Skocz do zawartości
IGNORED

Kabla głośnikowe Shinpy Red Devil

Wyca

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Czy miał może ktoś do czynienia z kablami głośnikowymi jak w tytule ?

Mam możliwość kupienia ich w cenie 800 zł za dwa konfekcjonowane trzy metrowe odcinki. Może coś jeszcze utarguję.

Proszę o opinie i porady.

Pozdrawiam

Wyca, 29 Mar 2009, 17:24

>Witam. Czy miał może ktoś do czynienia z kablami głośnikowymi jak w tytule ?

>Mam możliwość kupienia ich w cenie 800 zł za dwa konfekcjonowane trzy metrowe odcinki. Może coś

>jeszcze utarguję.

>Proszę o opinie i porady.

>Pozdrawiam

co ty, zapłać tysiąc wtedy będą lepiej grały o równe dwie stówy..

Byłem ostatnio na fajnym odsłuchu. Grały różne klocki połączone solidnym białym kablem. Pod koniec puszczono super ekskluzywny zestaw Excentric w cenie sportowego auta. Zestaw został połączony czarnym grubym kablem.

Zapytałem konstruktora jakie znaczenie mają, jakie powinny być kable? odpwiedział, że bardzo ważne. Powinny być miedziane.

Zestaw grał cudownie. Dlatego sugeruję najpierw sprawdzić z czego są zrobione i gdzie. I nie chodzi o zakład, który nakładeł koszulki termokurczliwe tylko kto wprodukował sam przewód i z czego?

No i jajcarze zaczynają się wypowiadać. Za super zabawne wpisy dziękuję. Jak ktoś z kolegów nie ma nic

konkretnego do powiedzenia to może sobie porobić jaja na forum Bravo Girl.

wyca, dobór kabli to bardzo fajna zabawa, ja polecam. tych, o których napisałeś nie znam, ja zatrzymałem się nierozsądnie wysoko i nie żałuję. musisz jednak posłuchać u siebie w domu, kable wnoszą subtelne zmiany. i ważna jest konfiguracja, co z czym gra.

powodzenia

Tyszkens, o to chodzi że nigdzie nie znalazłem nic na temat tych kabli. Nie mam pojęcia ile kosztują. Co do sprawdzenia na własnych uszach to właśnie to zaczynam robić. Pożyczyłem je na kilka tygodni i sam ocenię jak się sprawdzają w porównaniu do tego co mam w tej chwili. Problem jest w tym że na razie

mam kiepskie żródło, więc moja ocena ich brzmienia nie będzie do końca obiektywna.

Szczerze mówiąc liczyłem na to, że ktoś miał z nimi do czynienia i przynajmniej powie ile kosztują lub

gdzie można dowiedzieć się coś więcej o nich. Dobrze by było także wymienić kilka spostrzeżeń i uwag

- po to zdaje się powstało to forum.

Jak masz kiepskie źródło to je zmień a nie zawracaj sobie głowy kabelkami po 8 stów których nikt nie słyszał. Zmiany będą bez porównania istotniejsze a pieniądze wydane z lepszym pożytkiem i satysfakcją. Kable to jest akurat ostatnia rzecz która może coś wnieść.

Molibden doskonale zdaję sobie sprawę, że kable są ostatnim elementem na który powinienem zwrócić uwagę przy budowaniu mojego systemu, a żródło jest o wiele istotniejsze, ale kable właśnie wpadły mi

w ręce i nic nie musiałem na razie za nie płacić, na odtwarzacz będę musiał poczekać parę tygodni bo

budżet został wyczerpany, więc dlaczego miałbym ich nie wypróbować i rozważyć ewentualnego zakupu. Tym

bardziej, że i tak mam zamiar zmienić całe okablowanie. Szkoda, że te kabelki są mało znane i nikt nie może podzielić się opiniami o nich. Jak znam życie to przez mój sprzęt przewinie się jeszcze nie jeden

kabel.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.