Skocz do zawartości
IGNORED

idziecie na wybory do EP?

abcde

Rekomendowane odpowiedzi

>vereker, 19 Cze 2009, 18:53

>Dzikusy, barbarzyńcy charakteryzują się tym, ze nie uznaja praw, albo wcale prawa nie znają a ponad

>nie przedkładaja gwałt. Własnie zamierzają zgwałcić Irlandię.

Właśnie, Irlandię zaatakowały dzikie hordy polskich brudasów i gwałcicieli.

Jestem Europejczykiem.

vereker

Weż to pod uwagę,że po tylu najazdach mongolskich i tatarskich na Polskę ( i gwałtach- to twoje ulubione słowo) możesz być potomkiem jakiegoś Mongoła!

vereker, 19 Cze 2009, 19:07

>Mongoł to metalność, kultura, nie geny.

No właśnie, czuć w tobie tą metalność, nawet heavy metalność :-)))!

Jestem Europejczykiem.

verker

Skoro już dalej kontynuujemy wątek mongolski to imperium mongolskie w XIII i XIV wieku reprezentowało wyższy poziom cywilizacyjny i kulturowy niż ówczesna Polska.Wystarczy zapoznać się z opiniami np. Marco Polo.

Pfffff... nie wiem co tam wypisywał Marco Polo, może się napił za dużo piwa ryżowego albo go omamili jakimiś błyskotkami albo pisał to chcąc się tym dzikusom przypodchlebić.

I nie powiesz mi że ty sam wolałbyś być poddanym jakiegoś krwiożerczego azjaty niż weneckiego doży.

Chodzi mi tylko o to,że kierujesz się stereotypami.A w sprawach UE wypisujesz głupstwa.

Nie chce już mi się do tego wracać bo było to wałkowane sto razy w wielu innych wątkach.

Jaro_747, 19 Cze 2009, 19:35

>Weneccy dożowie byli łagodni jak baranki :-).

Jacy byli, tacy byli, wolę 10% sznas na przeżycie bo władca formalnie jest chrześcijaninem niż liczenie na łaskę u azjaty.

Zresztą o czym w ogole mowa, czy nie widać która cywilizacja zwyciężyła - na szczęście?

-> wojciech iwaszczukiewicz

>w sprawach UE wypisujesz głupstwa.

Czy nieprawdą jest że w UE obowiązywała zasada jednomyślności przy ratyfikowaniu traktatów, co oznaczało że brak zgody jednego z państw wysyłał je do kosza?

I co to w ogóle za powtarzane referenda? Wygląda na to że najwyższe prawo w UE to prawo opisane w jednej z piosenek Wojciecha Młynarskiego w którym uczciwy czlowiek gra w szachy ze zbirem, z tym że według zbira zasad, które brzmią "Na twój ruch – trzy moje ruchy i za każdy zbity pionek bierzesz w pysk"

A dlaczego to nie powtarza się referendów, które wypadły korzystnie dla UE?

Trzeba być kompletnie ślepym albo oczadziałym europejskim komsomolcem żeby nie dostrzegać tych faktów.

Chociaż zalożę się że większość mongolofilów myśli tak: owszem są przegięcia i chwyty poniżej pasa ale co tam, ważne że kierunek słuszny, w końcu to dla naszego (i waszego) dobra, przymknijmy na to oko, przecież to drobiazgi, przed nami Idea Niedościgła. I stąd uwaga że po co o tym przypominać, przecież to było już "wałkowane". Komuna, mentalna komuna.

kurzy móżdżek Frank cytuje matke kurkę

"Obaj chłopcy Jarek i Lech mają po 19 lat i studiują prawo marksistowskie"

"prawo marksistowskie" bo wszyscy prawnicy wykształceni w prl to prawnicy marksistowscy, poloniści- to poloniści marksistowscy, historycy wykształceni w tych czasach to historycy marksistowscy

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

a może by tak oddać "ziemie odzyskane" żeby tylko, ach żeby tylko ten geniusz POlityczny Busek przeszedł..

on tak się Polsce z Baucem przysłużył, że teraz musi, musi zbawiać galaktykę

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

No cóż. Ta mała nadęta ropucha obiecywała podpisanie traktatu a teraz po kilku butelkach wina udaje, że niczego nie pamięta. Niedługo jego były kolega Sarkozy przestanie mu rękę podawać.

Jestem Europejczykiem.

Horst, 19 Cze 2009, 21:39

>a może by tak oddać "ziemie odzyskane" żeby tylko, ach żeby tylko ten geniusz POlityczny Busek

>przeszedł..

>

>on tak się Polsce z Baucem przysłużył, że teraz musi, musi zbawiać galaktykę

Szczerze mówiąc to już wymiotować mi się chce przez tego Buzka. Otworzysz telewizor - Buzek, otworzysz radio - Buzek, otworzysz gazetę - Buzek, strach otworzyć lodówkę.

Z tego że zezłomowany dawno na politycznym hasioku 3 klasy mąż stanu ma ewentualnie dostać ciepły stołek i tłustą pensję (i to tyle z korzysci jakie nam przysporzy) robi się na cały świat gewałt, jakbyśmy wynaleźli lekarsto na raka albo coś równie wiekopomnego. Który to już tydzień co godzinę w serwisach o tym trąbią? Będzie ze trzeci.

Widać nie wystarcza już im stołek i koryto - oni chcą jeszcze sławy, jak gwiazdy pop. Supermeny. Ubermensche.

• Redaktorzy

"prawo marksistowskie" bo wszyscy prawnicy wykształceni w prl to prawnicy marksistowscy, poloniści- to poloniści marksistowscy, historycy wykształceni w tych czasach to historycy marksistowscy"

A co, zmieniła się ostatnio interpretacja w "kręgach patriotycznych"? Dotychczas to był zdaje się aksjomat.

tez nie wiem o co ta zadyma z buskiem, facet nic nie zrobil w zyciu ciekawego i nic juz nie zdziala, a jazda taka jakby nie przymierzajac autofellatio dokonal...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.