Skocz do zawartości
IGNORED

Używany CD lub transport do 3,5kzł

opteron

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy+

Modrzew, nie wiem za bardo o co ci chodzi. Jeśli wiesz że ten CD to nic nie wart to ok. Sam nie miałem co do niego większych zamiarów, ale jak mówią "kto pyta ...."

Ps. Jak bym zaczął tak pisac w twoim wątku, to już bym bana dostał. Tak wiem, twój stosunek do mnie zmienił się po historii z XYZ i tego nie rozumiem, trudno.

palton

Wyższy Onkyo 7911 masz na Allegro a sprzedajacy prawie pod nosem bo w Bydgoszczy - przecie mozna posłuchać.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

palton, 27 Sie 2009, 21:28

>Modrzewiu w twojej sytuacji finansowej, łatwo się tak pisze. Ja szukam transportu do daca i chcę

>kupic coś dobrego w cenie ok 1500-2000zł. Onkyo nie znam, nie wiem ile kosztowało przed przeceną i

>czy ma gorszy transport niż polecany wyższy model DX 7711. Może to dobra cena jak za niemal nowy CD,

>w którym mechanizm i laser są nowe.

Nie bardzo rozumiem, szukasz transportu do 2kzł a zastanawiasz się nad 7511 ?

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.