Skocz do zawartości
IGNORED

Współczesny faszyzm.

wojciech iwaszczukiewicz

Rekomendowane odpowiedzi

no ale i tak jeszce brakuje mi zlotej mysli, ze tak naprawde faszyzm to wymyslili ..zydzi.I sami mieli NA POCZATKU najwiekszy w nim udział.trzeba jednak, mysle- troche poczekac i UMYSLY niewatpliwie to wymyslą.

Redaktor, 28 Mar 2009, 13:41

>"Na naszych oczach zaś powstała NAJNOWSZA DEFINICJA i nawet nazwa: P R O T E K C J O N I Z M, przed

>którą to straszną konsekwencją światowego kryzysu bronią nas wszyscy europejscy męzowie stanu, wraz

>z naszym premierem Tuskiem.

pierdzielisz jak POtłuczony, protegowany od POczątku w telewiziorku, w merdiach jest conDon'ek

zwłaszcza w 2005 r. i teraz i zawsze

zawszony postkomunistyczny, postPZPRowski protekcjonizm, protekcja korupcja oszustwo

• Redaktorzy

Faktycznie, dzisiaj chłopina w wyjątkowo kiepskiej formie. Zawsze był durnowaty, ale tym razem chyba mu coś pękło. Nawet nie będę facetowi tłumaczył, bo skoro nie umie czytać, to i tłumaczenia nie zrozumie. A musi nie umieć czytać, bo parę linijek wyżej jest mój oryginalny wpis, w którym mieszam z błotem właśnie to, co mi ten osiołek przypisuje. A może to nie stare Horścisko tylko wróg, który chce w ten sposób dzielnego Horsta skompromitować?

Paszeko,

"Na naszych oczach zaś powstała NAJNOWSZA DEFINICJA i nawet nazwa: P R O T E K C J O N I Z M, przed

>którą to straszną konsekwencją światowego kryzysu bronią nas wszyscy europejscy męzowie stanu, wraz

>z naszym premierem Tuskiem.

>

>Jest to najlepszy przykład zboczenia i głupoty do jakiej doszły we współczesnych czasach "elity" -

>za złe uważają DBANIE O SWOJE."

Przecież protekcjonizm nie ma i nie miał nic wspólnego z faszyzmem - jest tylko pewną doktryną czy strategią ekonomiczną. Faszyzm był praktycznie wszechogarniający - ekonomia, stosunki społeczne, psychika obywateli kraju faszystowskiego etc., etc.

inteligjiencie Wojtusiu, otrzyj gila i POsłuchaj

faszyzm to Farfał- zagrożenie galaktyki, co otwieram tivi to widzę Ganleja, żadnych seriali tylko ganlej i ganlej, a najwięcej na tefałen24!

trzeba walczyć z tym faszyzmem

keine grenzen uno unia, czego jeszcze chcecie POjeby- żeby wymazać ludziom z pamięci nazwy państw, tfu landów chciałem POwiedzieć, no i jak nieme niemcy- za trudno się nauczyć pięknego niemieckiego, a może do białegostoku na kurs esperanto, bo to nie do pomyślenia żeby w jednej jedni unii ludzie mówili innymi sprachami, np tym polskim..

nasi unio fuhrer'zy mawiali że za dużo przypadków ma ten polski rzeczownik, trzeba to zredukować do 4

a w szkołach stanowczo za mało APOLITYCZNYCH szkolnych klubów ełropejsiastych- to na pewno przez tych faszystów od farfała

}:=>>

Tacy jak Iwaszczukiewicz to albo stare, komuchowate capy, co to jeszcze znały samego towarzysza Stalina i internacjonalizm mają wbity młotkiem (i sierpem) do głów, albo żydy - wieczne tułacze, co same państwa nie mają (spora część żydów nie uznaje państwa Izrael!) i innym też to samo chcą zgotować.

W zależności od ustalenia który to gatunek pozostaje tylko wybrać firmowy sposób jak się tego pozbyć.

szumidokolalas, 28 Mar 2009, 13:22

>Sluchaj paszenko..

>z tymi loscypkami to jest tak: gorale byli dumni ze swojego wyrobu i starali sie na chama dostac na

>to zertifikat z EU. (...)

Szumidokolalas, ja kompletnie nie o tym. Górale są tak samo jak klienci Jerzego Kryszaka w "Uwaga fałszywy kioskarz", którzy grzecznie godzili się na wycinanie na ich oczach nożyczkami artykułu ze sprzedawanego im egzemplarza Wyborczej bo był skandaliczny a cenzura nie zdążyła cofnąć nakładu albo fotografowanie z trzech stron, jak w kryminale i pobranie odcisku palca na poczet uzyskania karty rabatowej.

Skandalem jest to, ze państwo w ogóle obchodzi jakiś łoscypek. Że w ogóle są jakieś certyfikaty.

Horst, 28 Mar 2009, 14:00

>Redaktor, 28 Mar 2009, 13:41

>

>>"Na naszych oczach zaś powstała NAJNOWSZA DEFINICJA i nawet nazwa: P R O T E K C J O N I Z M,

>przed

>>którą to straszną konsekwencją światowego kryzysu bronią nas wszyscy europejscy męzowie stanu,

>wraz

>>z naszym premierem Tuskiem.

>

>pierdzielisz jak POtłuczony, protegowany od POczątku w telewiziorku, w merdiach jest conDon'ek

>

>zwłaszcza w 2005 r. i teraz i zawsze

>

>zawszony postkomunistyczny, postPZPRowski protekcjonizm, protekcja korupcja oszustwo

Horst, nie wiem czy mam to traktować jako "friendly fire", czy co? :D

Horst, 28 Mar 2009, 18:16

>a w szkołach stanowczo za mało APOLITYCZNYCH szkolnych klubów ełropejsiastych- to na pewno przez

>tych faszystów od farfała

To jeszcze nic! Ja od dwóch, trzech lat zauważam w grudniu w niektórych oknach w mojej dzielnicy powystawiane w oknach chanukowe świece. Całkiem sporo. Bywa że i w kilku oknach pod rząd. A mieszkają tam całkiem porządni na pozór ludzie, jacyś Zielińscy, Kaczmarkowie itd., którym niestety albo pani w szkole ale bardziej prawdopodobnie nasz arcybiskup, któren ma TW na przedzie narobił wody z mózgu.

• Redaktorzy

"Horst, nie wiem czy mam to traktować jako "friendly fire", czy co? :D"

On biedak po prostu myślał, że to ja napisałem. Gdyby zauważył, ze to twoje, na pewno byłby za interwencjonizmem. A co do świec w oknach, to fakt. Ja nawet widziałem w grudniu choinki chanukowe. W niemal wszystkich oknach. Tysiące choinek chanukowych...

jak mozna się tak pomylić, przecież tak to odbiega od jozwich poglądów, o ile tak śliski człowiek w ogóle ma takowe, posiadanie ich może mu się wydać czymś w rodzaju faszyzmu czy- jak to mówi intelektualista wojciech i.- principiem

Redaktor, 28 Mar 2009, 23:08

> Ja nawet widziałem w grudniu choinki chanukowe.

>W niemal wszystkich oknach. Tysiące choinek chanukowych...

A więc to tak... tak jak prusacy przywlekli do nas choinki i choinki nam wtrynili, to teraz mają nas opanować świece chanukowe? Jak jest taki rozkaz, to trudno. Może chociaż szynki jeść nie zakażą?

wojciech iwaszczukiewicz, 29 Mar 2009, 09:14

>Paszeko

>

>Tak,rozumiem.Tobie wszystko kojarzy się z jednym.

W dodatku gej.

Gej - ginekolog!!!

Wszystko się już przez ten Postęp popierdoliło.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.