powiem. Więc co moge ?? Dodam że przysluguje mi wymiana tel na nowy ale tylko w przypadku kiedy byl 3 razy na serwisie i zostały w nim wymionione podzespoły - soft to chyba nie podzespól więc teoretycznie to sie moze krecić w nieskończoność. Ja bede wysylał, a oni bede zmieniali softy i odsyłali z dopiskiem "telefon sprawny". HELP...

https://www.audiostereo.pl/topic/50242-jak-sobie-poradzic-z-serwisem-samsunga/

Też na to wpadłem po tym drugim serwisie nieudanym... ładuję go własnie ładowarą z Omni ... co ciekawe ... ładowarka z mojej Omni ładuje J700 a ładowarka z J700 nie chce załadować omni... hmmm może to jest to ?? Oby - i oby ten post przeczytal serwisant sambung mobile ... bo to co soba ten serwis reprezentuje to żenada jest ...

i dupa ... inna ładowarka to samo ... co ciekawe tlefon podczas pracy grzeje się. Nie grzeje się bateria tylko jakiśscalak w nim. Dalej trzyma na full baterii max 2h. Bez wątpienia to telefon tylko doradźcie jak "zagrać" żeby wygrać z tym skurw**** serwisem ??

co do USB to prawda ... wiadomo że to nie jest wina ładowarki ani baterii tylko fona. Scalak bez powodu się nie grzeje. Doradźcie mi coś poza wywaleniem go i kupnem czegoś normalnego...

Kurde noooo ale mnie nie obchodzi co jest uszkodzone.... tylko jak mam za tym ttrzecim razem podejść do sprawy... bo sytuacja robi się napięta i nerwowa w dodatku moja dziewczyna jest defacto bez telefonu, no bo to nie o to chodzi żeby ciągle z zastępczym chodzić ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.