Skocz do zawartości
IGNORED

Może by tak utworzyć nowy dział Forum? Trójwymiarowy?

wiatrak

Rekomendowane odpowiedzi

Taki specjalny, dla Trójwymiarowego, Jego Adwersarzy i Popleczników.

Bo obecnie, w mojej skromnej opinii, Bocznica jest zaśmiecona tematami z XYZ w tytule...

Wątki XYZ do działu XYZ.

Miłego dnia!

;) :p

Post Postum:

Niniejszy wątek też do przeniesienia!

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Nie wiem, może dobry pomysł.

Ale też, to nie jest BOCZNICA XYZ.

;)

Powyższe do XYZPaweł.

Blokować? Nie widzę powodu... Nawet gdyby ktoś mnie tu obraził, to raczej źle świadczyłoby o nim, nie o mnie. ;)

Gość masza1968

(Konto usunięte)

wiatrak, 28 Lis 2009, 16:49

>

>Blokować? Nie widzę powodu... Nawet gdyby ktoś mnie tu obraził, to raczej źle świadczyłoby o nim,

>nie o mnie. ;)

i słusznie, pajac blokuje ludzi ze strachu, żeby nie zostać oplutym.

A szczytem chamstwa w wydaniu tego pajaca jest obsmarowywanie zablokowanym ludziom dupy w danym wątku.

Wot taki odważniak z niego :)

BŁAZEN!!!

Inicjatywa z tytułu to bylby odruch rozpaczy tych, którzy uzależnieni od XYZ nie są w stanie go po prostu IGNOROWAĆ.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

>Wątków XYZ wysyp, ciekawe czy jest też tyle testów żeby wiadomo było o czym się pisze ?

Bo tu nie chodzi o to żeby złapać króliczka. Wygląda na to że twórczość Franza Kafki nie była XYZ obca ;)

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Gość

(Konto usunięte)

mlb, 29 Lis 2009, 00:54

>>Wątków XYZ wysyp, ciekawe czy jest też tyle testów żeby wiadomo było o czym się pisze ?

>Bo tu nie chodzi o to żeby złapać króliczka. Wygląda na to że twórczość Franza Kafki nie była XYZ

>obca ;)

Jakakolwiek myśl jest Ci obca. Nawet nie zauważyłeś, że wysyp moich wątków jest związana wyłącznie z atakiem trolla "rochu", który popodnosił moje stare wątki.

Oczywiście pewno nawet włos mu z głowy nie spadł. Zgadłem ?

Cóż, zgodnie z regulaminem rochu miał prawo wpisać się do dowolnego wątka. Chyba tam nie pisał obraźliwych rzeczy? Nie widziałem żadnych zgłoszeń do moderacji z tym związanych.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

• Użytkownicy+

rochu-trol, PawełXYZ-trol, same trole, a może koledzy zaczną NORMALNIE pisać bez obrażania i nakręcania zadymy ? Tato (mlb) - to on zaczął, Tato nieprawda to on, to on, nie nie to nie ja, tato zobacz jak on mnie wcześniej itd....

Robert

Ps. Grzecznie NALEGAM, proszę o normalność.

Gość

(Konto usunięte)

==================

rochu, 28 Lis 2009, 16:23

>A kto jest pierwszym audiodebilem na na tym forum?

>Dla ułatwienia dodam, iż mieszka on w krainie kwitnącego ziemniaka.

==========================

dostał ban ?

:))))

Pytanie retoryczne.

Ja bym dostał. 10 razy.

Gość

(Konto usunięte)

palton, 29 Lis 2009, 01:11

>Robert

>Ps. Grzecznie NALEGAM, proszę o normalność.

błagam, ja nie podnoszę 10 starych wątków. tak robią trolle. Spójrz na moje wątki. KTO tak zrobił.

• Użytkownicy+

Używanie nadmiernych słów powoduję agresję i tyle...

Pawle czemu wielu tak ostro pisze o tobie ? Naprawdę nie przekonasz mnie że jest tak dlatego, bo ty zagrażasz ich interesom itd. Zapewne moje apele nic nie zmienią, ale jakie jest inne wyjście ? Zbanować ciebie i jeszcze kilku dla spokoju na forum ? Pewnie w końcu do tego dojdzie.

A dokąd się udał pierwszy w niniejszym wątku wpis Pawła? :o

Gość

(Konto usunięte)

palton, 29 Lis 2009, 01:25

>Używanie nadmiernych słów powoduję agresję i tyle...

Mam używać mniej słów... ?!?

>Pawle czemu wielu tak ostro pisze o tobie ? Naprawdę nie przekonasz mnie że jest tak dlatego, bo ty

>zagrażasz ich interesom itd. Zapewne moje apele nic nie zmienią, ale jakie jest inne wyjście ?

Części chodzi o interesy: Mcgyver, a większości o wiarę. Atakuję ich wiarę i poczucie dobrze wydanych pieniędzy. Głównie o to chodzi

>Zbanować ciebie i jeszcze kilku dla spokoju na forum ? Pewnie w końcu do tego dojdzie.

Ale dlaczego chcesz mnie banować ? Bo jestem atakowany przez grupkę trolli ?!? Nie sądzisz, że to jest na głowie postawione ?

• Redaktorzy

XYZPawel - jeśli będziesz stosował się do zaleceń Redaktora i zaprzestaniesz wcinania się w cudze wątki powinno być spokojniej. Wpisy twoich "adoratorów" podbijające archiwalne wątki zostały wykasowane.

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Pomysł jednak wydaje się dobry:)

Z wątków XYZ utworzyć nowy dział!

Niech ma swoje pierwsze zdobycze. Należy mu się!

Będzie sobie z Moderatorkami (bo tylko Ci mu pozostali do "dyskusji") wymieniał "uprzejmości".

A nam wróci spokój...

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Gość

(Konto usunięte)

Fr@ntz, 29 Lis 2009, 09:42

>XYZPawel - jeśli będziesz stosował się do zaleceń Redaktora i zaprzestaniesz wcinania się w cudze

>wątki

to mnie właśnie ciekawi, kiedy jest wcinanie w cudze wątki, a kiedy pisanie w cudzych wątkach ? Na forum chyba się głównie pisze w cudzych wątkach ?

• Redaktorzy

Zgodnie z zaleceniami Redaktora "z reguły" nie dotyczy Ciebie. Chcesz pisać? Pisz w swoich watkach. Nie będziesz przestrzegał zaleceń - ban. Proste, prawda?

Fr@ntz

"I am an audiophile"

Gość

(Konto usunięte)

Fr@ntz, 29 Lis 2009, 10:35

>Zgodnie z zaleceniami Redaktora "z reguły" nie dotyczy Ciebie. Chcesz pisać? Pisz w swoich watkach.

>Nie będziesz przestrzegał zaleceń - ban. Proste, prawda?

za proste. Chciałem tylko wyjaśnić DLACZEGO nie mogę pisać w innych wątkach, a taki troll rochu może pisać wszędzie ?!? i obrażać mnie do woli na całym forum ?!?

Dostał bana ? ;)

pytanie retoryczne...

No i mega troll wyzwa innych userów od trolli.Najgorsze jest chyba to,że nie rozumie tego co się stało.Zgubił sie biedaczysko.

• Redaktorzy

XYZPawel, 29 Lis 2009, 10:43

>Fr@ntz, 29 Lis 2009, 10:35

>

>>Zgodnie z zaleceniami Redaktora "z reguły" nie dotyczy Ciebie. Chcesz pisać? Pisz w swoich

>watkach.

>>Nie będziesz przestrzegał zaleceń - ban. Proste, prawda?

>

>za proste. Chciałem tylko wyjaśnić DLACZEGO nie mogę pisać w innych wątkach, a taki troll rochu może

>pisać wszędzie ?!? i obrażać mnie do woli na całym forum ?!?

>

>Dostał bana ? ;)

>

>pytanie retoryczne...

Paweł - co jest dla Ciebie niejasne? Taką decyzję podjął Redaktor razem z moderatorami i możesz albo zastosować się do tego ograniczenia , albo opuścić to forum (bądź zostać z niego usuniętym).

Obraźliwe wpisu są usuwane, głownie na podstawie zgłoszeń do moderacji, lub jeśli któryś z moderatorów sam na takowy natrafi.

Fr@ntz

"I am an audiophile"

• Redaktorzy

Panowie, nieładnie dyskutować o kimś, kto ma zakazane wpisywanie się w wątkach nie założonych przez siebie (właśnie wykasowałem jego wpisy tutaj). Jednak jeśli jego obecność stanowi rzeczywisty problem, można przedyskutować kwestię obecności kogoś takiego na forum, byle grzecznie. Również w moderacji zdania są podzielone. Ja jestem raczej za znoszeniem go, ale oczywiście można postanowić inaczej. Natomiast propozycja założenia specjalnej zakładki tylko dlatego, że jeden z forumowiczów ma misję quasi-religijną wydaje mi się przesadna.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.