Skocz do zawartości
IGNORED

Roman Polański aresztowany

berberys

Rekomendowane odpowiedzi

Horst bracie...my nie Zydy musimy trzymac razem

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

A to nasza panieńka.... aryjska jej mać...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>> jar1, 3 Paź 2009, 10:09

Nie strasz ludzi. Właśnie oglądam na youtube programik o ewolucji czworonogów z ryb. Ichthyostega, Latimeria itp.

Była kiedyś taka przyśpiewka:

"To nie moja wina, że twoja mina przypomina mi Teorię Darwina"

Nie sądziłem jednak, że to może działać przy tak odległym pokrewieństwie.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

koniec Cyrku!!!

w poniedzialek wyciagam Romka z ciupy!!

Wyslalem Romkowi akurat przekonywujace zdjecia dowodowe

Ukryta Zawartość

post-15173-100004286 1254569499_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Motyw dla kolejnego filmu Romana..

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

artystowska swołocz domaga się nieograniczonej wolności dla swych 'artystycznych' zapędów, obrzuca niechętnych im mianem kołtuna czy zacofańca, a kiedy przy realizacji ich nieokiełznanej wolności artystycznej pójdzie coś nie tak, to tchórzliwie uciekają w oskarżenia, że 'panie prokuratorze wszystkiemu jest winna ta wyuzdana 13 latka'.

To jak to jest do k.... nędzy, one, te artysty są bardziej świadome niż ta cała kołtuneria, względnie zacofaństwo, czy raczej 13-latki stoją wyżej i należą do artystycznej awangardy?

Pamiętam jak o podobnej wolności prawił taki jeden, co to zdjęcia/niezdjęcia robił na wręczeniu redtjunera. I co? Nieświetnie się rozstał i wegetuje na krańcach swej Gala/re/k/ty/ki.

Nowy2

Skąd taka nienawiść do artystów i skłonność do generalizowania?

Czyżby chodzenie na Kopiec Kościuszki już się znudziło?

Tak dulszczyzna wiecznie żywa!

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

ch*j z ciebie nie detektyw - słabiutki umysł - nie potrafisz wyłapać niuansów w składni - a taki bruner się zorientował

A swoją drogą - czym cię tak zniszczył atopos, że tak walisz w niego? - trochę inteligentniejszy od ciebie? - dałeś dupy w dyskusji?

to podedukuj - wszyscy piszą na bocznicy - alfred, atopos, fanpiw, gustaw, camle, paszeko, gustaw, wirez, nawet lancaster prawdopodobnie

- kto jest kto - dupku

"Pierwszy raz kwestia ewentualnego zatrzymania Polańskiego w Polsce była badana w 2004 r. przez Prokuraturę Rejonową Warszawa-Śródmieście. Było to związane z doniesieniem, jakie złożył Marian Zgrzybłowski. Śledczy badali wtedy jego sytuację prawną w Polsce w związku z oskarżeniem o gwałt w USA. W październiku 2004 r. prokuratorzy odmówili wszczęcia postępowania karnego z powodu przedawnienia ścigania. Postanowienie było prawomocne."

Polska chyba ma umowę o ekstradycji z USA, czy nie ma?

niech tu jakiś mądrala wyjaśni jak to z tym jest, skoro u nas nie podlega karze to ekstradycja nie obowiązuje czy jak?

A swoją drogą, wszystkie te protesty są mało poważne,

Polański złamał prawo i uciekł, nie był i nie jest gotów ponieść konsekwencji swojego postępowania,

w sumie żałosne, powinni go jednak wydać USA, niech odpowie jak mężczyzna.

Wszystkich prawomyślnych oskarżycieli chciałbym zapytać ile lat miały ich pierwsze miłości ? W jakim wieku przeszli inicjację seksualną ? Czy 16 letni chłopak , który kocha się ze swoją pierwszą dziewczyną ( zwykle koleżanką ze szkoły ) też ma iść do pierdla ? W jakim wieku dzisiaj młodzież rozpoczyna życie seksualne ? Moim zdaniem to prawo nie nadąża za realiami i tworzy niepotrzebne dramaty . Jesli 14 latka zachodzi w ciążę to jej chłopak ma iść do więzienia czy wychowywać z nią dziecko ? Tylko proszę tu nie podawać faktów bo instytucja prowokacji policyjnej działa - szczególnie w temacie pedofilia ;p

...there is no spoon...

jasne,

zabijac i kraść też wolno.

o, jak np. taki ch*j ma audi a ja malucha, to można go okraść bo na biednego nie trafiło

prawo to nic, nie obowiązuje, jestem za...

pierwszego za...bie cenzora z AS :-)

>> arturp, 4 Paź 2009, 19:04

W USA bywa to rozwiązane tak, że stosunek z nieletnią nie jest karalny jeżeli różnica wieku nie przekracza np. 3 czy 4 lat.

A ile lat mieli Jadwiga Andegaweńska i Witold Jagiełło w dniu ślubu? ;)

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Misiomor , ja nie wiem czy to nie jest dziwne jeżeli 18 latek zbyka 14 latkę . To taki koloeś nie ma swiadomości tego ,że kopuluje z dzieckiem ? No chyba ma , pewnie nie mniejszą niż Roman. Czyli chodzi o róznice wieku ? No to może 50 latek nie powinien sie żenić z 30 latką . Dla niego to pedofilia a dala niej nekto ;p

PS

Jaka religia narzuca wiek małżonków ? Nasi przodkowie chyba lepiej znali rzeczywiśtość . Martwi mnie to ,że największymi krzykaczami sa ci , którzy za młodu najwiecej szumieli . Nasze prawo ustanowiają ludzie epoki dzieci kwiatów , wolnej miłości i LSD . Sobie nie odmawiali a nam owszem. Może to zazdrośc ,że oni juz nie mogą bo fujarka nie staje i wątroba nie pozwala to innym tez nie pozwalają . Mentalnośc psa ogrodnika .

...there is no spoon...

arturp, 4 Paź 2009, 20:38

Sobie nie odmawiali a nam owszem. Może to

>zazdrośc ,że oni juz nie mogą bo fujarka nie staje i wątroba nie pozwala to innym tez nie pozwalają

>. Mentalnośc psa ogrodnika .

Nie pogrążaj się :-)

Jak lubisz numerki z małolatami to ciiii ... bo trafisz do "ciupy" i sam staniesz się obiektem pożądania.

>> arturp, 4 Paź 2009, 20:38

14-latka jest dość "chłonna" na wszelkie patogeny przenoszone drogą... A 18-latek miał mniejsze szanse nałapać różnych atrakcji niż stary wyga. Tak czy siak jakieś wyjście musi być żeby nie pudłować pary 14-latków którzy postanowili sobie pomiśkować, ew. ich opiekunów prawnych. Stąd legislacje czyniące wyjątki "close-in-age".

Co do przodków, to w tamtych czasach 14-latka była trzymana praktycznie na smyczy, inaczej jej wartość matrymonialna bardzo spadała. Dlatego też nawet jak ktoś taką posunął, to zaraz zamiatano sprawę pod dywan. Podobnie zresztą próbowali robić rodzice Polskich Słowików na początku całej afery (demonstracje "Wojtek, jesteśmy z tobą!"), dopiero kiedy dyrygent publicznie okazał się HIV-positive, zapałali świętym oburzeniem i pogonili swoje dzieci na testy.

Poza tym - w owych dawnych czasach standardy ochrony jednostki były znacznie niższe - choćby dlatego że cała masa dzieci umierała z głodu czy chorób.

Przecież osoba małoletnia nie popełni czynu lubieżnego na innej małoletniej, byłaby to jakaś prawna bzdura..

Dzieci są to osoby mniej więcej do 9-10 roku życia. Po tym wieku następuje szybki rozwój i dziecko przestaje być dzieckiem i obiektem ewentualnego zainteresowania pedofili.

W Polsce dokonując oceny czynów lubieżnych sądy brały pod uwagę rzeczywisty rozwój nastolatka, biologiczny nie wg metryki. Nie wiem jak jest to w USA, w stanach gdzie sex z małoletnią jest kwalifikowany jako gwałt. Ciekawe jak kwalifikują tam gwałt nieletniego na osobie pełnoletniej, wtedy chyba dorosły idzie do więźnia za to, że został zgwałcony :-)

Panienka podstawiona Polańskiemu zajmowała się tym zawodowo i była nieźle rozwiniętą kobietą, że niejeden z was gryzłby jak surowy boczek. No chyba, że woli chłopców.

arturkali5, 4 Paź 2009, 20:48

>Jak lubisz numerki z małolatami to ciiii ... bo trafisz do "ciupy"

Wy wojownicy o czystość płciową małoletnich macie jeden problem. Żadna małolata was nie zechce, wolą swoich starszych kolegów, a od was - inrenetowych dziadków nawet pieniędzy nie wyciągną bo skąd :-) Więc wasze oburzenie na Polańskiego wynika tylko z projekcji. Możecie pomarzyć, że to nie wy pociagacie małolaty i po uswiadomieniu sobie tego faktu zapałać gorącym oburzeniem. Ależ to jest żałosne :-)

Według będącej obecnie w legislacji poprawki do KK nawet propagowanie tzw. "pozytywnej pedofilii" będzie zagrożone karą. Dlatego to może być ostatnia okazja żeby na ten temat swobodnie dyskutować.

ta 'rozwinieta dziewczyna' wygladala na 13 lat (nie na 15 czy 20, na 13-14 lat góra), czyli w naszej tradycji na dziecko, a dziecka sie w naszej tradycji nie rypie, polanski wiedzial ile miala lat i zeznal , ze wiedzial....

Ukryta Zawartość

jesli kogos podnieca dziewczynka , ktorej zdjecia z posesji nicholsona opublikowano , to juz jego sprawa....

Ukryta Zawartość

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

dodam , ze jestem zajebiscie przystojny, no tak w porownaniu do Arku to ja jestem jak jude low , a on jak kwazimodo , ale mimo tego wszystkiego nie pociagaja mnie 13latki i gdyby nawet we mnie sie zakochaly to odrzucilbym bohatersko ich wzgledy....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.