Skocz do zawartości
IGNORED

Sonda-ilu z nas to naiwniacy.

modrzew47

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Arek__45

(Konto usunięte)

Wlasnie ja w przeciweinstwie do autora nie przywiazuje wagi do wygladu sprzetu.Owszem ladne mi nie przeszkadza brdziej razi niby wyszukany disign typu chocby SoundArt.Jak jest muzyka to wzmacniacz moze byc zaimplantowany nawet na desce do krojenia chleba a nawet...nie bede przeginal:)

Arek_45

Nie wiem czy czytałeś ten wątek od początku,bo gdzieś napisałem,że sprzęt luksusowy a takim jest moim zdaniem Hi-End,oprócz tego,że brzmi na wysokim poziomie to na takim samym powinien wyglądać.

Co do deski do krojenia chleba to miejsce na niej jest dla chleba.

Skończyły się już czasy,gdzie można było muzy słuchać przystawiając ucho do ściany sąsiada lub słuchać z kukuryźnika.Nie tęsknie za nimi.Jak widać czym nasiąknie się za młodu.....

Gość Arek__45

(Konto usunięte)

Ja dokladnie rozumie temat i Twoje poglady .Piszac jednak o "desce" mam na mysli to-czyli rozne opakowania a w srodku ta sama elektronika,wybor nasz i to uwazam za wartosc w sama sobie...

post-15075-100007637 1251023162_thumb.jpeg

post-15075-100007638 1251023162_thumb.jpeg

Gość

(Konto usunięte)

modrzew47, 22 Sie 2009, 22:19

>XYZPawel.

>Jak zwykle piszesz dyrdymały!To odnośnie kolumn.

>Twoją wypowiedź w związku z tym należy rozumieć tak,że Dynaudio to dobra firma ale tylko,gdy

>produkuje kolumny powyżej trzech dróg.Sam poczytaj jakie bzdury piszesz.He,he,buha,ha,ha

Ok, Twoje kolumienki to są dobre budżetowe produkty :)))

A jak chcesz zobaczyć jak wyglądają porządne kolumny, to proszę:

http://www.dynaudioacoustics.com/Default.asp?Id=285

Gość

(Konto usunięte)

modrzew47, 23 Sie 2009, 16:09

>XYZPawel.

>A premier Tusk to cesarz Mandaryński.

Że niby to nie są dobre kolumny? :

http://www.dynaudioacoustics.com/Default.asp?Id=285

A Twoje dwudrożne pierdziawki to prawdziwy hajend ?!?

W tych studiach to nie wiedzą co dobre, po prostu :)))))

XYZPawel.

Z tego co mi wiadomo to na tym forum pierdziawy do tej pory,to były Oriony.

Masz je jeszcze?

Na pewno taki znafca jak Ty nie będzie mi wybierał kolumn.Awtorytet.

Ani w studiach nie wiedzą co dobre,ani uczestnicy tego forum.TY jeden jedyny wiesz.Obudź się,już po śnie.

Gość

(Konto usunięte)

modrzew47, 23 Sie 2009, 20:38

>XYZPawel.

>Z tego co mi wiadomo to na tym forum pierdziawy do tej pory,to były Oriony.

>Masz je jeszcze?

>Na pewno taki znafca jak Ty nie będzie mi wybierał kolumn.Awtorytet.

>Ani w studiach nie wiedzą co dobre,ani uczestnicy tego forum.TY jeden jedyny wiesz.Obudź się,już po

>śnie.

Specjalnie nie dawałem przykładu swoich kolumn, ale faktycznie jest to bardzo dobra zaawansowana konstrukcja UZNANEGO konstruktora, na UZNANYCH najlepszych głośnikach.

Dałem Ci przykład jak wygląda porządna studyjna kolumna, nie jest to pasywna dwudrożna kolumienka, jak Twoja, którą można co najwyżej potraktować jako odsłuch bliskiego pola. Pogódź się z tym, że wydałeś pewno kupę kasy, a wciąż nie masz porządnego sprzętu w domu :)))

Tytułowy naiwniak to TY :)))

Gość

(Konto usunięte)

modrzew47, 23 Sie 2009, 20:38

>Ani w studiach nie wiedzą co dobre,ani uczestnicy tego forum.TY jeden jedyny wiesz.Obudź się,już po

>śnie.

I chłopie, w dobrych studiach, przy masteringu stosuje się takie kolumny z mojego linku, a nie dwudrożne pasywki :)

Dziękuję za bana, który jest wyrazem Twojej audiofilskiej ignorancji :)

Bana dostałeś za chamstwo,którym epatujesz.Zapomniałeś,że jesteś gościem.Takich znafców znam kilku i nigdy nie biore ich poważnie.Swoje pieniądze będe wydawał do woli jak tylko będe chciał.Ty nie masz na to wpływu a że zżera Cie zawiść to wiadomo od dawna.

Arek_45

Widzę,że nie zrozumiałeś.Wpis o wydawaniu a nie o pieniądzach nie dotyczył Ciebie a konkretnego wpisu.Jak chcesz kogoś krytykować lub bronić to najpierw się upewnij po której stronie stoisz.

Chamstwo wymaga riposty.Trzeba się zniżać do chama poziomu aby być własciwie zrozumianym.Czy ja Ci neguje NVA nie słuchając go?Nazywając go pierdziawą.

• Użytkownicy+

Pawle, a jak się mają wzmacniacze i inny sprzęt studyjny (skoro już kolumny studyjne wyjąłeś z kapelusza). Wedle twojej teorii wzmacniacze nie mają wpływu na dźwięk (powyżej zdaje się 2000zł), to PO CO studia wydają na nie tyle kasy ?

• Użytkownicy+

sittek

Widac się odradza ciągle, ja myślałem że zabiłem muchę co miała wielkie oczy ze strachu, potem jeszcze kolumna ją przygniotła i nic. Widac nieśmiertelna, jak zabic się nie da to może zrobimy z niej człowieka ? :-)))

Ps. Przepraszam od razu, ale naprawdę nie da się powstrzymac.

Paweł nie może odpowiedzieć! Jest zablokowany.

Umówcie się z Pawłem na jakieś testy. Opublikujcie wyniki na Forum. Raz w końcu dowiemy się jak to jest ;)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.