Skocz do zawartości
IGNORED

Roman Polański aresztowany

berberys

Rekomendowane odpowiedzi

Ja dla odmiany już w wieku tych kilkunastu lat byłem tak zajebiście przystojny że musiałem bohatersko odrzucać względy nauczycielek które pragnęły mnie zdeprawować.

No sami widzicie jak trudno jest wam się oprzeć :-)

Jednak jaka pedofilia i co to jest pozytywna? Pedofilia to pociąg do małych dzieci. Podkreślam słowo małych bo chodzi tu o dzieci przed okresem pokwitania. W sprawie Polańskiego panienka była nie tylko w wieku rozwojowym ale też zawodową prostytutką. Jeśli wiedział ile miała lat, to głupi był że się do tego przyznał i w ten sposób wystawił na strzał jej mamuśce, która tylko na to czekała.

Teraz z córką żyją sobie wygodnie na Hawajach za jego pieniądze a tak dziewczę kasowałoby po kilka dolców od loda do usr..emerytury. Czyż to nie był prawdziwy fart, prawie główna wygrana w totolotku?

Wiesz electro, że ona na zdjęciu wygląda tak, jak miała wyglądać żeby wydobyć odszkodowanie od Polańskiego.

Jestem pewien że gdyby misiomor miał taką perspektywę dałby do obciągania całemu gronu pedagogicznemu :-)

W sprawie Polańskiego jest cos zabawnego. 31 letni okres ścigania człowieka, który jest osobą publiczną. Ale im umykał spryciula jeden! :-). Możliwe że prokuratura uznała sprawę za tak mocno dętą, bo jak nie to musimy przyjąć, że przewlekłość postępowań nie jest Polską specjalnością.

electro, 4 Paź 2009, 22:10

>dodam , ze jestem zajebiscie przystojny, no tak w porownaniu do Arku to ja jestem jak jude low , a

>on jak kwazimodo

Kwazimodo przy mnie może grać główna rolę w kolejnej cześci przygód Jamesa Bonda. Ale kto to jest jude low, jakiś twój kochaś?

>ale mimo tego wszystkiego nie pociagaja mnie 13latki i gdyby nawet we mnie sie

>zakochaly to odrzucilbym bohatersko ich wzgledy....

Ta, akurat, a gdyby babcia miała wąsy to by dziadkiem była :-)

Gdyby babcia miała wąsy, to byłby Stalin!

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Photo by Polanski.

Rzekoma siedemnastka czy nawet dwudziestka?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

zrobie przyjemnosc Arku, na tym zdjeciu na 30i wyglada bu ha ha....chyba was pojebalo ze szczetem :) nawet nie wiedza kto to jest jude low , a sie o laskach wypowiadaja:) ale jaja ...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

no rozwinieta zajebiscie, tylko rżnąc ... bu ha ha

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

wojciech iwaszczukiewicz, 3 Paź 2009, 16:21

>Nowy2

>Skąd taka nienawiść do artystów i skłonność do generalizowania?

Zaraz tam nienawiść. Po prostu wyznaczamy im miejsce w szeregu - pośród kucharek, sprzątaczek, personelu Biedronki.

Ty zaś masz mentalność tychże, które wierzą że jak jakiś Kondrat recytuje Szekspira - to jest Szekspirem... co ja gadam... że jak gra w "M jak miłość" mordercę, to jest mordercą i się go wyzywa na ulicy od drani.

>Czyżby chodzenie na Kopiec Kościuszki już się znudziło?

>Tak dulszczyzna wiecznie żywa!

Dulszczyznę reprezentowała Aniela Dulska, nie chodzący na Kopiec Felicjan Dulski. On reprezentował emigrację wewnętrzną. Znowu nic nie zrozumiałeś.

jerry224, 2 Paź 2009, 17:39

>@vereker, 2 Paź 2009, 11:49

>

>skąd było to zdjęcie, które zniknęło?

Z internetu ale nie północnokoreańskiego, jak ten tu, gdzie na zdjęcia i treści czyhają Wariaci Z Brzytwą.

>To poważnie jakaś ceremonia ślubna? Można linka?

Poważnie ale linka nie pamiętam, bo to z mojego podręcznego zbioru dyskowego. Ściągnięte z jakiegoś amerykańskiego serwisu typu silva rerum.

Nie brak tam np. wizerunków gospodyń domowych krzyczących w rozwarty piekarnik z jakimś bezkształtnym plackiem "fuck you Jews" i nikomu to nie przeszkadza.

No ładne zdjęcia elektro i wiatrak, czyli jednak Polański jej zrobił sesję zdjęciową ? :-)

Na siedemnaście lat nie wygląda raczej ale z piętnastką można ją pomylić. Przynajmniej ładna była i podobno zdolna w te bierki. Jako przystojniak na pewno się za takimi uganiałeś jeszcze w liceum :-)

Starsze "dziadki" lecą na ładną buzie i miłą aparycję. Ale żeby ta zaraz "rżnąć"? Elektro, ty sobie może deskę przerżnij, a naucz się pisać kulturalniej, bo oborą capi z twoich wpisów.

Jak czytam o tej sprawie i w ogóle na temat nastoletnich prostytutek zastanawiam się nad obłudą ludzi, którzy chętnie taką przytulą choć na co dzień mogą być statecznymi ojcami córek w tym samym wieku. Tacy zwykle pałają najświętszym oburzeniem. Przypomina mi się tekst z filmu Woodego Allena co jest najlepsze na starość - "dwunastoletnia blondynka, albo jeszcze lepiej dwie". Tak to mniej więcej wygląda u nich w rzeczywistości.

Ogarnijcie sie trochę z tymi chamskimi wrzutami w teksty. Gdyby połączyć wiatraka z electro wyszłaby elektrownia wiatrowa.

Allen też lubi te klimaty - najpierw robił gołe fotki swojej przybranej córce, niejakiej Soon-Yi, by na końcu się z nią ożenić.

Warto by się też zaintetresować czy np. wzorem Michaela Jacskona nie trzyma jakiejś kozy w ogródku.

wladz, 28 Wrz 2009, 22:29

>i nie pieprz o przedawnieniu ponieważ wyrok nie zapadł...

Mowa chyba jest o przedawnieniu ścigania. Własnie dlatego że wyrok nie zapadł.

Pamiętacie tę aktorkę z Filmu "Ewa chce spać"? To była pierwsza dziewczyna Polańskiego kiedy studiował w Łodzi, tak przynajmniej opisywał. Tamto dziewczę w wieku chyba 19 lat wyglądało na niektórych zdjęciach najwyżej na 15 lat.

Jak zobaczyłem tę jego zgwałconą trzynastkę na pierwszym zdjęciu w tym wątku to mi się własnie wydała upozowana na tę jego dziewczyną ze studiów w Łodzi.

Może się mu na starość zaczynało cknić za młodością?

Arku, 5 Paź 2009, 10:25

>Własnie o to mi chodzi. I wy też lubicie te klimaty tylko brak wam śmiałości :-)

Bzdura, ja to lubię konkretny CYC!

A jaki cyc ma trzynastolatka?

W ogóle nie ma o czym mówić, to zabawa dla pedałów.

bady, 5 Paź 2009, 11:52

>elecrto w liceum kochał się skrycie w swojej 30sto letniej polonistce.

O, to, to!

Pamiętam jak matematyca wróciła z urlopu macierzyńskiego. Boże, miała pełen stanik...

Arku popelnia taki czesty blad logiczny nazywajac to dziecko nastoletnia prostytutka i przywiazujac do tej wlasnej cezury jakies znaczenie, nie ma to zadnego znaczenia jak to dziecko sie prowadzilo i dlaczego tak bardzo zle i fuj ,i nieladnie, o tym nie ma dyskusji wogole, moglo to byc zdemoralizowane dziecko, ale dorosly mezczyzna odpowiada wlasnie za wykorzystanie dziecka z pelna swiadomoscia co do jego wieku w odniesieniu do obowiazujacego w danym kraju prawa, dlatego uzylem tak wulgarnych sformulowan w poprzednich moich wpisach by prymitywizm takiego Arkowego rozumowania obnazyc, bo to, ze Arkowi jak mial 15 lat na koloniach 13latka pokazala cipkę nie bardzo moze stanowic jakakolwiek linie obrony dla 40kilkuletniego faceta walącego 13latke w odbyt...jest to zupelnie nieistotne zarowno dla tej sprawy jak i dla losów swiata...jesliby nie bylo pedofilskiej klienteli zle mamusie nie puszczalyby swoich corek do wujkow na kolana....

bady

ta 30latka uczyla polskiego , nie matematyki:), 8klasa podstawowki:)

Pamiętacie tę aktorkę z Filmu "Ewa chce spać"

To Basia Kwiatkowska

Ukryta Zawartość

post-803-100004110 1254757726_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

electro, 5 Paź 2009, 16:10

>dorosly mezczyzna odpowiada wlasnie za wykorzystanie dziecka z pelna

>swiadomoscia co do jego wieku w odniesieniu do obowiazujacego w danym kraju prawa,

To ważne stwierdzenie! Odpowiada się za złamanie prawa, nie za naruszenie jakichś umów społecznych czy tradycji.

Dlatego gdyby Polański został przyłapany z dropsem w Singapurze nie żałowałbym że dostanie KS.

>gdyby Polański został przyłapany z dropsem w Singapurze nie żałowałbym że dostanie KS.

Podobnie gdyby dostał KS w Phenianie za obrazę tamtejszego dyktatora?

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Less, 6 Paź 2009, 11:26

>>gdyby Polański został przyłapany z dropsem w Singapurze nie żałowałbym że dostanie KS.

>

>Podobnie gdyby dostał KS w Phenianie za obrazę tamtejszego dyktatora?

Wtedy verker sam by chciał stać w plutonie egzekucyjnm. Takie ma zboczenie, które wypiera wiarą w siłę paragrafu.

Dzisiaj czytałem, że Polański zawarł ugodę. Prokurator który miał namawiać sędziego do złamania ugody i wymierzenia surowszej kary przyznał się że kłamał. Wiadomość o zamiarze nieprzyjęcia ugody była przyczyną ucieczki Polańskiego z USA, tego cudownego kraju rządów prawa.

Pewien Polak odsiaduje 30 lat więzienia w USA za to że umył 4 letnie dziecko gołą ręką. Że się zapytam w stylu electro, czym miał je umyć, ubraną fujarą? Porąbany kraj.

vereker, 5 Paź 2009, 12:53

>Arku, 5 Paź 2009, 10:25

>

>>Własnie o to mi chodzi. I wy też lubicie te klimaty tylko brak wam śmiałości :-)

>

>Bzdura, ja to lubię konkretny CYC!

Co nie przeszkadza ci bardziej lubić konkretny cyc u nastolatki niż emerytki :-)

- On mówił: "Chodź tu na dół." A potem ja powiedziałam, że mam astmę i że nie mogę... muszę wyjść z powodu, że zimne i ciepłe powietrze, czy coś takiego - mówiła dziewczynka. A on powiedział: "Chodź tu na dół, tylko na chwilę." Więc w końcu zeszłam. Tam było dużo strumieni jacuzzi i on powiedział wtedy: "Czy nie jest lepiej tu na dole." I on mnie podtrzymywał, bo ponieważ to było prawie nad moją głowę. I ja powiedziałam: "Tak, ale lepiej wyjdę." No i wyszłam.

- Kiedy mówisz, że cię podtrzymywał, to w jaki sposób?

- On miał ręce na moich bokach, tak dokoła tutaj i on był...

- Wokół pasa?

- Tak. Potem on zaczął nimi poruszać, a ja po prostu wyszłam.

- Czy kiedykolwiek miałaś astmę?

- Nie.

- Dlaczego więc powiedziałaś mu, że masz astmę?

- Ponieważ chciałam wyjść.

Samantha wyszła z jacuzzi, założyła majtki i przykryła się znalezionym ręcznikiem. Polański też wyszedł i poszedł do basenu. "Chodź tutaj" - wołał dziewczynę. Nie chciała, więc powiedziała mu, że woda jest zbyt zimna. Polański w końcu ją namówił. Weszła do wody, ale tylko przepłynęła basen i wyszła. Wróciła do łazienki, żeby się wytrzeć. Za nią poszedł Polański i zapytał: "Czy wszystko w porządku, czy astma się nie pogorszyła?"

- Co odpowiedziałaś?

- Powiedziałam, że chcę wrócić do domu, ponieważ potrzebuję wziąć moje lekarstwo.

- A co powiedział pan Polański?

- Powiedział: "Tak, niedługo zabiorę cię do domu."

- Co zrobiłaś?

- Powiedziałam mu... powiedziałam, że chcę... że chcę wrócić do domu. Powiedziałam: "Nie, muszę teraz wrócić do domu."

- Co powiedział pan Polański?

- Powiedział, żebym poszła do innego pokoju i się położyła.

Polański zaprowadził Samanthę do sypialni Jacka Nicholsona. Było tam ciemno. Światło było wyłączone a okna zasłonięte. W pokoju stało łóżko, kanapa i telewizor. Dziewczyna zeznała, że bała się reżysera. Miała na sobie majtki i ręcznik.

- Co się stało, gdy usiadłaś na kanapie?

- On usiadł obok mnie i zapytał, czy wszystko jest ok.

- Co powiedziałaś?

- Powiedziałam: "Nie."

- Co on powiedział?

- On mówił: "Poczujesz się lepiej." Ja odpowiedziałam: "Nie, nie chcę, muszę wracać do domu."

(...)

- Co się potem stało?

- On przysunął się do mnie i pocałował mnie, a ja mu mówiłam: "Nie. Trzymaj się z daleka." Ale trochę się go bałam, ponieważ nie było tam nikogo innego.

Dziewczyna prosiła Polańskiego, aby przestał. Chciała wracać do domu, na co otrzymała odpowiedź: "Zabiorę cię do domu już niedługo." Ale Polański - jak powiedziała, ściągnął jej majtki, a potem - "zsunął się w dół i zaczął pieszczoty".

- Co to znaczy?

- To znaczy, że on zszedł na dół na mnie, czyli umieścił swoje usta na mojej waginie.

- Co robił?

- On po prostu lizał i sama nie wiem. Zbierało mi się na płacz. Byłam trochę... Miałam zamiar... "Nie. Przestań"... Ale się go bałam.

Przesłuchujący spytał, jaki był w tym czasie stan Samanthy. Dziewczyna stwierdziła, że była pijana i pod wpływem tabletki. Kręciło się jej w głowie, przedmioty widziała "rozmazane". Miała kłopoty z koordynacją ruchów, z chodzeniem.

- Jak długo pan Polański miał swoje usta na twojej waginie?

- Kilka minut.

- Co się potem stało?

- Rozpoczął ze mną stosunek.

- Co uważasz za stosunek?

- Umieścił swojego penisa w mojej waginie.

- Co powiedziałaś, jeśli cokolwiek powiedziałaś, zanim to zrobił?

- Głównie mówiłam: "Nie, przestań." Ale nie walczyłam, ponieważ naprawdę ja, tam nie było nikogo i nie miałam gdzie pójść.

- Czy on cokolwiek powiedział?

- Nic nie odpowiedział, kiedy powiedziałam: "Nie." Myślę, że on... że on coś mówił, ale ja go nie słuchałam i nie zapamiętałam.

Powiedziała, że podczas kopulacji Polański zaczął ją wypytywać, czy bierze pigułki antykoncepcyjne. Odpowiedziała, że nie. On zaczął więc nalegać, aby podała datę ostatniego okresu. Odpowiedziała: "Nie wiem. Tydzień lub dwa temu." To zaniepokoiło reżysera. Nalegał: "Musisz pamiętać." Kiedy usłyszał, że jednak nie pamięta, zapytał: "Czy chcesz, żebym wszedł od tyłu?" Odpowiedziała: "Nie." Ale Polański, jak zeznała: "Podniósł moje nogi dalej i wszedł w mój odbyt."

- Kiedy mówisz, że on wszedł w twój odbyt, co przez to rozumiesz?

- Włożył swojego penisa w moją pupę.

Kopulację przerwało pukanie do drzwi i kobiecy głos zapytał: "Roman, jesteś tam?". Polański odpowiedział: "Tak, właśnie wyszedłem z jacuzzi i się ubieram." Wstał i zaczął rozmaowiać z żoną Jacka Nicholsona. Dziewczynka korzystając z tej szansy wstała i założyła bieliznę.

- Co się potem stało?

- Zatrzymał mnie i znowu położył.

- Co było potem?

- Potem zaczął odbywać znowu ze mną stosunek, a potem po prostu przestał.

- Czy wiesz, co to jest szczytowanie?

- Tak.

- Czy on szczytował?

- Tak.

- A skąd to wiesz?

- Ponieważ ja to mogłam poczuć i to było na mojej bieliźnie. To było na mojej bieliźnie. To było na mojej pupie i na tych rzeczach.

- Mówiąc to, czy sądzisz, że on szczytował w twoim odbycie?

- Tak.

(...)

- Co się potem działo?

- Siedziałam w samochodzie i płakałam.

Ona tak zeznawała nieudolnie?? :-) Dzidziusia niedorozwiniętego z siebie robiła przed prokuratorem, cwaniura dla wychapania kasy.

Opowieść rzeczywiście jak z różowej serii. Powinni go uniewinnić i zasądzić od niej odszkodowanie za udawany brak profesjonalizmu :-)

Tak w ogóle, Polański siedział za to wiezieniu kilka miesięcy i po wyjściu nie wrócił do kraju powszechnej szczęśliwości bo się dowiedział, że sędzia ma zamiar zerwać zaproponowaną ugodę. Prokurator, który to rozgłaszał po 31 latach stwierdził, że kłamał. Na tym tle nabieram szacunku dla polskiego wymiaru sprawiedliwości.

>jak takie coś czytam, to zaraz myślę - niewinny , wypuścić Romka

O NIEEE!!!!

powinien siedzieć - przynajmniej za "piratów" - taki szit, że 10 lat odsiadki to mało...

...że też bilet kupiłem...

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.