Skocz do zawartości
IGNORED

idziecie na wybory do EP?

abcde

Rekomendowane odpowiedzi

mimo gryzienia po kostkach, ciągania po prokuraturach, merdialnego czarnego pijaru, zbyszek wam może pokazać środkowy palec, tak jak l.kaczyński w 2005

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-11853-100003072 1244448599_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

to się nazywa chyba freudowskie przeniesienie bo wazelina to najoczywiściej wy dzamby mulsy jar1y itpy

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

jaki Zbyszek....a że palec pokazuje to wiem od dawna.

Horścik zero dziadek z wermachtu spin doktorzy ludyczny Cymański i szczekaczka Kępa wypadają z sejmu...znikają medialne gęby.

wladz, 8 Cze 2009, 10:43

>i jak dla mnie wybory spełniły oczekiwania..

i wzajemnie, zaspokoiłeś oczekiwania popaprywnych mocodawców

to oni mogą i z tobą być szczerzy

Ukryta Zawartość

"Już po wyborach do europarlamentu, więc można zdradzać rządowe plany, dotyczące podwyżek podatków. Wiceminister finansów ujawnia, że ministerstwo zaczyna mysleć o podwyżkach VAT i akcyzy, inaczej nie da się wykonać budżetu na ten rok."

Ukryta Zawartość

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Może należało by wprowadzić na salony rządowe, zwłaszcza te finansowe, NIK, aby sprawdził dlaczego mają nasi wybrańcy takie kłopoty z kasą.

Najłatwiej sięgnąć ręką do kieszeni obywatela, a wg. mnie to już złodziejstwo.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Za Wałęsy miała być druga Japonia, za Tuska, druga Irlandia.

Sami widzicie że szczęśliwe dni i lata "nadchodzą".

Tylko z której teraz strony ?, z Antarktydy ?, jak lody stopnieją ?.

To najzwyklejszy onanizm słowny, zero rzeczowej dyskusji. Panie Horst: w jakiej frakcji w PE zasiądzie "pogromca" z Krakowa z partyjnymi kolegami (w tym władający biegle trzema językami polskim, europejskim, kamińskim) i jaką w związku z tym będą posiadali rzeczywistą siłę oddziaływania, a plany mają duże.

Te wybory to moim zdaniem klęska, klęska środowisk odpowiedzialnych za informację. Społeczeństwo w znacznej większości nie ma zielonego pojęcia na co głosuje. Wyszło z tego referendum w sprawie poparcia, i kolejni onaniści słowa, czy to z PIS czy to z PO będą tygodniami rozważać kto wygrał.

Rozumiem, że w innych krajach poparcie także odzwierciedlało lokalne układy partyjne, ale do cholery PE rządzi się swoimi prawami, tam nie będzie miejsca na "sprawy polskie" sensu stricto, czym w związku z tym zajmą się walczące golemy PISu?

Podsumowując: sens miał głos oddany na socjalistów, bądź PO-PSL, bo tylko te frakcje będą miały znaczną siłę oddziaływania w PE.

BECO, 8 Cze 2009, 11:27

>To najzwyklejszy onanizm słowny, zero rzeczowej dyskusji.

>Te wybory to moim zdaniem klęska, klęska środowisk odpowiedzialnych za informację. Społeczeństwo w

>znacznej większości nie ma zielonego pojęcia na co głosuje.

pewnie nie czytałeś..

Ukryta Zawartość

styl jak z plenum śp PZPR

"Spośród państw Europy niechlubny rekord pobiły Słowacja oraz Polska."

Jakbym słyszał Gomułkę:

"Wstyd mi za tych z Radomia. Wstyd mi za tych pracowników zakładów Ursusa. Okazało się, że w naszym społeczeństwie są jeszcze kręgi ludzi ... "

Ukryta Zawartość

są jeszcze kręgi- ludzi trzech na czterech nie głosowało

trzech to chyba trójkącik a nie krąg

ale ten jeden sprawiedliwy co głosował weźmie w swoje ręce (?onanizm) po gospodarsku na razie to tylko elity, za nimi pójdą inni

stare nawyki nie znikaja,premier ćpunem?

Zaskakujące słowa w rozmowie Tuska z Huebner

Danuta Huebner

Danuta Huebner zdradziła, że premier Donald Tusk gratulując jej wyniku w niedzielę wieczorem, powiedział: - To nasza heroina. A ona odparła, by "uważał z takimi słowami". - Były to bardzo miłe słowa. Myślę, że się po prostu ucieszył, że się udało Platformie, że się udało również mnie. (...) To była autentyczna radość i gratulacje - dodała.

co do Huener,to dobrze ze dostala sie do EP.ma kobieta wiedze,mimo,ze nie przepadam za nia,ale ja szanuje.

• Redaktorzy

Cóz, w sumie wyniki są zgodne ze wcześniejszymi oczekiwaniami. Sondaże (zależnie od czasu wykonania i formy) dawały PO pomiędzy 38 a 55%, PiS między 20 a 35%, SLD dostało chyba odrobinę wiecej niż powszechnie deklarowano (na SLD prawdopodobnie jest teraz obciach głosować, jaki swego czasu na PiS), PSL w sumie miało szczęście. Resztę wymiotło w diabły. Główną różnicą z poprzednimi wyborami jest chyba właśnie brak niespodzianek w porównaniu z sondażami, wyglada że scena polityczna nieco się ustabilizowała. Długofalowym zaskoczeniem jest brak spadku poparcia dla PO po ponad półtora roku rzędzenia, ale to w równej mierze zasługa rzadu, co działań prezesa opozycji. Gdyby PiS zastąpił Kaczyńskiego Ziobrą, sytuacja mogłaby być inna. Teraz Ziobro i paru jeszcze sprawnych managerów PiS gremialnie pzrenosi sie do Brukseli. Ciekawe co zespół złożony z Kurskiego, Kamińskiego, Bielana i samego Ziobry, mając święty spokój i stałe finansowanie, przygotuje w oddaleniu od charyzmatycznego prezesa, i czy będzie to dla Kaczyńskiego zaskoczeniem?

• Redaktorzy

Tomku, na litość Boską. Heroina oznacza bohaterka, jest to żeńska forma od heros (bohater). Heroina jest popularnym określeniem np. bohaterki powieści, głównej postaci. Miej litość dla nas i nie pisz wiecej takich śmiesznych rzeczy...

Gość stary bej

(Konto usunięte)

BECO

... oczywiście o tych 3 mln mieszkań nie wspomnę jak i o stu mln od Wałęsy.

"są jeszcze kręgi ..."

Tak Horst, jedne na wodzie inne w zbożu i można by tych kręgów doszukać się więcej, w studni, gospodyń wiejskich w Pilaszkowie.

Tylko co to zmienia ?

Ktoś się zapętlił.....przeczytaj dokładnie mój wpis, gdzie ja tam piszę o frekwencji?

Czy w sytuacji, w której uczestniczysz w jakiejś grze (np. paintball) nie powinieneś najpierw poznać zasad i celu gry? Nie masz, że tak to określę, chęci/obowiązku bycia "oświeconym"?

BECO

Nareszcie pierwszy mądry i rzeczowy wpis.

Czytałem i słyszałem już dzisiaj opinie, że Ziobro i tak za rok wróci z PE, by walczyć

tutaj o głosy dla PISu.

I to najbardziej mnie wkurza w tych całych ordynacjach wyborczych, i nie żebym się czepiał się

tylko Ziobry, chodzi mi o wszystkich posłów. Uważam, że takie kandydowanie do PE lub do Sejmu, przed ukończeniem kadencji powinno być zabronione, nie dlatego oddaję głos na danego posła, że ten za rok czy dwa przed wygaśnięciem jego mandatu kandydował do innych instytucji bo tak chce dana partia.

Tak całkiem na marginesie, to nigdy nie będę głosował na partię, która w trakcie kampanii wyborczej

podważa moją polskość i patriotyzm, jeśli zagłosuję na inną partię.

Taka partia, jak dojdzie do realnej władzy, gotowa w majestacie prawa podważyć i wykluczyć mnie ze społeczeństwa, ze względu na szereg innych powodów wygodnych dla takiej partii.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.