Skocz do zawartości
IGNORED

Kto robił testy ABX ???

palton

Rekomendowane odpowiedzi

palton, 18 Sty 2010, 00:00

>Niech się ta hmmm dyskusja(?) zakończy happy endem, czyli TESTEM.

>Ps. Wtedy ...rozpoczniemy drugą ;-), ale to już będzie inna bajka.

Oczywiście ''Ps. Wtedy '' jest zamienną formą grzecznościowa ,tak że radzę państwu póki jeszcze można ...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

...;)

Ukryta Zawartość

stary audiofil, 19 Sty 2010, 17:47

>Krak On

>Ten filmik,to takie ni przypial,ni przylatal????

>Krak On ... a kto to jest Krak On ? ... bo ja osobiście go nie znam .

A ten filmik to taka przenośnia i pokazuje paltona który stoi przed prześmiewcą/dywersantem i do czasu ( i pod pełną kontrolą) pozwala sobie dla własnej zabawy na i tak już bezsilne prześmiewstwo ;) .

modrzew47, 19 Sty 2010, 18:20

>Krak_on

>Coś cienki bolek...ten ze scyzorykiem.Lepszych nie było?

A kto to jest Krak_on ..?

bolek jest aż nadto wystarczający ,ba wystarczyłoby aby palton dobrze fuknął na świniących mu w temacie dywersantów aby przeciwnik powrócił pokornie do swoich szeregów ;) .

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

modrzew47, 19 Sty 2010, 19:01

>Jeśli chodzi ci o te szeregi,to zwarte somhttp://www.audiostereo.pl/zalaczniki/1555043_1.jpg by ci

>trąbami przyłożyć.

Od tych przykładanych ''trąb'' to już ,te szeregi nie som takie znowu zwarte a raczej szeroko rospostarte :p

modrzew47, 19 Sty 2010, 21:57

>Krak_oN

>Opierasz taką teze na własnych doświadczeniach...ma się rozumieć.

A wiesz co teraz zrobiłeś nie wstawiając znaku zapytania ? nie nie mam takich doświadczeń ale ty zapewne szukasz tutaj jakiejś trąby do zabawy ? .

modrzew47, 19 Sty 2010, 22:20

>Do zabawy?Dawno mi przeszło...jestem za stary i na zabawy i na trąby...jerychońskie też.

Cytat z modrzew47 z wątku ''Co Was śmieszy?''

11 Sty 2010, 18:27

>A mnie najbardziej śmieszy wontek paltona,tam dopiero jaja są.

Czyli w wątku paltona głównie liczysz na jaja ?

Krak oN

Niby bystry jestes-uzywasz szeroko rozumianej przenosni[raczej tylko dla Ciebie],

a nie wiesz co to jaja??Ijeszcze glupio sie czepiasz.Ile tych jaj chcesz dwa,mendel,kope??

Wypusc powietrze-oczywiscie to przenosnia byla.

Co ciekawe mój poprzedni post jest 1410 w tym wątku ,czyżby to był znak że już nadszedł czas na decydujące starcie pomiędzy przeciwnikami wyznającymi różne religię tj ABX-jarze vs autosugestyjniacy ? ... ;)

Krak oN

Dobrze gadasz,tylko zle litery skladasz-bo co ma autocus do tego???

Na co liczysz-bycie sekundantem??

Uwazaj Muls ma duzy rozrzut,a moze byc tez rykoszet!!

stary audiofil, 19 Sty 2010, 22:54

>Dobrze gadasz,tylko zle litery skladasz-bo co ma autocus do tego???

A właśnie że ma ... bo wątek paltona jest permanentnie obszczeliwany gradem postów i monologów nie na temat ,zamiast postów chętnych do wzięcia do udziału w teście albo wyrażających chęć do użyczenia mu swoich urządzeń , i na tym właśnie powinien opierać się ten wątek ,a nie na niewiadomo czym co nawet trudno jest określić w co ten wątek w ogóle wyewoluował ,może w jakiś psycho dramat ? .

• Użytkownicy+

Nieznane są ścieżki Pana, żeby mulsa ta test doprowadzić :-)

Trochę hecy (mendel jaj ;-), resztę sobie dośpiewaj....

Roberto de la Whisky

No tak,faktycznie-jest obszczeliwany przez szczelca po wyborowej chiba.

Jak tak pili do testow to Krak oN- wal smialo na pw do paltona-miejsce zarezerwowane obok Mulsa.

• Użytkownicy+

stary audiofilu, wszystko się prawie zgadza, ale nie po wyborowej, tylko po wybornej ...whisky - Talisker ;-)

Krak oNa chętnie bym widział na testach.

Roberto de la Talisker

• Użytkownicy+

Sem tak czekam na ten test ...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

palton

Nie doczekasz się testu,mlus zgubił biedaczysko czarną sksynecke z dziurami w tym rozgardiaszu i obronie uciśnionej SITE.Robił za mezzenasa,nie w pełni sprawnego...zegarek mu sie zagotował.

Może zaproś tego inteligenta Kraka...ma może lepszy słuch od mlusa...no i też szceka.

• Użytkownicy+

Zdjęcie z wycieczki do Szkocji :-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

masza1968,palton

Wiadomo,że trzeba zwiedzać...potem bliżej do piwnicznej produkcji.Jak to sie nazywa...samorób,nie

chyba samogon czy cóś.Butelcyna z orginalną nalepką a wśrodku produkt własny...bo może lepszy,DIY...

jakby nie było.Tu na forumie wszystko co DIY to lepsze jezd.Nie wiem czy trzeba te orginalne zbierać

żeby maskować to co lepsze DIY-owskie.Jak tylko nazwać taki produkt,oto jezd pytanie;Whisky już jest,whiskey też ale whilska nie ma.

Palton

Ty pamiętasz ile razy muls już pisał o testach ABX i,że to on musi być koniecznie przy odsłuchu?

22 razy to było czy 23 bo jus nie wiem.To ważne jest jak diabli dla wiarygodności i braku żenady.

Teraz chiba kupił jus ten aparacik do ucha co mu na alledrogo polecałem a moze i dwa,do stereo sie przyda a więc można go poprosić o wykonanie takiego testu z nim w roli operatora najgówniejszego oczywiście.Pomyśl co i jak.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.