Skocz do zawartości
IGNORED

Kwaczyński prezydent wszystkich pisiorów

kapelli

Rekomendowane odpowiedzi

Tylko do tego jeszcze trzeba mieć jaja, więc nasi milusińscy zawsze już będą

>ograniczać sie do pokwękiwania,

Problem nie w samych nich - on zaczyna się wtedy, gdy tacy dochodzą do władzy... i mają już takich, którzy "robotę" wykonają za nich. Kadży dyktator, to w rzeczywistośći tchórz bez jaj.

Redaktor, 13 Cze 2009, 13:07

>Na drodze logicznego rozumowania dochodzi się w końcu do wniosku, zę należy zabić wszystkich innych

>i wyssać im szpik. Tylko do tego jeszcze trzeba mieć jaja

ssać szpik aby uwierzono że mamy jaja

ale jaja

nie ssij za dużo bo przesada szkodzi..

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Horst ambicją prezesowi nie dorównasz...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

kapelli, 10 Cze 2009, 23:11

>Po raz kolejny wstyd mi za prezydenta :(

WiesławWiesław:

"Wstyd mi za tych z Radomia. Wstyd mi za tych pracowników zakładów Ursusa. Okazało się, że w naszym społeczeństwie są jeszcze kręgi ludzi ..."

zbliżone do Belwederu niestety..

teraz wiem skąd u jar1a te wdzięczne uczesanie:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

->Horst,

kulture polityczną zaprezentowałem taką jak daje sam "spieprzaj dziadu" PiS prezydent.

Odpowiadając na pytanie - tak, o wiele wiele wyżej stawiam Kwaśniewskiego :)

Idealny nie był, ale miał klase (poza powiedzmy paroma wpadkami kiedy był "w stanie" na ukrainie itp.).

Nikt nie jest idealny.

Natomiast jeśli wszyscy przedstawiciele prezydenta mówią "Prezydent jest bezpartyjny",

i przedstawiciele PiS to samo, a poźniej PREZYDENT WSZYSTKICH POLAKÓW popiera kandydaturę

partyjną (czyli de facto popiera konkretną partię - chodzi o oficjalne zachowanie),

to to najlepiej świadczy o tym jak zakłamani i zapatrzeni w swoje kompleksy są panowie z PiS.

Kwaczyński prezydent wszystkich pisiorów

No właśnie.

Jakim prawem Prezydent RP popiera kandydata PARTYJNEGO w wyborach do PE?

Powinien za to odpowiedzieć przed jakimśtrybunałem i beknąć.

Prezydent (z teorii) jest bezpartyjny i jako tako przez okres prezydentury

publicznie nie powinien popierać kandydata żadnej partii.

Teraż już żaden pisior nie zaprzeczy ze Mlask jest prezydentem tylko

pisiorów i moherów.

Po raz kolejny wstyd mi za prezydenta :(

nie no przekonałeś mnie jednak, to bardzo kulturalny tekst, zaakceptowałbyś prezydenta z pis byle był tylko poprawny, choć trochę jak jaruzel, kwas, czy bolek

na pewno byś zaakceptował bo twoja wypowiedź jest wolna od emocji rzeczowa i przesycona duchem racjonalnej troski o ojczyznę

też się dziwię gdzie są "jakimśtrybunał"y które tak szybko reagowały w przypadku tego bandyty ziobry, którego tak się teraz słusznie apolitycznie ciąga po sądach

nie bój nic jak chce się pisiora uderzyć to "jakimśtrybunał" się znajdzie

:-D pozdrawiam

• Redaktorzy

"nie no przekonałeś mnie jednak, to bardzo kulturalny tekst, zaakceptowałbyś prezydenta z pis byle był tylko poprawny, choć trochę jak jaruzel, kwas, czy bolek"

On miał raczej na myśli, ze gdyby zachowywał się przyzwoicie.

Jakim prawem Prezydent RP popiera kandydata PARTYJNEGO w wyborach do PE?

Powinien za to odpowiedzieć przed jakimśtrybunałem i beknąć.

Prezydent (z teorii) jest bezpartyjny i jako tako przez okres prezydentury

publicznie nie powinien popierać kandydata żadnej partii.

Teraż już żaden pisior nie zaprzeczy ze Mlask jest prezydentem tylko

pisiorów i moherów.

Po raz kolejny wstyd mi za prezydenta :(

Dlaczego teraz dopiero komuś jest wstyd. Poprzednik również na "Kwa" był absolutnie bezstronny i był prezydentem "oczywiscie" wszystkich. Widze, że ta "kwazi" moralność udziela się wielu wprost proporcjonalnie wraz z odpowiednio selekcjonowaną utratą pamięci.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Horścino niech będzie propartyjny tylko niech partia reprezentuje powyżej 50% społeczeństwa a nie 20%..to jest ten dodatkowy problem poza reprezentacyjnym.Kwaśniewski też popierał kandydatów SLD lecz w codziennej praktyce wspomagał jako prezydent rządy każdej opcji a nie torpedował i wykonywał polecania partyjne polecenia.

Ot fakt i subtelna różnica. Wstyd przynosił na innym polu. Cóz nie ma prezydentów bez wad.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Redaktorzy

Ależ ja pamiętam Kwacha. Panowała opinia, że sprzyja lewicy (jako prezydent lewicowy), jednak jeśli chodzi o partyjne afiliacje, to regularnie zdarzało mu się mieć odmienne zdanie od SLD, podejrzewano nawet konflikt między nim a Millerem. Owszem, zarzucano mu często sprzyjanie SLD, jednak nawet opozycja przyznawała głośno, że Kwaśniewski potrafił kierować się dobrem państwa, nawet przeciw pomysłom macierzystej partii. Współpracował lojalnie z rządem AWS. Nie przypominam sobie, aby kiedykolwiek nazwano go "prezydentem SLD". Rezultat - dwie kadencje. Zobaczymy zatem, na ile kadencji wycenią Kaczyńskiego wyborcy. Wtedy okaże się, czy większość Polaków uważa, że służył krajowi, czy też że służył komuś innemu.

ja wiem chcielibyście żeby była miła familiarna atmosfera, co najwyżej lekka szorstkość w przyjaźni a poza tym sami swojacy

i żeby wszystko było w jednych rękach, żadnego wetowania

żeby prezydent w zamian za takie przyjacielskie kulturalne dworne dowcipki z chorobami pilota, czy facecje paliłkota np kochał tego dona za poczucie humoru i piłkie nożnom, oraz za całokształt zaPOwiedzi i cudowności

Ukryta Zawartość

post-11853-100002627 1244903306_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

rząd Buzka ustąpił 2001, wybory drugiej kadencji Kwasa 2000, wygrał z Krzaklewskim nie dlatego że był prezydentem wszystkich polaków, lecz dlatego że końcówka rządów Buzka (tak kochanego obecnie przez ludzi z krótką pamięcią nie należała do za świetnych, zwłaszcza w finansach..) a Krzaklewski w TV nienazbyt dobrze wypada..

To jest jedna i nie najważniejsza z przyczyn wygranej Kwaśniewskiego.Potrafił do siebie przekonać ponad połowę społeczeństwa osobowością człowieka szukającego kompromisu a nie konfrontacji.

wladz, 13 Cze 2009, 16:51

>To jest jedna i nie najważniejsza z przyczyn wygranej Kwaśniewskiego.Potrafił do siebie przekonać

>ponad połowę społeczeństwa osobowością człowieka szukającego kompromisu a nie konfrontacji.

wiem wiem, wy preferujecie miłość w polityce..

Ukryta Zawartość

post-11853-100002603 1244916721_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"krzaklewski ani buzek (kandydaci obecnie po) nie dążyli do konfrontacji w czasie tamtych wyborów,

>ględzisz bez sensu.."

jeszcze wytłumacz co to ma wspólnego z moim wpisem....kolejnym prezydentem został Lech Kaczyński i porównałem społeczną akceptację dla dwóch odmiennych stylów sprawowania urzędu i dlaczego kwach wygrał drugą kadencję natomiast twój kandydat nie ma żadnych szans na reelekcję...

"wiem wiem, wy preferujecie miłość w polityce.."

Horścino nie każdy zadowala się tanim poklaskiem...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.