Skocz do zawartości
IGNORED

Prof. Leszek Kołakowski nie żyje

Gość Cadam

Rekomendowane odpowiedzi

Nowy2, 22 Lip 2009, 22:05

O, zdanie o biciu Żydów i już ,,, Nowy jest in.. :-) Jak muchy do żarówy.

Przeczytaj najpierw chłopie o co chodzi i pisz na temat.

Bicie żydów to nie jest żaden problem. Takich bić to się co tydzień odbywa regularnie kilka: Arka bije Legię, Legia bije Jagiellonię, Cracowia - Śląsk itd., ofiar jest sto razy więcej i nikt z tego powodu nie robi wielkiego halo.

>Nowy2, 22 Lip 2009, 22:05

>Palestynczycy oskarzali oddzialy izraelskie o stosowanie wzgledem grupy dziewczat palestynskich

>srodkow chemicznych, po ktorych trzeba bylo je dosc dlugo leczyc. wladze Izraela odrzucily

>kategorycznie zarzuty. diennikarze wykryli, ze niektorzy zolnierze izraelscy zamieszani w incydent

>mieli analogiczne objawy jak małe Palestynki."

Prosiemy pienknie i usielnie Pana Naczalnika o nieskrempowane a przytomne wypowiedzenie siem w sprawie jak wyzej, jako przejaw dobrey woli i obiektywizmu oraz porozumienja ponad podzialy.

jar1, 22 Lip 2009, 21:58

>A najsmiesznijsze jest to, że mimo, iż broniliście komunizmu do końca, opluwaliście i opluwacie

>dalej ludzi z opozycji komunistycznej - to teraz jeszcze przypisujecie sobie zwycięstwo w tej walce

>Polaków o wolną Polskę i wyzwolenbie z ruskiego totalitarzmu.

przecież to ty z "tatom" wyrywaliście paznokcie polskim patriotom,

Ależ ta przykrość była dlatego że, jak rzekł Kołakowski, "od tego zależy świetlana przyszłość"!

Nowy, tyś człek prosty, w świetlanych wizjach Wielkich Myślicieli nieobeznany, a klasyk dodaje wszak: "Gdy car prorocze ma widzenia, zawsze je spłyci cham i łyk. Dlatego muszą być więzienia, turma i łagier, kat i stryk".

>>Nowy2, 22 Lip 2009, 22:05

Nowiusieńki, myślę, że zrobię ci lepszą przyjemność. Poczytaj sobie i ukoj serducho:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

jar1, 22 Lip 2009, 23:30

>>>Nowy2, 22 Lip 2009, 22:05

>

>Nowiusieńki, myślę, że zrobię ci lepszą przyjemność. Poczytaj sobie i ukoj serducho:

>

>

Ukryta Zawartość

Wiesz co jar1, zachowałeś się jak czereśniak. To ja tu sobie przemyśliwałem, że chłopaki ułańską fantazję mają skoro takie pierdoły fantastyczne wypisują na audiostereo a to rzeczywistość skrzeczy. Haniebnie ujawniłeś mi ich natchnienie i religię najświętszą. A ja głupi myślałem, że oni tak samodzielnie myślą i coś więcej niż pustostan mózgowy posiadają.

Nie lubię Cię!

Ukryta Zawartość

>vereker, 22 Lip 2009, 19:05

>A wiec już nie Waslęsa...

>Zdecydujcie się i ustalcie jakąś jedną wersję bo oszaleć można.

>Stawiali i obalali, wańki-wstańki, psiakrew...

No cóż, prosty PiSSowski umysł gubi się w tym wszystkim. Żadnej wskazówki, żadnego tropu, zamiast "jedynie słusznego" Wodza Narodu kilku czy -o zgrozo - jeszcze więcej! Co o tym wszystkim myśleć?

Ale przecież jest Ojciec Dyrektor i jego cudowne media i one objaśnią skomplikowane meandry rzeczywistości i podpowiedzą myśl słuszną i zbożną ;-).

Jestem Europejczykiem.

>bruner_, 22 Lip 2009, 22:33

>przecież to ty z "tatom" wyrywaliście paznokcie polskim patriotom,

Ja do tej pory wyrywam! Trzymam sobie kilku takich w piwnicy i jak wstrząśnie mną kolejne monumentalne przemówienie Prezesa idę im przyp... żeby się odtruć.

Jestem Europejczykiem.

jar1, 22 Lip 2009, 23:30

>>>Nowy2, 22 Lip 2009, 22:05

>

>Nowiusieńki, myślę, że zrobię ci lepszą przyjemność. Poczytaj sobie i ukoj serducho:

>

>

Ukryta Zawartość

po co pchasz sie z jawna prowokacja i to klasy C; za mniejsze przewiny ambasador Izraela do raportu pozywa, a tu takie twoje 'nikomu nie wadzace g.' wisi sobie od lat w sieci, lepiej oddajmy glos zainteresowanym "[...] myślę, że zrobię ci lepszą przyjemność. Poczytaj sobie i ukoj serducho:"

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>

Ukryta Zawartość

Metoda "łapaj złodzieja". Miesza się informacje prawdziwe (że Geremek to Lewartow i Wielki Wschód, że Michnik - Szechter) z bajdami (że Wałęsa z rodu Konów) i już wszystko można opatrzyć etykietą - "BZDURA".

I się chichrać i pukać w czoło.

Ukryta Zawartość

Filut, 23 Lip 2009, 01:02

W pluciu na innych nigdy nie ma nic 'świeżego' - nawet bezmyślne powtarzanie tych samych, zaprogramowanych od dzieciństwa "oczywistych oczywistości".

Czasem, ujrzenie "tych swoich prawd" z zewnątrz może skłoni do refleksji i weryfikacji...

Oto kolejny, przykład:

Ukryta Zawartość

..."z przykrym niesmakiem Prawdy, musimy stwierdzić, że Jan Paweł II zasługuje jedynie na miano "Wielkiego Żyda", lub "Wielkiego Rabina Rzymu" - za całokształt, ale broń Panie Boże, z całą pewnością nie, na pewno nie świętego, nie na świętego Kościoła katolickiego!

To JPII zjudeizował Rzymsko-Katolicki Kościół, to JPII dopuścił do wielu odstepstw i herezji, do panoszenia się żydostwa i żydzizmów w Kościele - red. polonica.net ...."

Ukryta Zawartość

gutten, 22 Lip 2009, 23:13

>.

Redaktor, ktos pod nieobecnosc wlasciciela, czyli guttena, robi pod jego nickiem kupe w watku "Prof. Leszek Kołakowski nie żyje", co uwazam jest nie tylko wysoce niesmaczne, a dodatkowo obraza pamiec Profesora, a ponadto moze sprawic bol pograzonej w smutku rodzinie. Prosze wezwac sluzby i ekipe dyzynfekujaca, a sprawce zdemaskowac i zbanowac na zawsze. Za takich nie mam zamiaru sie rumienic, chyba ze Redaktor pochwala to i znajduje w tym jakis wyzszy sens, mnie szaraczkowi nieznany.

bruner_, 23 Lip 2009, 20:37

>nie wstyd ci tak psuć wątek o wielkim komuniście?

Nie głupio ci pisać o sprawach których twój mikry móżdżek nigdy nie pojmie?

To tak, jakby glista zajęła się astrofizyką.

Jestem Europejczykiem.

Jaro_747, 23 Lip 2009, 20:42

>Nie głupio ci pisać o sprawach których twój mikry móżdżek nigdy nie pojmie?

Nie martw się, bruner, zostaniesz przeszkolony, przez takie typy jak Jaro_747,

"My sowieckimi kolbami nauczymy ludzi w tym kraju myśleć racjonalnie" - jak powiedział kolega Kołakowskiego, Tadeusz Kroński.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.