Skocz do zawartości
IGNORED

Gdzie się wściekł wątek XYZ Pawła?

Yul

Rekomendowane odpowiedzi

Nie było w tym wątku ani odrobiny zachęty do rzeczowej wymiany poglądów na temat dwóch systemów reprodukcji dźwięku,tytuł i wpis poniżej sugerował,a wręcz zachęcał do starcia zwolenników CD i vinylu-ku uciesze XYZeta oczywiście.W sumie dobrze,że wyparował.

l'enfant sauvage

>>>Red,

Taki miał tytuł: "Vinyl miażdży CD" i zniknął z prędkością światła! Zdołałem w nim tylko zapytać Pawcia o TERESĘ ORLOWSKI i nie dostałem odpowiedzi. Tak nie może być, żeby najciekawsze "sterofoniczne" wątki wyparowywały w kosmos!

a Pani Teresa pewnie dużo wie na temat kabelków:-)

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Gość

(Konto usunięte)

Yul, 22 Maj 2009, 19:40

>Przed chwilą zniknął, wyparował nagle w mgnieniu oka ciekawy wątek co go nam nasz Pawcio ufundował.

>Domagam się kategorycznie jego przywrócenia!

Z przyjemnością :)

Moderatorom się guziki mylą, jakoś mało rozgarnięte to trochę...

treść usuniętego wątku XYZ Paweł:

Temat nr: 54331

Autor: XYZPawel O mnie » Ignoruj » PW »

Data dodania: 2009-05-22 20:04:38

Stat: 437 / 2567 / 0

Lista tematów forum STEREO »

Dodaj temat do listy ignorowanych tematów » Co to jest?

STEREO:

Vinyl miażdży CD...

... TAK, ale TYLKO w umysłach audiofili :)

W REALU audiofile nie są w stanie odróżnić płyty winylowej, odsłuchiwanej za pomocą hajendowego gramofonu Linna, od jej cyfrowej KOPI zrobionej przy pomocy antycznego przetwornika ADC i odtworzonego za pomocą równie antycznego przetwornika DAC (z wczesnych lat 80...).

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

To są fakty, ale audiofile wolą rozprawiać o swoich złudzeniach i o analogowej trzeszczącej nirwanie :) Powodzenia :))

Uświadomieni mogą spokojnie cieszyć się z wysokiej jakości płynącej z płyty CD :) (o SACD już tylko Audioholicy pamiętają, z klubu AS (anonimowych SACDholiców) :)

Komu i dlaczego przeszkadzał ten wątek ?!? Moderatorom trochę się światy pomyliły: TO NIE JEST PRL i nie trzeba myśleć tak samo !!!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

tymek, 22 Maj 2009, 20:09

>Przed sekundą wątek się pojawił i wyparował idę po jakieś piwko może poprawi mi się percepcja

Tez bym wypil, ale na 22 do roboty walczyc z "mechanicznymi potworami" :(

?👈

Gość

(Konto usunięte)

tymek, 22 Maj 2009, 20:09

>Przed sekundą wątek się pojawił i wyparował idę po jakieś piwko może poprawi mi się percepcja

wyparował, a jakże, a ja jego z powrotem reanimowałem. To taka moja zabawa z moderatorami: oni kasują, ja przywracam... archiwizuję swoje posty (od niedawna...) :)

To ty jakieś terabitowe dyski musisz posiadać.

A wogóle to skąd mój watek znalazł się na bocznicy BEZ MOJEJ ZGODY??? Co to wogóle za komuna na tym forum się szerzy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.