Skocz do zawartości
IGNORED

ŚLĄSKIE SPOTKANIE FORUMOWICZÓW

207

Rekomendowane odpowiedzi

O cenach granitu bylo wyzej w tym watku. Dodatm tylko ze czas realizacji to wlasciwie express (2 dni), a wykonanie bez zastrzezen. Zdecydowanie polecam.

Potwierdzam oczywiscie swoj udzial w spotkaniu.

"o odsłuchach można zajrzeć do audiofilskiej knajpy gdzieś w Bogucicach grającej na lampie"

Hmm?

Mieszkam na Bogucicach i nie słyszałem o tej knajpie!!! ;-)

Ale znam inne żulerie jak by co ;-)

Czaiłem się by dopaść na ostatnią chwilę ale nie dam rady (akurat tak mi się złośliwie złożyło).

Pozdrawiam zatem farciarzy i życzę udanych odsłuchów, miłej atmosfery, sympatycznych kontaktów oraz byście wrócili szczęśliwie do domów i potem opisali nam swoje wrażenia.

Żałuję, że omija mnie spotkanie z forumowiczami których nie znam, wymiana wrażeń, spostrzeżeń no i okazja odwiedzenia słynnego już z obsługi sklepu ; )

Obsłudze życzę bezpośredniego wzrostu obrotów po spotkaniu i owocnych kontaktów z niesfornymi mulersami ; )

Pozdr.

cześć

z tego co widzę to jest nas coraz więcej, ogromna prośba - proszę o przybycie w miarę punktualnie żeby organizacyjnie wszystko sprawnie nam oposzło.

pzdr 207 do jutra

Bardzo żąłuję, że nie mogę przyjechać, ale jutro będę w Bielsku. Na szczęście zarobię przy okazji 1 kzł, a to już równowartość HD 600 ! Życzę Wszystkim wspaniałych odsłuchów i miłego spędzenia czasu !

Pozdrawiam.

jesteśmy w domu , z Mustikiem zaczynamy odsłuchy i ppierwsze komentarze po spotkaniu

szkoda że nie wszyscy byli w kuźni - było warto

mam nadzieję , że wszyscy obecni na spotkaniu są zadowoleni

pzdr 207

Wiem i to jest najgorsze, że mam tego świadomość. Brzydzę się tymi papierami, które wczoraj, dziś i jutro jeszcze będę wypełniał. Brrr...

Ale słucham muzyczki z kompa, śledzę jednym okiem forum i wypatruję tak naprawdę recenzji i wrażeń po spotkaniu, coby sobie humor nieco poprawić i łzy obetrzeć. Wiem, że o nawiązanych kontaktach osobistych nikt nie pisze (ja też bym się nie wychylił), a to też jest nieodłączny i miły aspekt spotkań i wspólnych odsłuchów.

Nic to. Będą jeszcze następne spotkania, a wtedy może się udać dołączyć. I ta myśl mnie krzepi : )))

Pozdr. szczęśliwców ; )

Byłem. Jeszcze w drodze na spotkanie nie wiedziałem, że na nie jadę hihihi ;-) ale udało mi się i dotarłem. Było sympatycznie i muzycznie (momentami gwarno), z wrażenia nawet nie zdążyłem Was poznać (nie byłem zbyt długo), za to poznałem kilka fajnych klocków, nasłuchałem się lampki i vinyluf. Dzięki.

Pozdrawiam.

Witam,

Byłem i jestem zadowolony. Jednym słowem spotkanie jak dla mnie uważam za bardzo udane.

Panowie z Puzona podeszli do tematu bardzo profesjonalnie należą się im duże podziękowania.

Byłem tak pochłonięty rozmowami, suchaniem muzyki że nawet nie zauważyłem kiedy mineły 3h i musiałem się powoli zbierać do wyjazdu. Jedyne co żałuję to tego że czas nie pozwolił mi na 2 część spotkania :), ale niestety obowiązki, i tak się cięszę że udało mi się wpaść i poznać większość z was na "wizji".

Panowie kiedy kolejne takie spotkanko ?? :)

Pozdrowienia dla wszystkich którzy byli na spotkaniu jak i dla pozostałych forumowiczów....

Sebastian

Tez byłem i tez zadowoluny wróciłem :-]

Podziękowania dla Puzonistów!!

Myśle że skoro jedno się spotkanie udało to może by tak zaplanowac drugie ;-)

Pozdrawiam

Czy ktoś może mi powiedzieć co grało w tych pokojach? :-)

Pogubiłem się i nie wiem czego słuchałem hehe.

Miałem za to możliwość uczestniczenia w porównaniu cd vs vinyl:

Mimo pewnego spadku dynamiki bardziej podobał mi się vinyl :-) który grał z większą dawką emocji no i miał lepszą przestrzeń, a na pewno głębię, choć trzeba przyznać, że cd nie grał źle, miał większego kopa, co też może się podobać.

Hej!

Byłem też na spotkaniu, dobrze się bawiłem, nawiązałem kilka ciekawych kontaktów i przy okazji cyknąłem kilka fotek

pozdrawiam

[obrazekLUKASZ-84570_1.jpg] [obrazekLUKASZ-84570_2.jpg]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-1249-100006393 1170254636_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.