Skocz do zawartości
IGNORED

wybór odpowiedniego subwoofera?

slave

Rekomendowane odpowiedzi

Podpiąć pasywnego suba zawsze można. Ale czy to to uciągnie to tego już nie wiem. To czy nie lepiej poszukać wzmacniacza w systemie 2.1 czyli z wyjściem Pre Out i podączyć subwoofer aktywny. To chyba pewniejsze i lepsze rozwiązanie.

hmm, trzeba by poszukać suba z wejściami na normalny sygnał ze wzmacniacza stereo. Mój Wujek ma bodajże Subwoofer Jamo (aktywny) i tam na tylnym panelu są zaciski na kabel głośnikowy, puszcza się przewody od wzmaka i już.

slave@ powinieneś poszukać zmacniacza z takim wyjściem ja na fotce. Jest zaznaczone strzałką.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Możesz. Tak jak pisałem znajdź suba AKTYWNEGO z zaciskami na sygnał ze wzmacniacza stereo ... ciagniesz wtedy dwa przewody takie jak masz do kolumn , z tych samych wyjść do których podpięte masz kolumny i wpinasz w SUBA i ........ działa .

Tylko że wtedy bas odtwarzają i kolumny i sub..jak się nie mylę.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.