Skocz do zawartości
IGNORED

ŚLĄSKIE SPOTKANIE FORUMOWICZÓW

207

Rekomendowane odpowiedzi

>pal55

jezeli wiesz gdzie jest elektryczna pomarancza to bedzie jeszce prosciej:

idac od strony ul. sokolskiej skrecasz w lewo na pierwszym rogu za pomarancza. Puzon bedzie kilka krokow dalej, po lewej stronie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wszystkie drogi wiodą do Puzona ;)))

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

mrrod - a niedawno martwiłeś się że nas tak mało ;)

tam mamy 2 pomieszczenia i knajpka obok w formie poczekalni poczekalni

coś wymyślimy

mozna jeszcze odwiedzić pomarańczę :)

Hey,

Ano z Siemianowic z Siemianowic!!!

A dlaczego? Też jesteś z tych okolic czy może się znamy a nawet nie wiem o tym :)

To ekstra będę na pewno!

pozdrówka dla wszystkich

1. > fade - przywieziesz na spotkanie te złote płytki do przetestowania ?

2. czy ustalamy repertuar przed spotkaniem , czy już na spotkaniu !?

3. dla tych którzy jeszcze nie wiedzą - 7 luty godz 13 Puzon - spotkanie forumowiczów w Katowicach, czekamy na chętnych

pzdr 207

Witam wszystkich.

Uprzejmie "donoszę" , że złote płytki są dostępne u Puzona, gdyż od jakiegoś czasu nabywa je w mojej firmie. Fakt , że droższe niż te które nabyliście u mnie, ale nie aż tak bardzo, gdyż Puzon to według mnie porządni ludzie i zastosowali minimalna marżę. Wiem , że są sporo tańsze niż w pewnej sieci dużych sklepów. Pozwoliłem sobie na tą uwagę, (choć nie mogę być na ew. spotkaniu w Katowicach - bardzo żałuję) ponieważ moim skromnym zdaniem to sympatyczni i kompetentni ludzie. Byłem u nich kilka razy i zawsze było ciekawie. Ponadto jeden z nich jest ekspertem od wszelkiego rodzaju tuningów, przeróbek. Ostatnio z tego co wiem szczególnie zajmuje się gramofonami. Jakiś czas temu poprawiał mój cd oraz doradzał przy mojej lampie i kolumnach. Efekty ( jak już kiedyś pisałem odnośnie cd) są zadziwiające. Nie będę się bardziej rozpisywał - dość pochwał !. Pozdrawiam i życzę udanego pobytu u Puzona.

Tomek - nie zartuj!! nie pojawisz sie? paru forumowiczow mialoby okazje podziekowac osobiscie za plytki - moze jednak, choc na krotko, Ci sie uda pojawic?? (no chyba, ze masz akurat wtedy ferie :) )

>>>>pal55

To miłe co piszesz - dzięki, lecz w dniu spotaknia mój czas nie należy do mnie. No chyba , że go odzyskam to wtedy oczywiście nie zmarnuję okazji by was spotkać. Dziękować nie ma za co. To mnie zależy abyście byli zadowoleni - choćby z racji wspólnych zainteresowań. Poza tym produkt jest dzięki temu promowany przez ludzi zorientowanych w temacie. Nasza firma zaimuje się wyłącznie sprzętem komputerowym, jednak gdy pojawila się okazja aby sprowadzić coś co tygrysy lubią najbardziej w temacie audio, to skorzystałem z takiej możliwości. Mozna się jeszcze później zastanowić na podobnej jakości i konstrukcji płytami, lecz nie for audio ale za to tańszymi o ponad 1 pln brutto. Pozdrawiam i do ew. zobaczenia.

Witam Chciałbym się dowiedziec o co chodzi z tymi Siemianowicami, ponieważ też tam mieszkam, a jak wcześniej pisałem chciałbym wpaść na to spotkanie, jeżeli oczywiście można?

Cześć Gumiś - z Siemianowicami o to chodzi , ze z tobą to już nas jest 5 z naszego miasta, robi nam się audiofilska stolica Śląska

jutro jestem w Puzonie - będę miał nowe informacje odnośnie spotkania

pzdr 207

Rozumiem, jednak jestem nowym uczestnikiem tego forum, więc do audiofilów się raczej nie zaliczam, jednak chciałbym posłuchać porządnego sprzętu grającego, dlatego mam ochotę wpaść na to spotkanie.

>gumiś - lubisz posłuchać dobrej muzyki na dobrym sprzęcie - wszyscy co tam będą mają ten sam cel, a potem można jeszcze pogadać na żywo, poznac się - i o to w tym spotkaniu chodzi

pzdr 207

Gość Przemski

(Konto usunięte)

witam serdecznie

Bardzo chciałem wpaść, ale właśnie sprawdziłem w grafiku że wypadają mi na tę sobotę wykłady....

w każdym razie jeśli spotkania będą organizowane regularnie to na następnym już postaram się pojawić...

PS

Mam nadzieje że przynajmniej jakieś zdjęcia się pojawią na stronie.

Pozdrawiam

Przemski

Kliknąłem na temat, rzuciłem szybko okiem na ostatni wpis i nie wiem dlaczego pytanie o aparat cyfrowy skojarzyło mi się z aparatem słuchowym. Dopóki nie zajarzyłem o co chodzi myślałem oburzony: "Jak można kogoś pytać czy przyjedzie na spotkanie z aparatem w uchu, nawet jeśli jest cyfrowy?"

Ufffff. te nieprzespane noce...

witam wszystkich zainteresowanych spotkaniem

najnowsze wiadomości !!!

w dużym pokoju odsłuchowym będzie grało:

piecyk i kolumny audionota +gramofony pierwszy tt audione drugi michele

w małym pokoju

trochę chińszczyzny z kolumienkami diy ( cedek z gramofonem naprzemian )

po odsłuchach w Puzonie jedziemy do knapy pt Kuźnia gdzie wygrzewa się lampa diy szefa lokalu , który też będzie na spotkaniu

jako poczekalnia bedzie nam służyła knajpka pt Chata 100 m od Puzona

jeszcze jedna prośba , proszę o wpisy tych którzy będą ( niezapowiedziani oczywiście też mile widziani ) żeby wstępnie wiedzieć z jaką ilością kolegów będziemy mieli do czynienia

pzdr 207

ps Puzoniści nie wykluczają niespodzianek dużego kalibru

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.