Skocz do zawartości
IGNORED

AKG K272HD, K271 - czy to dobry wybór?

bobaj

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Od jakiegoś czasu rozglądam się za nowymi słuchawkami (muszą być zamknięte), gdyż na tych które posiadam coraz trudniej mi jest słuchać muzyki, zwłaszcza gdy moja ładniejsza połowa lub córka chcą w tym samym czasie oglądać TV.

Myślałem o Sennheiserach HD280 lub HD380, ale one odpadają gdyż mają spiralny przewód, który raczej trudno będzie wymienić, przez chwilę brałem pod uwagę Creative Aurvana Live, ale nie wiem, czy moje kłapciate uczy zmieszczą się w nich, a lubię gdy moje małżowinki są schowane w środku a nie przyskrzynione muszlami, kolejnymi słuchawkami były Bayerdynamiki DT770 wersja niskoomowa, chyba 64Ohm, ale są trochę za drogie (ponad 700zł).

Proszę więc o poradę, czy do zwykłej dziurki w odtwarzaczu CD któryś w w/w modeli AKG będzie odpowiedni?

Może kiedyś dorobię się wzmacniacza słuchawkowego, ale na razie musi to grać przez dziurkę w odtwarzaczu CD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.