Skocz do zawartości
IGNORED

pan sztolecman to nie aparatczik

Horst

Rekomendowane odpowiedzi

Mrok, to proste. Miałeś opresywnych rodziców a nawet obsesyjnych, tralalala, trutututu, mułsienie... w ksrócie jesteś małą świnią (w odróżnieniu od dużych) a małe świnie mało mogą.

Same są sobie winne. goje jedne!

Mrok, 3 Kwi 2009, 10:39

>Napisz jeszcze że to Polacy stworzyli obozy zagłady i to oni puścili z dymem miliony Zydów.

Takie są najnowsze ustalenia.

Próżno wierzgasz przeciwko ościeniowi.

Lżenie głowy państwa jest karalne ciekawe czy dotyczy to też eksprezydentów. Ale przecież mówi sie Panie prezydencie. Poza tym nawet takie oszołomy jak michalkie wicz i mikke mówią Jego Ekscelencja Aleksander Kwaśniweskim. Osobiście uważam że był świetnym prezydentem i pokzał się z najlepszej strony. Wprowadział nas do NATO OECD i Unii. Pamietam że jakby mi ktos powiedział w 92 że każdy bnędzie miąłzagraniczny samochód , że będziemy jeździli po całej europie bez paszportu że będziemy w nato to bymnie uwierzył. Okresy najwiekszego wzrostu gospodarczego były za rządów SLD.

sav, 3 Kwi 2009, 14:06

> Osobiście uważam że był świetnym prezydentem i pokzał się z najlepszej

>strony.

Ja też tak uważam. Prawie jak Małysz!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

sav, 3 Kwi 2009, 14:06

>Wprowadział nas do NATO

Ale siebie już do NATO wprowadzić nuie zdołał. Niestety, do do naprawdę poważnej instytucji nikt tak szubrawego typa, który zdradził własny kraj nie weźmie. A bo to wiadomo co czego jest w stanie się taki posunąć?

Może najwyżej prowadzić obwoźne odczyty albo wydawać papier toaletowy w jakimś nawet sporym banku.

> Pamietam że jakby mi ktos powiedział w 92 że każdy będzie miął zagraniczny samochód

A Trabant to niby nie był zagraniczny, hę????

> że będziemy jeździli po całej europie bez paszportu

Teraz jeździmy bez, jutro może znów będą potrzebne, jak się np. Niemcom albo Anglikom tak spodoba.

I co tu Kwaśniewski (czy Tusk) mają do powiedzenia?

Jak zwykle to samo co zawsze. I tak naczalstwo decyduje.

> Okresy najwiekszego wzrostu gospodarczego były za rządów SLD.

A jaka w tym ich zasługa? Trafili akurat na górki cyklu.

Ja nie znoszę aferałów z PO i zwalczam ich ze wszystkich sił alem nie oszołom i nie będę biedakom przypisywał winy za kryzys. Co oni winni że Żydy z Wall Street narobiły siuchtów?

>Paszeko, 3 Kwi 2009, 10:26'

Jesteś biednym, umysłowo upośledzonym palantem otumanionym przez narodowo-socjalistycznych przywódców.

Z takiego grona debili wywodzą się bojówkarze pokroju SA-Manów.

Jestem Europejczykiem.

>Mrok, 3 Kwi 2009, 10:36

Biedny młocie! Żresz PiSowską propagandę jak kormoran ryby!

Zrób sobie na papierze strzałkę czasu (o ile trybisz tak skomplikowane pojęcie) i nanieś ceny mieszkań. Jak odrobisz zadanko to pogadamy.

Jestem Europejczykiem.

sav, 6 Kwi 2009, 21:15

>to nie żydy to po prostu zmierzch skrajnego liberalizmu gospodarczego i tyle.

Jakiego skrajnego liberalizmu?

Skrajny liberalizm głosi że nie ma obiadów za darmo (czyt. nie ma domku jak nie ma pieniędzy).

A jak przyjdzie bida - to radź z nią sobie sam.

Zmierzch to nastąpił - ale socjału! Próbują go jeszcze odwlekać, może nawet im się uda (na jakiś czas, do następnego razu) ale nie mylmy pojęć!

jak se takim rowerkiem pojeździ to mu sie dobrze lasuje

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jaro_747, 6 Kwi 2009, 21:23

>Jesteś biednym, umysłowo upośledzonym palantem otumanionym przez narodowo-socjalistycznych

>przywódców.

>Z takiego grona debili wywodzą się bojówkarze pokroju SA-Manów.

lyberali mają te swoje subtelne metody dyskursu

jara747 czuć szkołą "prof"Bydłaszewskiewa

Jaro_747, 6 Kwi 2009, 21:28

>Biedny młocie! Żresz PiSowską propagandę

wciąż to samo lyberalne metafizyczne zdumienie że poglądy mogą być inne od jednej popaprywnej linni wyznaczonej przez światłego schechtera, ci co myślą inaczej są zapewne otumanieni przez jakąś demoniczną propagandę

>>Ktoś się dziwi że Sztolcman to donosiciel???

>>

>>- moze ktos z Białogardu opowie o moralności rodziny Prezia Ola???

>> - zwłaszcza o Szanownym Tatku Ola -

>>- pieszzczotliwie zwanym "Rzeźnikiem z Białogardu" :)))

>

sav napisał

>Bubla się naczytał kretyn jeden z drugim!

nie wiem czy jestem 1 czy 2 -

ale ja Ciebie nie przezywałem kretynem...

jesli nie jesteś zaś z Białogardu

- to niestety Ty jesteś kretynem b nie rozumiesz pisanego -

bo prosiłem o krótką recenzję

!osoby !znające !środowisko !Kwaśniewskich!

a zwłaszcza Tatusia pana Prezia...

jeśli więc nie masz nic do dodania

- to zamilcz proszę w kwestii

Białogardu i Tatusia...

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

• 2 miesiące później...

Dla Waszej wiedzy - Janusz Kurtyka kandydadował na prezesa IPN z rekomendacji i poparcia PO (nie PiSu, jak prawie wszyscy do dzisiaj myślą - co jest smutnym dowodem niedoinformowania medialnego spoleczeństwa w podstawowych sprawach:). Kaczorki się parę dni zastanawiały czy w nadchodzącym głosowaniu sejmowym poprzeć tego nie znanego im kandydata Platformy, ponieważ głośno było wtedy o wpomnianej przez Redaktora kwestii nieetycznego wycięcia kontrkandydata Przewoźnika. Kandydat PO wybrany głosami PO i PiS ma się oczywiście dobrze, żadne usunięcie mu nie grozi, spox:))

• Redaktorzy

Co nie zmienia faktu, że on łobuzina. PO na swoim ówczesnym parciu do lustracji byle jak, byle kim i byle szybciej niż PiS, przejechała się potem nie raz.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.