Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny podłogowe dla wybrańców

kooperant

Rekomendowane odpowiedzi

a to jest wątek typu "pochwalę się co zrobiłem" czy "sprzedam" ?

jak to pierwsze to przenoszę do DIY, jak drugie to jest do tego odpowiednia zakładka z ogłoszeniami a wątek leci do /dev/null

Te forum ma za mocną zakładkę DIY żeby takie "nowości" tu wykładać. Po za tym dobrze znany jest forumowy McGyver, Rogala, Akkus, Akustyk, Harpia....

A jak porównywałeś do tych Gamutów co każdy je widzi po prawej na górze strony to się w cale nie ma czemu dziwić, bo prawie wszystko z okolic 3 tyś zł je pokona.

Dalej nie podałeś na czym zrobiłeś te cuda. Jakby to było na tonsilach czy alphardach i grało jak Hi-End to było by coś ;)

Pozdrawiam Mirosław Andrejuk

>Tylko nie liczni posłuchają, kupią i będą cieszyć się z tego sprzętu i myśleć...jak to jest możliwe.

Piękne oddziaływanie na snobistyczne ego :)

Konstruktorze ! Jakie stosujesz przetworniki ?

Myślę że nie doczekamy się odpowiedzi. Patrząc na ten wątek z pozycji moderatora... powinienem go usunąć bo coraz bardziej pachnie prowokacją czy nieuczciwą ofertą. Każdy świadomy i rzetelny konstruktor słysząc takie pytania z chęcią by na nie odpowiedział - nikt tu nie pyta o szczegóły konstrukcji zwrotnicy, materiał wygłuszający czy kształt komory a jedynie o bardzo podstawowe rzeczy.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

>Te ostatnie to Harbeth ;-).

Po tjuningu

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

kooperant, 12 Cze 2009, 22:14

"Czy są tutaj ludzie, którzy szukają naprawdę dobrego brzmienia i ile są w stanie zapłacić żeby osiągnąć swój cel?"

konstruktorze kooperancie,

a ile jesteś w stanie mi zapłacić, abym przyjechał na odsłuch? Moja cena minimalna to 5 tys. PLN. Tylko uprzednia wpłata na konto.

Wątek to czysta prowokacja. Nie przypuszczam że w tych czasach są jeszcze tacy ludzie którzy się świadomie zastosowali by tak prostacką formę pseduo marketingu.

Jak mam być tym wybrańcem to czemu nie mam mieć kolumn które konkurować będą z takimi za 50-100 tys. złotych??

Poza tym takie pytanie: "ile są w stanie zapłacić ?", to jest obrażanie ludzi !

Ja nawet 5 zł nie jestem w stanie zapłacić, bo na razie te kolumny to jest kot w worku.

wywalcie ten temat na bocznicę, bo to jest gadanie o jakimś złotym cielcu, ludzie, litości!

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Panu Grzegorzowi biznes z Madziarami chyba się nie udał więc teraz próbuje sił w całkowicie nowej dziedzinie. Ale początki są dość słabe.

Kooperant.

Szukam też wybrańca,na wyprodukowny w piwnicy na dziadka kowadle kabel głośnikowy.

Z porównań wychodzi,że jest lepszy od wszystkiego co wpinam za 20000zł.Kupujesz?

Oto przedmiotowy tajemniczy hi-end (zawierający jak się okazuje, opatentowane innowacyjne technologie, niestosowane na rynku kolumn głośnikowych).

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-5140-100002575 1244961949_thumb.jpeg

post-5140-100002576 1244961949_thumb.jpeg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"...nasze kolumny wcale nie są skonstruowane w oparciu o drogie głośniki czy materiały..."

"W celu osiągnięcia jak najbardziej korzystnej ceny dla klienta świadomie zrezygnowaliśmy z efektów czysto wizualnych"

cena 5300zł

o ja piernicze... :-)

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.