Skocz do zawartości
IGNORED

DLACZEGO TO FORUM JEST TAK PRZYKRE?

ALTON

Rekomendowane odpowiedzi

Oczywiście mowa o bocznicy. Czemu to całe spamujące ścierwo nie zostało jeszcze zablokowane po numerze Ip? Zakładam normalny temat z pytaniem o laptopa Acer'a i co dostaję? Pw o treści "acer to szajs" w temacie po mnie jadą i wytykają palcami. REDAKCJO NIE POTRAFISZ SOBIE PORADZIĆ Z WŁASNYM FORUM? ŻAŁOSNE ! Np Elektroda.pl ma tak zaostrzoną moderację, że nikt nawet głupim słowem nie piśnie bo zaraz leci na pysk. Weźcie przykład!

Bez odbioru.

Pd. Głupie teksty w moją stronę możecie sobie od razu wsadzić w d...

https://www.audiostereo.pl/topic/54320-dlaczego-to-forum-jest-tak-przykre/
Gość stary bej

(Konto usunięte)

ALTON

Forum nie jest przykre, tylko ludzie tu piszący.

Frustratów, wariatów nigdzie nie brakuje, a wielu z nich obrażonych leci z gilem przy nosie poskarżyć się mamusi.

A jak nie mają tej możliwości to urządzają forumowe jatki.

Teraz to forum wygląda jak po ekpslozji granatu, kolejne strony porozrzucane jak ścierwo po ścianach.

Niedługo nie będzie po co tu wchodzić, aby coś przeczytać, czy się poprodukować.

Jest lekarstwo na uleczenie tej sytuacji, ale to nie moja brocha, bo skoro ktoś za prowadzenie, moderację i takie tam, bierze kasę to niech działa i myśli.

Alton ..

w twoim watku podzielilem sie moim doswiatczeniem z ta marka notebookow.

Nie mam pajecia jakich to wsparc moralnych ty po zakupie notebooka tu na bocznicy potrzebujesz i oczekujesz??

Bocznica slynie z wolnosci slowa, ktore jest czesto nadwyrezane slynie z werbalnych wojen na szable, goraca smole itp.

Bocznica jest platforma dla ludzi o jako takich nerwach, duzym humorze i grubej skorze..

Jak se na bocznicy dasz rade to dasz se rade prawie na kazdym forum.

Co do Adminow...uwazam ze dzialaja suwerennie.

Maly poslizg z prostej jest tolerowany..nagminne hamstwo nie.

Dla mnie reguly gry na bocznicy sa ok!!!

jak na internetowy hydepark Bocznica jest ok, zwłaszcza w zestawieniu z Pogaduchami forum Audiohoby, które wyglądają jak dziennik postępującej choroby umysłowej i zbydlęcenia niejakiego "atoposa"

nightwing, 22 Maj 2009, 17:43

>jak na internetowy hydepark Bocznica jest ok, zwłaszcza w zestawieniu z Pogaduchami forum

>Audiohoby, które wyglądają jak dziennik postępującej choroby umysłowej i zbydlęcenia niejakiego

>"atoposa"

nie wierzę w to co czytam

szumidokolalas jakoś mi umknął twój post. Ja pytałem o DWIE kwestie na które dostałem odpowiedź i to mi wystarczyło. Nie jestem upośledzony żeby potrzebować wsparcia dla własnego spokoju jak coś kupię.

>Horst, 23 Maj 2009, 13:41

>DLACZEGO TO FORUM JEST TAK PRZYKRE?

>

>bo atopos jest przykry

przykry to on jest dopiero na audiohobby, tamtejsze Pogaduchy wyglądają jakby żywcem gniły, jak ze snu wariata

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.