Skocz do zawartości
IGNORED

dac na TDA1543 czy jest jakiś do termotr

kuty

Rekomendowane odpowiedzi

Czy wogóle są jakieś gotowe projekty (kompletne) np do wykonania od podstaw samemu bez zamawiania pcb i innych dupereli z chin czy innych żrudeł w postaci kitów,interesuja mnie przetworniki do samodzielnego wykonania w domu ale z metoda termotransferu nie koniecznie na TDA1543 bo jak narazie to poza avt nic nie znalazłem,znalazłem tylko gotowe kity do ściągnięcia z odległych kontynentów poprzez ebay,che cos wykonać samemu w domu ale z gotową płytką pod termotransfer,same schematy to dlamnie jak czytanie z gwiazd nie zrobie z tego sam pcb.

Na forum też nic nie znalazłem.

> żrudeł <

Tym tekstem przegiąłeś.

Złota czcionka.

Megadeth - A House Divided  🤘SENJUTSU🤘  α  Ω  β  λ  μ  ∅  ½  ²  €  $  π  Ⅵ Ⅵ Ⅵ  TWOYASTARA OF DEATH; TURBO - Blizny [2025]

cos slabo szukasz ...

zajelo mi to jakies 20 sec i masz pierwszy wynik

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Dodajmy jeszcze tak do końca że to jednak źródeł a nie "żrudeł"

A dac-i z AVT autorstwa Tomka Jabłońskiego nie są takie złe.

I taka rada na koniec, pisałeś już wcześniej że masz problemy z ortografią a więc zainstaluj sobie Firefoxa on ma na taką okazję wbudowany słownik i podkreśla na czerwono to co mu się nie podoba a chcesz wysłać na forum, przy okazji pozbędziesz się tych upierdliwych reklam.

A jak się przestaną czepiać "żrudeł" to prędzej Ci pomogą ;-)

Dzięki dio widzę że jesteś bardzo spostrzegawczy i czytasz uważnie wszystkie posty,ale jeśli chodzi o te reklamy to nie wiem o co chodzi? ma faierfoxa i podkreśla błędy ale nie wszystkie.

Wracając do tematu to tak mam zamiar zrobić dac Adama Jabłońskiego avt-5188 ale z uwagi na to że chałbym również spróbować innych konstrukcji niekoniecznie z avt z tąd moje pytanie bo dosyć trudno jest znalżć cos kompletnego i gotowego do złorzenia np jak w avt.

Co do avt jedni mówią że np avt2850 na pcm2702 jest cienkie dlatego wybrali konstukcje Masfalcona a inni mówia że avt jest ok więc będę chciał zlożyć dac Pana Jabłońskiego z avt oraz coś na PCM1796 albo TDA1543 tak zachwalanych i sobie porównać.

Obecnie złożyłem kit avt-509 z usb na pcm2902 ipomalych modyfikacjach jestem zadowolony z dzwięku,natomiast jeśli inny przetwornik diy by miał dzwięk jeszcze lepszy był bym zachwycony bo diy bardzo mi się podoba.

niestety jeśli chodzi o ten link

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) to tam pcb dotyczy innej wersji daca jak jej opis i rysunek montażowy.

Ukryta Zawartość

->kuty

Jak chcesz się pobawić to

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) zamów płytki, bo termotransfer odpada jeżeli nie to

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) , użyj wyszukiwarki

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dzięki chyba zamówie,a czy potraficie na tej stronce znależć termotransfer bo to świetna stronka

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Masz tam layouty PCB z zaznaczonymi warstwami, wiec pewnie da sie zrobic z nich wzorce do termotransferu. Z drugiej strony mozesz na tej stronce zamowic caly gotowy zestaw do montazu (o ile mnie pamiec nie myli w zestawie jest plytka z polutowanymi elementami smd)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.