Skocz do zawartości
IGNORED

Kto robił testy ABX ???

palton

Rekomendowane odpowiedzi

muls

>gacus zwykle cienkusie zaczynają od denaturatu... potem szpital psychiatryczny, na koncu obłed.Ja mam to juz za soba.

Czyli jak zaczynałeś te porównania to byłes na początku drogi którą opisałeś? Sadzisz że masz to za soba? Sadząc po szyku zdania, wielokropkach i wielkiej trudności w znalezieniu sensu wypowiedzi, stoi to pod znakiem zapytania. Spytaj doktora na okoliczność, a może go nawet zmień? Ja to pisze z głębi serca, bo naprawdę chcę pomóc.

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

A tak w ogóle Mulsie, musiałeś zaczynać od tego denaturatu??? Ok, ok, nie mam czasu, zmykam;)

Trochę sensu poproszę.

no nareszcie gacus masz swoje.Ale przeca wiesz ze z uwagi na twoje dośc cienkie ograniczenie podrzucam ci takie smakołyki.Specjalnie dla ciebie.Bo jakie miałbys argiumenty gacuś.Bez tego???

muls pomierzył i mu wyszło że nie słyszy. Jest jeszcze motyw z zieloną blondynką ale to już chyba z innego wymiaru, bo nie rozumiem.

Mulsie drogi, czy mógłbym wypożyczyć te wzmacniacze wraz z właścicielem któregoś dnia? Też chciałbym sprawdzić jak bardzo się nie różnią, bo jeszcze nie słyszałem wzmacniaczy różnego typu które grają tak samo.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Pisz Muls, pisz a ja sobie jutro gdzies tak w południe poczytam. Tylko dużo, z naciskiem raczej na pierwsze i oswtatnie wyrazy wypowiedzi, bo Ciebie coś za szybko czytam;) pozdr.

Trochę sensu poproszę.

muls

Widzisz jak wpadasz w swoją pułapke odsyłając mnie do początku wątku?A mnie nie chodzi z czym porównywałeś a na czym grasz w domu.Chodzi o wpis w o mnie.To proste.Nie dla Ciebie jednak.Albo może boisz się płęty?

Szalony sen mulsa

"porównałem posiadanego Arcama FMJ A32 za 8500zł w pomaranczy z Sansuiem za 1200zł..Sciany zielony seledynek -zona blondynka." i pół megahe(a)rcowników z sansui.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

mlb.

Z tą blondynką jest tak:Spotyka się blondyna z czarną i czarna do niej mówi tak:słuchajchodzi fama po mieście,że ty nie rozumiesz co się do ciebie mówi a ona na to,tak?to powiedz tej,jak jej,no

Famie,że Ch.j jej w morde i vice versa.

Może mulsowi o to chodziło?

ee chłopaki muls to fajny gość. Tak myślę.

A byłby jeszcze fajniejszy gdyby swoje wzmacniacze dał do posłuchania.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

>Będzie się bał.

Mnie??? Obiecuję że nie zepsuję. Nawet do środka nie będę zaglądał. Tylko chcę posłuchać, może faktycznie grają tak samo. A jeśli - to ciekawi mnie czy tak samo dobrze czy raczej nie bardzo.

Myślę że nie będzie zadowolony. Zgłosi je do moderacji to posprzątamy. Inni też mogą zgłaszać jeśli uważają że trzeba wyrzucić. Niestety jutro będę miał mało czasu na forum, wolałbym dzisiaj.

Mozna potraktować te wpisy (ostatnie) jako zachete dla mulsa do podzielenia sie wrazeniami z testu Arcam vs Blond...Sansui.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

no cóz inteligencji to u was nigdy nie było.Ale od poczatku.Arcama powiesiłem na sznurku od lampy i dynda.Kolor ścian i blondynka jest na wypadek gdyby to OKAZAŁO sie ISTOTNE w tescie.Dodałem tak na wszelki wypadek.Długośc włosa psa miedzy mną a kolumnami- 8cm.

Gość

(Konto usunięte)

zukzukzuk, 2 Gru 2009, 18:22

>Samymi brakami zniekształceń wzmacniacz nie zagra!

Masz rację, bo to nie wzmak ma grać, ale muzyk, z płyty albo z twardego :))

Wzmak ma być przezroczysty, i współczesne takie są. KROPKA. Byle wzmak do kina domowego będzie OK. Weźcie gainclony. Banalna aplikacja i wystarczy. Nawet Lancaster to potrafi złożyć do kupy :))

Gość

(Konto usunięte)

mlb, 2 Gru 2009, 19:09

>Czyli wracamy do punktu wyjścia: jakie warunki muszą być spełnione do uzyskania słyszalności różnic?

Bidulo... znowu muszę wyjaśniać... jak dziecku... No, ale sam tego chciałem, to teraz muszę zjadać tę kaszkę...

Podałem wartości progowe. Wartości, które nie spełniają progów, mogą być słyszalne. Czy teraz wystarczająco jasno ?

pies jest powodem. Mam koty i słychać.

>Byle wzmak do kina domowego będzie OK.

Teraz habilitacja z systemów kina domowego będzie. Też ćwiczyłem, mam NAD T752. Popatz sobie jakie cudowne parametry ma. Nie trzeba go włączać, parametry grają cudownie. I właśnie dlatego większość czasu stoi wyłączony.

Gość

(Konto usunięte)

mlb, 2 Gru 2009, 22:12

>>Byle wzmak do kina domowego będzie OK.

>

>Teraz habilitacja z systemów kina domowego będzie. Też ćwiczyłem, mam NAD T752. Popatz sobie jakie

>cudowne parametry ma. Nie trzeba go włączać, parametry grają cudownie. I właśnie dlatego większość

>czasu stoi wyłączony.

Bo u Ciebie gra cena i audiofilska legenda i mit, że "wzmacniacze do kina nie nadają się do stereo" :)))

>Bo u Ciebie gra cena i audiofilska legenda i mit, że "wzmacniacze do kina nie nadają się do stereo" :)))

U mnie gra DIY. Używany wzmak przed przeróbkami kosztował 400zł. To prawie 1/10 ceny nowego NAD-a. A teraz gra znacznie lepiej.

• Redaktorzy

"Podałem ? wartości liczbowych"

Słyszalne w postaci wartości liczbowych? W takiej formie jeszcze nie zdarzyło mi się słuchać muzyki. Pytam, w jakiej formie mają być słyszalne te konkretne zneikształcenia.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.