Skocz do zawartości
IGNORED

Nietuzinkowy prezent pod choinke - co kupicie dla swojej drugiej połowy?

romekjagoda

Rekomendowane odpowiedzi

akurat zegarek, pierscionek, lancuszek...kazda bizuteria to najczesciej kupowany prezent dla kobiety. Jednym slowem nic oryginalnego. Czasem fajnie wyjsc poza te "ramy" kupujac np. fajna bielizne czy jakis drobny dodatek.

wieczór- pomysl super

ja to własciwie chyba cieszyłabym się ze wszystkiego- nawet nie musiałoby byc bardzo oryginalne - ale wazne, żeby bylo tak od serca( czyli wybrane przez pzez osobę obdarowujacą- bez sugerowania innych osób)

Nad zafundowaniem jakiegoś wypadu też się zastanawiałem. Myślę, że byłoby to trafione. Ewentualnie zastanawiam się też nad zafundowaniem wizyty w profesjonalnym studio kosmetycznym, ale nie takim typu 'robienie pazurków i ploty przy tym', tylko o konsultację z wizażystą profesjonalnym, który doardziłby ad. fryzury, makijażu, etc. Moja ukochana wspominała o tym kiedyś i myślę, że mogłaby być zadowolona. Jako dodatek np. książka o hodowli i pielęgnacji królików (mamy takiego jednego włochatego ;-) )

Co do stosunku do żon, to jestem przekonany, że to taki lans - znakomita większość panów na forum kocha swoje żony, ale niewielu po prostu lubi się do tego przyznawać, bo ukazanie, że jest się wrażliwym facetem, to przecież dla wielu hańba w obecnych czasach. Zaraz usłyszałby taki jeden z drugim jakiś tekst o pedałach, ciotach, etc. (forumowiczów tak komentujących niestety też nie brakuje).

Facetom chyba łatwiej kupić fajny prezent - jeśli ma jakieś hobby, to sprawa w miarę prosta. U kobiet natomiast, aby wyjść poza sztampę trzeba się natrudzić i to nieźle...

A Celin tak mi przyszło do głowy jeszcze - a nie myślałaś nad słuchawkami dla męża? Byłoby to dla niego może coś nowego skoro zajmuje się głównie kolumnami.

pozdrawiam

Powrót po dłuższej przerwie...

nad sluchawkami -nie pomysłalam

tylko nie wiem- bo on jak slucha to wszyscy razem z nim w promieniu co najmniej kilometra :)a może tym bardziej sluchawki

a jesli chodzi o wstyd przed przyznaniem się do swoich uczuć- prawdziwy facet własnie ma taką odwagę- reszta nie

Powiem szczerze, ze wizazysta to wg mnie strzal w 10. Generalnie to bardzo fajny prezent nie tylko dla kobiet, a tak jak wspomniala Celinn, twoja kobieta dodatkowo doceni to, ze nie mowi do sciany...do dziela! ;-)

Właściwie, to moja konkubinatorka wyraziła życzenie, aby zakupić jej pod choinkę sokowirówkę i prostownicę do włosów. A że mam jeszcze zaległe nie wykupione życzenia w postaci depilatora i pajączka leczniczego na plecy, to można by skombinować fajny czteropak.

Ale przydałoby się też coś choćby pozornie duchowego - może zamiast różańca, zestaw wierszy Szymborskiej, albo jakiegoś Kinga, którego jeszcze nie posiada?

Ja proponuję wczasy, gdzieś w ciekawym zakątku świata. Teraz, czyli grudzień-styczeń można za śmieszne pieniądze zarezerwować fajne wczasy z dużymi rabatami. Polecam all inclusiv. Od jakiegoś czasu zamawiamy wczasy właśnie zimą i nigdy nie żałowaliśmy.

Luxmany i winyle 

Szumi,

ale w tym roku już nie kupuj - jak widać masz ich wystarczającą ilość na każdą okazję. No może tylko różowych jeszcze brakuje...

Powrót po dłuższej przerwie...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.