Skocz do zawartości
IGNORED

Brak doświadczenia miażdży XYZ..

Gość rochu

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

rochu, 23 Maj 2009, 12:04

>eeee tam,

>ja nie muszę leczyć kompleksów na forum ani nikogo nawracać na swoją wiarę.

>; )

Nieee, Ty tylko musisz obrażać i WIECZNIE marudzić, że forum schodzi na psy. Jesteś po prostu starą pierdołą, zmęczoną życiem :))

Gość

(Konto usunięte)

lechb, 23 Maj 2009, 11:51

>Nieźle, wzajemne żale, kto kogo obraził pierwszy. Zaraz wątek przeobrazi się w "Wybacz mi", albo

>"Urzekła mnie Twoja historia".

spróbuj się zdobyć na minimum obiektywności: czy już widzisz kto kogo obraził ?

Rocha obrażają merytoryczne argumenty i świadomość braku własnej racji.

Gość rochu

(Konto usunięte)

Nie zaprzeczam, swoje lata mam, zmęczony życiem tez juz nieco jestem. Nawet wygladam jak stary dziad leśny : )

Ale to Ty się użalasz nad sobą a nie ja.

Jeszcze pamiętamy te płaczliwe wpisy jak to źle traktują Pawełka na tym forum.

Buuuu, brzydcy audiofile ; )

qb_1

>Większość z nas zbyt szumnie posługuje się terminem wiedza (również XYZ = graaf

Zlituj się:))) Różnicę w IQ tych dwóch osobników możemy wyznaczyć stosunkiem Twojej drogi do kibelka do odległości z niego do Alfa Centauri:))))

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

gagacek, 23 Maj 2009, 12:15

Ale nie zaprzeczysz z udaną equalizacją ShureE2 na AKGK701 to graaf też był "świetny"

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Ja dostosowałem bez większych problemów Beyerdynamic DT931 do elektrostatów. "Świetność" co poniektórych tutaj to kretyńskie kalki pseudonauki co poniektórych sieciowych góró...

Trochę sensu poproszę.

Mnie się wydaje, że XYZ porusza się w swoim zamkniętym zbiorze audio i na podstawie tego wysuwa wnioski. I broni tego jak może. Niewiele słyszał a zdaje mu się że ogarnął wszystko.

Jego sposób pisania tez mi nie odpowiada i też uważam, że manipuluje pod swoje teorie.

Gdy nie ma argumentów wyskakuje z dziwolągami, np. wykształceniem forumowiczów.

A jakie ma to znaczenie? Czyż doświadczenia w świecie audio nie może zdobyć np. technik weterynarii?

Ja kiedyś tam przed wielu laty zdobyłem wykształcenie technika elektronika jednakże nie praktykuję i jestem z tego noga. Czyż dla Pawła będe wyrocznią w świecie dźwięku? Nie radzę.

Przekomarzanie się na temat posiadanego sprzętu i wzajemne sobie docinanie jest śmieszne i na poziomie dziecka z piaskownicy które chwali sie że znalazł dłuższą dżdżownicę od kolegi z wiaderkiem obok.

Doświadczenie w odsłuchach jest cholernie ważne. Kiedyś myślałem, że wszystko brzmi tak samo. Gdy trochę posłuchałem okazuje się że nie. Na przykład wierzyłem,że moje dvd denona jest dobrym odtwarzaczem audio. Jednakże gdy porównałem go z najprostszym i chyba najgorszym CD Marantza CD-48,kupionym za 5 funtów, okazało się, że to dvd jest płaskie i nudne. Więc co by było gdybym podłączył cos za 30 funtów ???

Jesli dla XYZ wszystko jest takie samo to niech będzie. To jego świat i niech tam sam zostanie.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

>sittek

>Mnie się wydaje, że XYZ // Niewiele słyszał a zdaje mu się że ogarnął wszystko.

Dokładniej: zdaje sobie z tego sprawę, boli go to i stąd takie zachowanie. Problemem jego jest jednakże to, że jak już tu podawano powiela takie zachowanie na:

www.wirtualna.warszawa.pl

www.foto-expert.com.pl

www.firingsquad.com

www.audiostereo.pl :))))

forum.beyond3d.com

audiohobby.pl

www.grupy.otopr.pl

www.wirtualne.miasta.pl

www.grupy.otopr.pl

www.aparatycyfrowe.info.pl/

forum.ocm.pl

www.digitus.net.pl

www.foonews.net

www.regionalne.48news.pl

itd itd.. a to tylko kilkadziesiąt sekund...

No cóż, komentarz jest zbędny.

Debilizm to cecha wrodzona i można to zrozumieć, ale prymitywna namolność najzwyczajniej przeszkadza innym w czytaniu wątków.

Trochę sensu poproszę.

Gość rochu

(Konto usunięte)

Rzeczywiście nasz geniusz sporo się udziela i chyba wszędzie jest darzony jednakową niechęcią.

Tak przeglądając google po wpisie Gagacka przypomniała mi się postać Gajowego Maruchy.

Ciekaw jestem czy Ktoś z Was jeszcze pamięta tego gościa, który objawił się w grupach usenet w okolicach 1995r?

W końcu to chyba pierwszy polskojęzyczny troll większego formatu.

Niestety z przykrością muszę skonstatować, że ten gość ma własną stronę oraz bloga i chyba wiedzie mu się nie najgorzej.

rochu, 23 Maj 2009, 12:57

>W końcu to chyba pierwszy polskojęzyczny troll większego formatu.

>Niestety z przykrością muszę skonstatować, że ten gość ma własną stronę oraz bloga i chyba wiedzie

>mu się nie najgorzej.

Ludzie odmienni zawsze generują zwiększoną ciekawość. To jest normalne.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

• Redaktorzy

Ten wątek jest poświęcony XYZ Pawłowi i jako taki może być usunięty po jego skardze (jeśli uzna go za obraźliwy). Póki co jednak proszę wyjątkowo o niemoderowanie wpisów XYZ w tym wątku, aby miał on możliwość polemiki.

Dyskredytacja polityczna tu się odbywa....;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

ja również zgodnie z wcześniejszą prośbą autora wątku wpisów XYZ nie wycinam.

I też nie jest moim celem nakreślanie portretu psychologicznego Pawła.

Ale w naszym świecie zazwyczaj tak się przyjęło że jeśli jakaś grupa ludzi uzna kogoś za nieproszonego gościa to ten jeśli ma w sobie trochę przyzwoitości - sam odchodzi. Jeśli nie chce odejść to zazwyczaj konflikt narasta i albo grupa usuwa nieproszonego gościa siłą albo z natrętem nie daje sobie rady i sama się rozpada. Jakoś ten świat tak jest urządzony że jedni mają talent do budowania a inni do niszczenia.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

>gagacek, 23 Maj 2009, 12:31

>>sittek

>>Mnie się wydaje, że XYZ // Niewiele słyszał a zdaje mu się że ogarnął wszystko.

>

>Dokładniej: zdaje sobie z tego sprawę, boli go to i stąd takie zachowanie. Problemem jego jest

>jednakże to, że jak już tu podawano powiela takie zachowanie na:

>www.wirtualna.warszawa.pl

>www.foto-expert.com.pl

>www.firingsquad.com

>www.audiostereo.pl :))))

>forum.beyond3d.com

>audiohobby.pl

>www.grupy.otopr.pl

>www.wirtualne.miasta.pl

>www.grupy.otopr.pl

>www.aparatycyfrowe.info.pl/

>forum.ocm.pl

>www.digitus.net.pl

>www.foonews.net

>www.regionalne.48news.pl

>itd itd.. a to tylko kilkadziesiąt sekund...

XYZ=atopos??!

właśnie zostałem zablokowany przez XYZ w wątku "winyl vs cd" ponieważ chciałem żeby się odniósł do niewygodnych dla niego merytorycznych argumentów

jak już mnie zablokował to napisał, że nie odpowie na te argumenty ponieważ musiałby się zniżyć do mojego poziomu "a to za nisko jest"

XYZ to pusty dzieciak i zwykły troll

jeśli ktokolwiek miał jakiekolwiek wątpliwości co do tego, to już chyba nie powinien mieć

Gość

(Konto usunięte)

mlb, 23 Maj 2009, 14:37

>Ale w naszym świecie zazwyczaj tak się przyjęło że jeśli jakaś grupa ludzi uzna kogoś za

>nieproszonego gościa

Jesteś szefem tej grupy, że wyrażasz JEJ wyimaginowane zdanie ? Kto cie mianował i w jakim trybie ?

Tak się składa, że wyrazy poparcia dostaję głównie na PW :)

Gość

(Konto usunięte)

nightwing, 23 Maj 2009, 16:40

>właśnie zostałem zablokowany przez XYZ w wątku "winyl vs cd" ponieważ chciałem żeby się odniósł do

>niewygodnych dla niego merytorycznych argumentów

Baranie zostałeś zbanowany ponieważ mnie obraziłeś.

Gość rochu

(Konto usunięte)

XYZPawel, 23 Maj 2009, 21:27

>Tak się składa, że wyrazy poparcia dostaję głównie na PW :)

Pisaninie do samego siebie to chyba objaw tej samej przypadłości co mówienie do siebie?

XYZPawel, 23 Maj 2009, 21:27

>Tak się składa, że wyrazy poparcia dostaję głównie na PW :)

Nooo, widzę że rośnie nam podziemny ruch wyzwolenia dla których wszystko gra tak samo :-))

Tylko dlaczego nikt tego nie napisze jawnie? W końcu mamy pluralizm.

Hmm, chyba rozumiem. To tak jakby na forum gejów jawnie ktoś pisał że lubi kobiety. Fe, zboczeniec.

Tylko po co ten ktoś, zupełnie normalny, na takie forum zagląda??

Jak to niektórzy mówią: żeby życie miało smaczek - raz dziewczyna, raz chłopaczek?

[wyjaśnienie: w tym tekście autor posługuje się metaforami]

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

>>właśnie zostałem zablokowany przez XYZ w wątku "winyl vs cd" ponieważ chciałem żeby się odniósł do

>>niewygodnych dla niego merytorycznych argumentów

>

>Baranie zostałeś zbanowany ponieważ mnie obraziłeś.

każdy może sobie sprawdzić jak było, co to była za "obraza"

cóż, widać byle pretekst dobry dla trolla-pozera, żeby uniknąć merytorycznej dyskusji

>Pisaninie do samego siebie to chyba objaw tej samej przypadłości co mówienie do siebie?

tak, tego obłąkanego trolla bezsprzecznie należałoby wykurzyć

jest gorszy niż atopos, który swoje występy ograniczał zasadniczo do Bocznicy

XYZ robi Bocznicę ze Stereo i pośmiewisko z całego forum

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.