Skocz do zawartości
IGNORED

Kto robił testy ABX ???

palton

Rekomendowane odpowiedzi

czy wy nie znacie takie opcji ignor? zaklada sie na jakiegos idiote czy zaprzedanca, wazeliniarza te opcje i sie nie widzi jego wpisow, to jest super opcja, naprawde....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

palton

a co zmienia w Twoim swiatopogladzie to, ze ktos sobie zrobi , albo nawet Ty abx-a , przeciez ten test o niczym nie swiadczy, takie testy wykorzystywano wprowadzajac mp3 miedzy ktorym , a kompresja bezstratna podobno nie ma roznicy, naprawde chyba sie chlopie nudzisz, nie ma sensu przeprowadzanie testu , ktory nie moze dac wiazacych wynikow, jesli narzedzie do testowania jest ulomne, wyniki ida do kosza...

• Użytkownicy+

electro, w pełni się zgadzam (poza tym chłopem, zubożały ale szlachcic ;-). Mój wpis był napisany pod kątem wielomiesięcznych bojów namawiających mulsika do ABX-a. Mi jest to obojętne (no prawie), swój pogląd na ten temat mam.

Robert

palton

nie wiem, czy redaktor ze swoimi słuzkami wyjebal juz cale archiwum, ale polecam Ci czytanie starych wpisow jesttam naprawde kupa informacji o hifi, to co teraz wystepuje to po prostu jakas szumowina, smiecie...

palton.

electro ma sto procent racji...mówiąc,że jesli narzędzie do testowania jest ułomne to wyniki idą do kosza!Tak jest rzeczywiście.Jakie narzędzia może mieć muls,to wiedzą wszyscy...z góry wynik jest do dupy.Najpierw to musiałby napisać jakie narzędzie do testowania posiada,kto je autoryzował i uwiarygadniał,dokładnie zasady,jakie wzmaki porównujemy(to myślę my)trzeba wytypować i dopiero test.

Ja proponuje porównać Audie Fight 50 i powiedzmy do tego wzmaka Passa X-600.Polegną na bank.

modrzew47, 23 Sty 2010, 09:56

>...jesli narzędzie do testowania jest ułomne to wyniki idą do kosza!Tak jest rzeczywiście.

Więc jedynym obiektywnym narzędziem oceny brzmienia sprzętu pozostajesz Ty. A co będzie, jeśli i to narzędzie ktoś uzna za ułomne?

elkabelka

Kupiłeś jus koło i kij?Jak kupiłeś to najpierw bierzesz koło i walisz się ostro w czoło,jak nie pomaga,to bierzesz kij i w torbe sie bij,jak jus krew ci pójdzie do głowy to ci sie rozjaśni a potem pisz.Tylko mondrze.

modrzew47, 23 Sty 2010, 11:12

>elkabelka

>najpierw bierzesz koło i walisz się ostro w czoło,jak nie pomaga,to bierzesz kij i w torbe sie bij,jak jus krew ci pójdzie do głowy to ci się rozjaśni.

Świat jest piękny, bo różnorodny. To, co jest skuteczne w Twoim przypadku, u mnie budzi zdziwienie. Nie pochwalam takich zabaw, ale jeśli jesteś dorosły i nikogo przy tym nie krzywdzisz - to baw się.

elkabelka

Ten stary przepis jest dla ciebie...masz niewielkie zaparcie myślenia...jasności umysłu.Jak widać.

Widzisz dalej ciemno i nie wiesz jakie narzędzia potrzebne som.Kij pomoże ci.

A może jak muls pozostał ci już jedyny sprawny organizm...zegarek?To jus tragedia.Nic nie pomoże.

Czarna rozpacz.

modrzew47, 23 Sty 2010, 11:22

No widzisz. Na obronę tych Twoich śmiesznych przemyśleń pozostały już tylko takie bzdurki. Audiofila poznasz po tym, jak kończy na AS? Chyba tak.

juz towarzystwo podyskutowało.No to teraz panowie róbcie liste.Do testów.jak na razie wynik jest taki.Ani palton co warto przypomniec, ani nikt nie rozróznił.I nie ma nic do rzeczy wicie sie artystów lekarzy,frików,pierdól.rzucanie epitetami.Jak na razie panowie nikt nie rozróznił.Mozecie przełamac ten impas...krwawym wysiłkiem. nie powinno to wam sprawic klopotu bo to nie jest wysiłek umysłowy....Ale jesli kceta pogadac przed...to prosem bardzo.tyle ze nikt was nie czyta.

a jesli wystarczy wam jakis niedoleczony lekarz,jakis friko za friko, czy palton zaprzeczający samemu sobie.....czy stara pierdoła na tyle stara, ze nie pamietajaca juz co napisała ....to macie panowie raj.który nawzajem powinien wam wystarczyc.

muls

Kcesz poważnie?Prosze bardzo...odpowiem tak:Może nie było co odróżniać?

wiem,wiem pytaniem na pytanie to nie ładnie.Co tu przełamywać jak wzmaki mogą się nie różnić w jasno

to i w ciemno róznicy nie będzie.Krzyczysz nonstop nikt i nikt a ja go nie znam...akurat.

zabawny jest zreszta sam tytuł watku.Nie udało mi sie, to zdyskredytuje sam pomysł.ba nawet metode.Tyle paltoniku ze takie metody swietne sa w przedszkolu.W szkole swiadcza o ...Niedojrzałości.

modrzewku jako ze przekroczyles juz wysoko ustawiona granice głupoty....nie jestes czytany.Mozesz zostac zauwazony, jak podejdziesz do testu...a tak ganiaj po lesie i krzycz.Moze jakis wilk w koncu wyjdzie i skonczy twoje meczarnie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.