Skocz do zawartości
IGNORED

PiS i IPN - ostrzeżenie historii

meloman 62

Rekomendowane odpowiedzi

>jacch, 7 Maj 2009, 14:37

Zawsze zastanawiało mnie, że koledzy Kaczochwalcy mają dziwną skłonność do przypisywania własnych słabości i przypadłości innym. Wiara w słowo drukowane w niszowych gazetkach, teorie spiskowe, nagłe a cudowne nawrócenia, bałwochwalcza cześć oddawana przywódcy, zaściankowe kompleksy opuszczają ich dusze i umysły i cichcem przewędrowują na przeciwnika. Taki PiSowski cud po prostu.

A co do mnie nigdy nie zostałbym moherem, bo już w młodości razem z Wałęsą sikałem do chrzcielnicy ;-).

Jestem Europejczykiem.

• Redaktorzy

Czytałem, ze niedawno objawiła się Matka Boska na drzewie gdzieś na Pomorzu. Okoliczna ludność mając w de swego proboszcza, biskupa, itp. chrześcijańskie osoby, runęła hurmem kłaniać się świętemu drzewu. Wspierał ich w tym kto? Ano lokalna prasa...

Gość sugam

(Konto usunięte)

Na szczęście wyrobione elity (80% społeczeństwa wg jednego z forumowiczów) nie poddają się zabobonom kierującym tą wszechogarniającą narodową ciemnotą (20% społeczeństwa - tamże). :))

• Redaktorzy

Rozumem z tego wpisu, że Maciuś wspiera drogich pogańskich czcicieli-dendrofili. Cóż, to na pewno zdrowy korzeń narodu. W końcu endecy też krzywili się na chrześcijaństwo, jako na zachodni miazmat, który stłamsił zdrową krzepę Prasłowian.

Gość sugam

(Konto usunięte)

Redaktor, 7 Maj 2009, 16:01

>Rozumem z tego wpisu, że Maciuś wspiera drogich pogańskich czcicieli-dendrofili. Cóż, to na pewno

>zdrowy korzeń narodu. W końcu endecy też krzywili się na chrześcijaństwo, jako na zachodni miazmat,

>który stłamsił zdrową krzepę Prasłowian.

Eeeeeeee, Alutek - znowu nie zatrybiłeś. Ale jak komuś wszystko się kojarzy.....

Gość sugam

(Konto usunięte)

muls,

kim ty byś był, gdyby nie było "onych"? "diabłów", "kaczorów", "pisiorów", "mocherów" .....

cały sens twojego istnienia prysł by jak bańka mulsiana

bo przecież nie wystarczyłoby ci samo "ein fuehrehr, ein folk"...

Gość sugam

(Konto usunięte)

wladz, 7 Maj 2009, 16:40

>maciuś a za co obwinia?....te 80% odebrało władzę i nadal uważa ten wybór za słuszny...prokuratorzy

>obwiniają.

:))))

o morderstwo na laptopie? już sobie odpuścili - miłosierdzie niezależnych prokuratorów nie zna granic

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.