Skocz do zawartości
IGNORED

Może by tak utworzyć nowy dział Forum? Trójwymiarowy?

wiatrak

Rekomendowane odpowiedzi

zukzukzuk, powód był oczywisty. Założyłeś nowy wątek podczas gdy dyskusja w wątku paltona dokładnie o tych wątpliwościach co do ABX traktowała. I tak są skargi na to że w dziale Stereo są dwa podobne wątki o ABX - jeden z nich trzeba będzie z czasem przenieść. Nikt Ci przecież nie broni o takich wątpliwościach pisać w wątki paltona, bo w drugim zdaje się że nie możesz.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Mlb>>>

Przepraszam Cię mlb, ale pitolisz po prostu...

Gość może sobie zakładać kilkanaście bliźniaczych wątków (w tym 99% o "dupie Maryni"), a mnie jednego zabraniacie. Nawet na bocznicę nie raczyłeś przenieść...

Taka Wasza "demokracja".

Jednak co Mama, to Mama. Pozory muszą być, a tak naprawdę to jest Republika Kolesi!

Portki Wam latają...

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

>Portki Wam latają...

Przed kim? Mi nic nie lata, trzyma się mocno ;) A co do Mamy - to już zupełnie inna bajka...

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

"mlb ... poziom zakłóceń w sieci powiadasz ... wiesz co? ośmieszasz się ... nie widzisz tego? teraz już wiesz.

może dodaj jeszcze okres u sąsiadki, migrenę sekretarki szefa, sztorm na morzu chińskim, topniejące lodowce w alpach, okres rozrodczy pingwinów, zeszłoroczną zorzę polarną, itd ...

coraz bardziej podobać mi się zaczyna hasło rymujące się: Audiofile to de...e!!!"

Chłopcy drą łacha z Ciebie cały czas:):):)

Kumasz, o co mi idzie?

Wyglądasz na bystrego...

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

zukzukzuk - moderator mlb miał kiedys jak pamietam zakaz dyskusji z trolami wydany przez Redakcje ale nie moze sie powstrzymac :)tak kręci go chyba osobowosc Xzeta

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

>Kumasz, o co mi idzie?

Na tym polega dyskusja. Gdyby panowała jednomyślność, to forum nie miałoby sensu.

cir, nie pamiętam takiego zakazu. Owszem, kiedyś w jednym wątku trochę mnie poniosło, uwaga była słuszna.

mlb>>>

Jednak nie:(:(:

Ale przynajmniej chłopaki mają ubaw, że do woli drwią ze starego...

• Redaktorzy

Co, panowie, jest potrzeba wyżalania się, ze XYZ nie łapie waszych argumentów, w związku z tym mod3eracja jest be, bo wam niedostatecznie pomaga w walce? I do tego wyżalania się nie wystarczą istniejące dwa czy trzy wątki na ten temat, tylko muszą być dalsze i dalsze? I już się wyżalamy na XYZ, na moderację, na rząd, na zły świat ostatecznie? Ech, co ta jesienna pogoda robi z facetów.

>Ale przynajmniej chłopaki mają ubaw, że do woli drwią ze starego..

zukzukzuk, a nie przyszło Ci do głowy że ja też mam z tego sporo zabawy? Nie traktuj tych dyskusji jak nieustannego zwarcia w kolejnych rundach walki bokserskiej, trochę dystansu nie zaszkodzi ;-)

mlb, 2 Gru 2009, 13:14

Wiesz. Bawi mnie, ciekawi i podziwiam Twoją zmienność.

Raz jesteś chłopem z jajami (bywało), a potem dajesz sobie skakać po nich.

I zawsze trzymasz głowę do góry!

Miałeś rozmowę z Naczelnym?

A propos - Redaktorze.

Przeniesiesz mi na stereo temat?

Czy już po głaskaniu?

>Miałeś rozmowę z Naczelnym?

Jutro będe miał. Nie wiem czy zdążymy poruszyć ten temat bo ciasto podobno będzie pyszne.

mlb, 2 Gru 2009, 13:50

Hm. To taka jajcarsko-ciastkarska odpowiedź...

Jak zawsze:(

Nie mniej - cały czas mam podziw dla twardości Twoich jaj (albo dla Twojej wytrzymałości).

To musi boleć!!!

A jednak honor nie pozwala Ci wykrzywić się choć trochę... Bravo!

Najlepszego!

P.S.

Wspomnij na mnie, kiedy będziesz w Raju (Naczelny szybko zapomina)...

zukzukzuk, przyjedź kiedyś. Nie ma to jak wspólne pożeranie ciast.

Jadłeś kiedyś ciasto z polewą dieteyczną? Ohyda. Mówię o takim prawdziwym, z polewą kakaową. Wiórki też wskazane.

Faktycznie coś jest z tymi ciastami, - Rochu na odsłuchy u siebie zawsze piecze. Dobre jest.

Ale zauważyłem, że z Rochowych produktów najlepiej na wszystkich działa Orzechówka.

yancho

No widać coś w tym jest.Kiedyś jak kumple przychodzili po mnie to wołali,nie poszedłbyś z nami na grila?Ponieważ moja za grilem nie przepada.Chodziłem sam.Może o to z tym ciastem chodzi?Że jakaś tam orzechówka?

Redaktor

29 Lis 2009, 11:04

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 2343 / 3925 / 0

>Panowie, nieładnie dyskutować o kimś, kto ma zakazane wpisywanie się w wątkach nie założonych przez siebie

czy to prawda??? To dlaczego toto na nowo grasuje w nie swoich wątkach? Czy za niedługo znowu nawet jak podniosę klapę sedesu to będzie xyz wyskakiwał?

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.