Skocz do zawartości
IGNORED

elou ... bez jaj ... odblokować XYZeta !!!

gregorjan

Rekomendowane odpowiedzi

a tak poza wszystkim jak byscie DEBILE uzywali teo co wam BÓG dał czyli mózg to by to wszystko bylo jasne i O.K. ale nadal ogladajcie TV i wasze ulubione serialae bo po jaki h...j sie angazowac w cos co jestst dlaeko od ołrajt

Harpia ... Ty nie zauważasz, że swoimi najzwyczajniej prymitywnymi wpisami, robisz sobie zajebistą ANTYREKLAMĘ.

Nabrałbyś wody w mordę i było by grzeczniej.

... żeby był jakiś porządek i sens tego wszystkiego nieznanego i tajemniczego, stworzył człowiek bogów, osadził ich w miejscach niedostępnych i ich mocom oddał swój los ...

idealnie, że tobie nie brakuje:) naprawdę się ciesze seniortelefono, że masz polot. Naprawdę szczerze się cieszę. To dobra wiadomość dla wszystkich. Naprawdę! w dzisiejszych czasach tak trudno o polot a tu proszę... tak blisko i namacalnie. Tylko ręką sięgnąć i niemal dotykamy istoty polotu. Prawie, bo samą istotą jest dogmat wiary waszego nowego Boga. Twórcy nieomylnych wszelkich teorii na... forach o audio, chorobach, fotografii, turystycznych, politycznych, na onecie, na gazecie, na interii...

To istota najwyższa przekuła nieomylną wiarę w cuda audiofilskie i handel kablami w cuda nieaudiofilskie:)

nie macie wrażenia, że znamy to z Radia Maryja? (zawsze dziewica? intelektualna, własną niezależną refleksją nie skażona:))

Seba78, 28 Paź 2009, 11:48

Przyznam się, że najwyraźniej sam siebie przeceniłem. Bo zupełnie nie rozumiem Twojego wpisu. A już myślałem że taki mądry jestem.

Nie mogę mieć pretensji o coś czego nie rozumiem :-)

Ale będę to dogłębnie analizował i jeśli inteligencja pozwoli to może w końcu zajarzę.

a w temacie to się mnię wydaje, że se musimy miesiąc popisać w tym wątku i może XYZ w ten magiczny sposób odblokujemy ...

... żeby był jakiś porządek i sens tego wszystkiego nieznanego i tajemniczego, stworzył człowiek bogów, osadził ich w miejscach niedostępnych i ich mocom oddał swój los ...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.